Kaffebrasert okseskank inneholder
52 Kalorier,
3 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kaffebrasert okseskank har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kaffebrasert okseskank er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kaffebrasert okseskank!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 51.84 | 693.52 | Kcal |
Protein | 3.76 | 50.30 | gram |
Karbohydrat | 3.06 | 40.94 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 12.44 | gram |
Fett | 1.41 | 18.86 | gram |
Mettet fett | 0.60 | 8.03 | gram |
Alkohol | 1.43 % | | | |
Salt | 0.13 | 1.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.05 | Kr 94.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 351 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,61 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær skanken i tykke skiver.
Del tomat og løk i båter. Finhakk hvitløk, skjær gulrøtter og rotselleri i terninger.
Brun kjøttet og grønnsakene i en stor gryte. Slå på rødvin og la det koke i ca 12 minutter. Slå på vann og skum av.
Legg i rosmarin og kok alt i 1-1/2 time.
Sil av sjy og jevn denne med maizennamelet. Smak til med salt og pepper. Tilsett espressoen.Kok opp og la det trekke i ca 1 kvarter.
Serveres med potetmos og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3902 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Etegilde
(Intern: 1998)
Tilberedningstid:
2,5 timer
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-11
Oppdatert dato:2002-10-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift