Navn | Poeng | Kcal | Fett | Mettet | Sukker | Karbo | Protein | Fiber | Produsent | Dato |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Navn | Poeng | Kcal | Fett | Mettet | Sukker | Karbo | Protein | Fiber | Produsent | Dato |
Bokhvete, hele korn | 5.4 | 314 | 3.1 | 0.3 | 0.9 | 55.6 | 13.1 | 6 | 19.05.2022 | |
Bulgurgryn, tørr | 4.5 | 288 | 1.9 | 0.2 | 0.9 | 50.9 | 11.8 | 10 | 19.05.2022 | |
Byggryn | 5.2 | 327 | 1.1 | 0.2 | 0.9 | 65.4 | 8.6 | 11 | 19.05.2022 | |
Havregryn, lettkokte/store | 5.2 | 369 | 6.7 | 1 | 1 | 57.2 | 14.1 | 12 | 19.05.2022 | |
Hirse, hele korn | 5.2 | 341 | 2.9 | 0.6 | 0.6 | 66.6 | 10.5 | 3 | 19.05.2022 | |
Hvete, helkorn | 2.2 | 315 | 2.4 | 0.3 | 2 | 54.4 | 13 | 12 | 19.05.2022 | |
Sorghum | 5 | 359 | 3.3 | 0.4 | 0.3 | 69.8 | 11 | 3 | 19.05.2022 | |
Semper Havregryn | 5.1 | 365.9 | 6.6 | 1.4 | 1.5 | 58 | 13 | 10 | Semper | 21.04.2020 |
Axa Bjørn havregryn lettkokte | 5.1 | 370.4 | 7.5 | 1.1 | 1 | 60 | 11 | 10 | Axa | 21.04.2019 |
Tipiak Couscous Fullkorn | 4.5 | 357.8 | 2.3 | 0.4 | 3.2 | 66 | 13 | Haugen-Gruppen | 19.07.2016 | |
Tipiak bulgur hvete | 4.5 | 350.6 | 1.9 | 0.3 | 2 | 68 | 13 | Haugen-Gruppen | 19.07.2016 | |
Tipiak Couscous Fullkorn Økologisk | 3 | 350.6 | 2.1 | 3.6 | 68.2 | 13.6 | Haugen-Gruppen | 09.12.2010 | ||
Axa Bjørn havregryn økologisk | 4.7 | 370.4 | 7 | 1.3 | 1.2 | 60 | 12 | 8.5 | Axa | 27.10.2020 |
Axa Bjørn havregryn store glutenfrie | 4 | 370.4 | 7.5 | 1.1 | 1 | 60 | 11 | 10 | Axa | 27.10.2020 |
Axa Bjørn Havregryn Store | 5 | 370.4 | 7.5 | 1.1 | 1 | 60 | 11 | 10 | Axa | 27.10.2020 |
Møllerens havrekli | 4.8 | 341.3 | 7.5 | 1.6 | 3.1 | 47.5 | 13.2 | 15 | Møllerens | 01.03.2019 |
Møllerens hele byggryn | 5.2 | 330 | 1.1 | 0.2 | 0.8 | 65.4 | 9.9 | 7.6 | Møllerens | 01.03.2019 |
Møllerens hvetekim | 3 | 330 | 9.3 | 1.6 | 13.3 | 25.1 | 27.4 | 18.4 | Møllerens | 03.12.2015 |
Møllerens kruskakli | 5.3 | 227 | 3.4 | 0.6 | 0.5 | 9.7 | 16.6 | 50.7 | Møllerens | 01.03.2019 |
Mathavre | 3.8 | 358.5 | 5.5 | 1 | 1 | 56 | 14 | 12 | 09.08.2014 | |
Tipiak Couscous | 3 | 366.1 | 1.8 | 0.3 | 3.2 | 72 | 13 | Haugen-Gruppen | 19.07.2016 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.