Påske-lammepostej inneholder
139 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Påske-lammepostej har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-fisk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Påske-lammepostej er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Påske-lammepostej!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 139.12 | 2 272.72 | Kcal |
Protein | 13.10 | 214.01 | gram |
Karbohydrat | 2.01 | 32.84 | gram |
Kostfiber | 0.64 | 10.46 | gram |
Fett | 8.25 | 134.78 | gram |
Mettet fett | 1.65 | 26.96 | gram |
Alkohol | 0.45 % | | | |
Salt | 0.71 | 11.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.16 | Kr 247.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 634 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Farse:
Rør alle ingrediensene sammen og hell dem i en posteiform. Bak nederst i ovnen ved 175 grader i godt 1 time. Merk med en strikkepinne om posteien er gjennombakt. La stå i kjøleskapet 1 døgn.
Salat:
Rør olje og eddik sammen til en dressing og smak til med krydderier og hakkede krydderurter. Bland ruccola, finstrimlet icebergsalat og snittede oliven. Hell dressingen over og server salat og postei sammen med lune brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 18964)
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-03-10
Oppdatert dato:2005-03-10
Lesere:
2624 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift