Lam med ris hyderabadi inneholder
167 Kalorier,
16 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Lam med ris hyderabadi har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lam med ris hyderabadi er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3292 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lam med ris hyderabadi!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 166.72 | 817.39 | Kcal |
Protein | 9.12 | 44.71 | gram |
Karbohydrat | 15.77 | 77.32 | gram |
Kostfiber | 1.63 | 7.99 | gram |
Fett | 7.10 | 34.81 | gram |
Mettet fett | 2.09 | 10.25 | gram |
Salt | 0.13 | 0.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.02 | Kr 44.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 961 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(Hyderabadi Gosht Biryani)
Bland alle ingrediensene til marinaden. Legg kjøttet i og mariner i 30 minutter.
Varm 4 ss av oljen, ha i alle krydderne og stek 1 minutt.
La marinaden renne av kjøttet, ha det i pannen og stek godt. Tilsett 6,5 dl varmt vann og resten av marinaden, dekk til og la det koke til kjøttet er mørt.
Varm resten av oljen i en annen kjele og ha i risen. Stek til risen er blank. Tilsett 6 dl varmt vann og kok over svak varme til risen er luftig.
Varm 1 ss ghee i en liten panne, stek løken gyllen. Tilsett mandler og rosiner og stek 1 minutt. Sett til side.
Legg ris og kjøtt med saus lagvis i en stor, ildfast bolle. Det øverste laget skal være ris.
Dryss stekt løk, rosiner, mandler og koriander over. Bland safran i melk og hell over. Hell resten av gheen over, dekk til og sett retten i ovnen til den er gjennomvarm.
Serveres fra bollen med grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6365)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift