Tabell som viser de forskjellige B vitaminer



Velg forbokstav for matvare


   2    7    A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z    Ø    Å    

Sorter med å klikke på overskrift.
Og ved å klikke på matvarenavnet kommer du rett til mer informasjon i Matvareguiden.
PS: Alle verdier er pr 100 gram spiselig matvare.
Kilder til verdier i matvareguiden er bla disse i tillegg til mange produsenter:

Mattilsynet, Sosial og helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Matvaretabellen 2014
Den danske fødevarebanken
Det svenske livsmedel databasen
Canadian nutrient files
USDA sin nutrient database


Forklaringer

Les her om nærmere forklaringer på mengdeutregning av de forskjellige næringsstoffer
  1. Folat Folsyre + derivater av folsyre. Reduserer risikoen for nevralrørsdefekter hos fostre Finnes i grønne grønnsaker, sitrusfrukter, brød og kornvarer . Måles i mikrogram
  2. Niacin B3 Vitamin B3. Nikotinsyre + nikotinamid . Måles i milligram
  3. Niacin EKV. Niacinekvivalenter er summen av naturlig forekommende niacin og niacin som blir omdannet i kroppen fra aminosyren tryptofan. Niacin + 1/60 tryptofan. Måles i milligram
  4. Vitamin B2 Måles i milligram
  5. Vitamin B1 Innhold i milligram.
  6. Vitamin B6 Pyridoksin + pyridoksal + pyridoksamin. Innhold i milligram.
  7. Vitamin B12 Kobalamin. Innhold i mikrogram



NavnVitamin_B1 (mg)Vitamin_B2 (mg)Niacin(B3) (mg)Vitamin B6(mg)Folat (B9)(mcg)Vitamin B12(mcg)
ledig 2225400.10.1030.4
ledig 223150.10.10.1070.2
ledig546600.30.2020.7
Q appelsinjuice0.100.20.1230
Q appelsinjuice 0,25 l0.100.20.1230
Q appelsinjuice 0,5 l0.100.20.1230
Q BioQ Syrnet melk, blåbær/bringebær0.10.10.1070.2
Q eplejuice00.20.1040
Q eplejuice 0,25 l00.20.1040
Q eplejuice 0,5 l00.20.1040
Q kremfløte00.20040.2
Q lettrømme00.20.1050.4
Q melk hel00.20.10110.6
Q Melk Hel 0,5 l00.20.10110.6
Q melk lett 0,5 prosent00.20.1050.5
Q Melk Lett 0,5 prosent 0,25 l00.20.1050.5
Q Melk Lett 0,5 prosent 1,75 l00.20.1050.5
Q melk lett 1,0 prosent00.20.10110.6
Q Melk Lett 1,0 prosent 0,25 l00.20.10110.6
Q melk lett 1,0 prosent 0,5 l00.20.10110.6
Q melk lett 1,0 prosent 1,75 l00.20.10110.6
Q melk skummet00.20.1040.6
Q skyr banan00.10.30.100.7
Q skyr bringebær00.10.3000.1
Q skyr bringebærmett00.10.30.101.6
Q skyr med smak, kunstig søtet00.10.30.100.9
Q skyr naturell00.30.2020.7
Q Snjo bringebær0.10.10.1070.2
Q Syrnet melk, Kefir, med smak00.10.1030.5
Q Yoghurt jordbær 125gr00.10.1030.4
Quaker crusli sol frokost0.4
Quark00.30.20.1270.6
Quinoa, hvit, kokt0.10.20.40.1960
Quinoa, hvit, tørr0.40.40.90.22390
Quinoa, kokt0.10.10.30.11020
Quinoa, rød, kokt0.10.10.30.11300
Quinoa, rød, tørr0.20.20.70.13240
Quinoa, svart, kokt00.10.30.1790
Quinoa, svart, tørr0.10.30.70.11960
Quinoa, tørr0.20.30.80.22530
NavnVitamin_B1 (mg)Vitamin_B2 (mg)Niacin(B3) (mg)Vitamin B6(mg)Folat (B9)(mcg)Vitamin B12(mcg)







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.