Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam) inneholder
122 Kalorier,
6 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3664 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 121.65 | 746.23 | Kcal |
Protein | 10.77 | 66.07 | gram |
Karbohydrat | 5.92 | 36.31 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 6.32 | gram |
Fett | 5.87 | 36.01 | gram |
Mettet fett | 1.59 | 9.75 | gram |
Salt | 0.46 | 2.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.48 | Kr 45.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 454 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,46 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen ingrediensene til marinaden, hell den over kyllingen og la den stå 1 time.
Kok risen til den er myk, slå av vannet og bland inn de øvrige ingrediensene.
Ta kyllingen opp av marinaden og ha i fyllet. Ta vare på marinaden.
Varm olje i en kjele, tilsett løk, ingefær og hvitløk og stek til det er gyllent. Tilsett de hele krydderne og laurbærbladene og rør om. Stek til oljen skiller seg. Tilsett salt og de malte krydderne. Rør godt.
Tilsett resten av det som skal være i sausen og resten av marinaden. La det koke til oljen skiller seg igjen.
Legg kyllingen i en tykkbunnet kjele og hell sausen over. Dekk til og la det koke til kyllingen er mør, ca 40 minutter, avhengig av hvor stor kyllingen er.
Hell safranfløten over kyllingen ved servering. Serveres varm, pyntet med korianderblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6335)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-27
Oppdatert dato:2002-12-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift