Hyse, kolje, kokt

Kalorier og viktig næringsinnhold i Hyse, kolje, kokt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 412 kilojoule
Kcal 97 kalorier
Protein 24.2 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0 gram
Mettet fett 0 gram



Annonse




Fakta om Hyse, kolje, kokt.

Hysa eller kolje er en bunnfisk som finnes på 40 - 300 m dyp.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Hyse, kolje, kokt.

Omsettes fersk som filet eller hel fisk, som frossen filet eller saltet og røykt.
Hyse kan stekes og kokes og egner seg godt til fiskemat som fiskekaker, fiskeboller og fiskepudding.


Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Fisk tilberedt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,25 poeng satt av 4 brukere.
Besøk
7185
Spesielle egenskaper
Rødliste art





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Hyse som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kvitsøykomle i fiskesuppe4.3105,767,226,453,485,07
Hjemmelagde fiskekaker3.480,990,4317,371,7813,88
Fiskeball fra Møre4.331,860,082,894,322,62
Fiskekaker4.677,271,177,768,485,97
Koljekaker4.280,731,8113,622,4810,04
Fiskeboller466,470,3510,944,728,19
Hitraball4.8128,958,0110,853,298,58
Franskinspirert fiskesuppe4.530,510,715,270,594,07
Ovnsbakt hyse med sennepssaus3.880,763,69,821,918,47
Klassisk fiskesuppe4.7633,924,332,113,67
Ingebjørgs blanda baill4.799,10,1812,7611,139,37
Fiskegryte med høstens grønnsaker4.379,81,085,1711,313,94
Sei von helvete - seiburger4112,364,18,1210,246,85
Kvitball 2474,431,2113,342,5110,56
Stekt hyse med appelsinkremsaus3.3119,425,2813,594,2411,02


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Hyse, kolje, kokt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.