Fotograf:Norges sjømatråd Når laksen marineres og bakes i ovnen blir det ekstra smakfull og saftig. I denne oppskriften serverer vi den med pasta og en salat inspirert av asiatiske smaker.
Oppskriften inneholder 161 Kalorier, 15 g Karbo, 9 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sett stekeovnen på 225 °C.
Legg laksen på et stykke alumuniumsfolie.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Riv sitronskall og parmesanost, og finhakk persille.
Bland det sammen i en skål, og rør inn olivenolje og salt.
Ha blandingen over laksefileten og pakk igjen aluminiumsfolien.
Bak laksen i stekeovnen i 20 minutter.
Salat
Skjær mango og paprika i terninger, finhakk rødløk, vårløk og koriander, og del cherrytomater i to.
Bland salatingrediensene sammen.
Server ovnsbakt laks med pasta og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 33272)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2017-09-16
Oppdatert dato:2017-09-16