Minestrone fra Genova inneholder
61 Kalorier,
7 g Karbo,
3 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Minestrone fra Genova har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Minestrone fra Genova er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2880 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Minestrone fra Genova!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 61.23 | 503.95 | Kcal |
Protein | 2.52 | 20.74 | gram |
Karbohydrat | 6.94 | 57.12 | gram |
Kostfiber | 3.10 | 25.51 | gram |
Fett | 1.91 | 15.72 | gram |
Mettet fett | 0.30 | 2.47 | gram |
Salt | 0.32 | 2.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.90 | Kr 23.87 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 292 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Finhakk løk, selleri og gulrot, enten i kjøkkenmaskin eller for hånd. Varm opp oljen i en stor kjele, ha i de hakkede grønnsakene og la surre på svak varme i 5-7 minutter, mens du rører ofte.
Ha i snittbønner, squash, poteter og kål. Surr på middels varme i ca 3 minutter. Ha i aubergine, cannellinibønner og tomat, og la det putre i 2-3 minutter til. Hell kraften over, og smak til med salt og pepper. Kok opp. Rør godt, sett på lokk og skru ned varmen. La småkoke i 40 minutter, mens du rører av og til.
I mellomtiden kjører du ingrediensene til pestoen i kjøkkenmaskinen til en glatt saus. Om nødvendig kan du ha i 1-3 ss vann.
Bryt pastaen i småbiter og ha den i suppen. La småkoke i 5 minutter mens du rører ofte. Tilsett pestosausen og rør godt, og la suppen småkoke i 2-3 minutter til, eller til pastaen er al dente. Smak til med salt og pepper. Serveres rykende varme i oppvarmede suppetallerkener eller skåler.
Hvis du ikke vil lage pesto selv, kan du kjøpe den på glass – men velg tradisjonell, grønnpesto og ikke den av soltørkede tomater. Du trenger ca 3 ss.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7173)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift