Rømmegrøt til jul er en gammel norsk tradisjon. Rømmegrøt var vel de store anledningers mat i Norge før i tiden. Da var det vanlig med rømmegrøt som barselgrøt, slåttegrøt og Jonsokgrøt.
Barselgrøt skulle være noe å styrke seg med når fødselen var vel overstått og dette var en vanlig tradisjon ....
Til våre forskjellige oppskrifter har vi i den senere tid begynt å bruke ranch dressing. Denne kan vi kjøpe på bla meny, men også lage den selv.
Den vi lager selv er bare helt utrolig god og må bare prøves. Samtidig er den så latterlig enkel.....
TINEs matlagingsprodukter har fått nytt og fristende design. Den omfattende redesigningen av emballasjene skal gjøre produktene mer praktiske å bruke på kjøkkenet.
TINEs matlagingsprodukter som fløte, rømme og Crème Fraîche er noe som finnes i de aller fleste norske kjøleskap. Nå forandrer T....
Med en helt ny vri på innpakningen fester Q-Meieriene nå grepet om det norske rømmemarkedet.
- Norske forbrukere skal ikke lenger måtte bekymre seg for at rømmeboksen skal sprekke i handleposen eller på vei til hytta, eller frykte søl i kjøleskapet og på kjøkkenet på grunn av spinkel innpakn....
Rømmegrøt har tradisjonelt blitt spist i sommerhalvåret i forbindelse med jonsok (St. Hans), olsok (29. juli) og barsok (24. august). Den syrlige og fyldige smaken fra rømmegrøten smaker ekstra godt en sommer ettermiddag, spesielt sammen med spekemat. Rømmegrøt er norsk midtsommermat med lange trad....
Rømmegrøt hørte til de virkelig store anledningene før i tiden. Da var det vanlig med rømmegrøt som barselgrøt, slåttegrøt, Jonsokgrøt og Olsokgrøt. Både kjente forfattere og eventyrfortellere hyller rømmegrøten.....
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.