Tabell som viser de forskjellige fettyper

Velg forbokstav for matvare

   2    7    A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z    Ø    Å    
Sorter med å klikke på overskrift.
Og ved å klikke på matvarenavnet kommer du rett til mer informasjon om ingrediensen.
PS: Alle verdier er pr 100 gram spiselig matvare.
Kilder til verdier i matvareguiden er bla disse i tillegg til mange produsenter:

Mattilsynet, Sosial og helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Matvaretabellen 2014
Den danske fødevarebanken
Det svenske livsmedel databasen
Canadian nutrient files
USDA sin nutrient database


Forklaringer

Les her om nærmere forklaringer på mengdeutregning av de forskjellige næringsstoffer
  1. Fett Totalt fettinnhold i matvaren.
  2. Mettede fettsyrer Innhold i gram. Gir energi Finnes i smør, helmelk, ost og rødt kjøtt.
  3. Trans umettede fettsyrer Innhold i gram
  4. CIS en umettede Innhold i gram
  5. CIS fler umettede Innhold i gram
  6. Kolesterol Innhold i milligram.



NavnFett(g)Mettede (g)Trans(g)Enumett(g)Flerumett(g)Kolesterol (mg)
Mørkt øl, Bayer og juleøl, 4,5-4,7 vol-% alkohol000000
Sterkøl, bokkøl, 6,5 vol-% alkohol000000
Økologisk kokosmel1413
Øl0
Øl, alkoholfritt000000
Øl, redusert energiinnhold, lavkarbo000000
Øresnegl1.4
Ørret, filet, røkt6.91.302.32.164
Ørret, oppdrett, kokt8.32.404.23.887
Ørret, oppdrett, rå10203.53.273
Ørret, oppdrett, skiver, melpanert, stekt i fett12.62.904.83.581
Ørret, sjøørret, kokt3.90.601183
Ørret, sjøørret, melpanert, stekt i fett3.10.601159
Ørret, sjøørret, rå3.30.500.90.950
Østers, rå2.40.500.5150
Østerssaus, oystersauce0.200.10.10
Østerssopp, rå0.40.1000.10
NavnFett(g)Mettede (g)Trans(g)Enumett(g)Flerumett(g)Kolesterol (mg)







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.