Gå til forsiden av matoppskrift.no

Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tabell som viser de forskjellige B vitaminer


Velg forbokstav for matvare


   2    7    A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z    Ø    Å    

Sorter med å klikke på overskrift.
Og ved å klikke på matvarenavnet kommer du rett til mer informasjon i Matvareguiden.
PS: Alle verdier er pr 100 gram spiselig matvare.
Kilder til verdier i matvareguiden er bla disse i tillegg til mange produsenter:

Mattilsynet, Sosial og helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Matvaretabellen 2014
Den danske fødevarebanken
Det svenske livsmedel databasen
Canadian nutrient files
USDA sin nutrient database


Forklaringer

Les her om nærmere forklaringer på mengdeutregning av de forskjellige næringsstoffer
  1. Folat Folsyre + derivater av folsyre. Reduserer risikoen for nevralrørsdefekter hos fostre Finnes i grønne grønnsaker, sitrusfrukter, brød og kornvarer . Måles i mikrogram
  2. Niacin B3 Vitamin B3. Nikotinsyre + nikotinamid . Måles i milligram
  3. Niacin EKV. Niacinekvivalenter er summen av naturlig forekommende niacin og niacin som blir omdannet i kroppen fra aminosyren tryptofan. Niacin + 1/60 tryptofan. Måles i milligram
  4. Vitamin B2 Måles i milligram
  5. Vitamin B1 Innhold i milligram.
  6. Vitamin B6 Pyridoksin + pyridoksal + pyridoksamin. Innhold i milligram.
  7. Vitamin B12 Kobalamin. Innhold i mikrogram


NavnVitamin_B1 (mg)Vitamin_B2 (mg)Niacin(B3) (mg)Vitamin B6(mg)Folat (B9)(mcg)Vitamin B12(mcg)
Rabarbra fryst uten sukker000.2080
Rabarbra, rå000.3070
Rabarbrasyltetøy000.204.80
Raclette00.20.20.1491.4
Radicchio rosso0.10.20.30.1150
Rambutan00.10.60
Ramsløk0.100.30.450
Ranchdressing00.10.20140.2
Rapidsalat, norsk, rå000.30310
Rapphøns0.10.26.80.760.8
Rapsolje000000
Rapsolje, kaldpresset, Odelia000000
Rapsolje, økologisk, Green Valley000000
Ravigottesaus00.100100.2
Red Bull00.19.82.102
Red Bull sukkerfri00.68.5202
Reddik spirer, bladreddik0.10.12.80.3950
Reddik, norsk, rå000.20140
Regal fiberbakst0.4
Regal havrekli0.5
Regal Hele byggryn0.3
Regal Helkorn hvete0.44.3
Regal hvetekim20.47
Regal Kruskakli0.80.29.5
Regal Norsk Bondebrød0.24.5
Regal Sammalt hvete fin0.44.3
Regal Sammalt spelt grov0.4
Regal Siktet rugmel0.3
Reinsdyr0.30.75.50.446.3
Reinsdyr kokt, stekt0.20.95.80.356.6
Reinsdyr marg00.20.4
Reinsdyr, bog, stek, rå0.30.65.10.466.3
Reinsdyr, kjøtt, røkt0.30.760.486.3
Reinsdyr, kjøtt, rå, tørket0.71.613.20.92413.8
Reinsdyrkaker, hermetisk0.10.33.30.242.1
Reinsdyrpølse0.20.32.5
Reinsdyrskav, rå, fryst0.30.65.10.466.3
Reker00.12.30.144.6
Reker, i lake, avrent000.4021
Reker, innbakt, forfritert, fryst0.101.50.132
Reker, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje0.101.50.131.9
Reker, kokt med skall00.12.30.134.6
Reker, kokt uten skall00.12.30.144.6
Rema 1000 cashewnøtter salte0.50.210.6480
Remulade00.10060.3
Remulade, lett000.4071.1
Remy Martin VS Grand Cru000000
Remy Martin VSOP000000
Remy Martin XO Excellence000000
Rettich, daikon, kinareddik000.20.128
Ribberull, skiver0.70.15.70.3121.4
Ricotta00.20.2060.3
Rips fryst uten sukker000.40.170
Rips, rå000.40.170
Ris000090
Ris grøtris kokt0.201.50590
Ris grøtris, 5-25 min koketid, tørr0.101.30.370
Ris hvit kortkornet0.604.10.2231
Ris med biffkjøtt, sursøt saus, fryst, kjøpt00.10.80.1100.2
Ris polert, Basmatiris, tørr0.101.30.490
Ris polert, Jasminris, tørr000.70.8110
Ris polert, langkornet, kokt000.20.230
Ris polert, langkornet, tørr000.50.690
Ris polert, parboiled, langkornet, kokt0.101.60.230
Ris upolert, naturris, langkornet, kokt0.101.80.250
Ris, arborio, risottoris, tørr0.101.60.1130
Ris, Basmati, kokt000.50.230
Ris, grøtris, 1 times koketid, tørr0.201.30.290
Ris, hurtigris, 1% salt, kokt000.20.110
Ris, hurtigris, 1% salt, tørr000.80.350
Ris, hurtigris, kokt0.101.40.230
Ris, hurtigris, tørr0.2040.480
Ris, Jasmin, kokt000.20.340
Ris, polert, parboiled, langkornet, tørr0.204.70.580
Ris, upolert, naturris, langkornet, tørr0.405.40.6140
Risgrøt med helmelk fra oppskrift00.10.20.140.3
Risgrøt med laktoseredusert melk fra oppskrift000.2040.3
Risgrøt med lettmelk fra oppskrift00.10.20.140.2
Risgrøt, med lettmelk0.10.10.2050.3
Riskaker med salt, økologisk, Green Valley0.10.17.20.8100
Riskaker uten salt, økologisk, Green Valley0.10.17.20.8100
Riskaker, lettsaltet004.30.6200
Riskaker, usaltet004.30.6200
Riskrem hjemmelagd00.10.204.60.1
Rislunsj med jordbær, Piano00.10.3030.5
Rismel brunt0.40.16.30.716
Rismel, risstivelse0.101.90.240
Risnudler kokte vermicelli000.1030
Risnudler tørre vermicelli0.200.2020
Risotto00.31.50.16.70.1
Roastbiff, skiver00.280.351.3
Rogn0.20.71.80.28010
Rogn, torsk, hermetisk, stekt i fett0.80.20.50.3129.7
Rogn, torsk, kokt0.30.60.90.11711.1
Rogn, torsk, presset, hermetisk0.80.30.50.31210
Rogn, torsk, rå0.20.60.80.11510
Rognebær00.10.40.1100
Rognleverpostei, Svolvær-/Lofotpostei0.20.21.50.1669.6
Rom00000
Romersalat, romanosalat00.10.40.1890
Romkrem, Piano00.10.10.110
Ronrico White Rum00000
Roquefort00.40.60.1450.4
Rosenkål, fryst0.10.10.60.11360
Rosenkål, norsk, rå0.10.10.60.11590
Rosiner0.10.10.80.250
Rosiner, Californiske, økologisk, Green Valley0.100.60.2100
Rosmarin frisk00.20.90.31090
Rosmarin tørket0.50.411.73070
Royal Blue ost00.20.90.1391.3
Ruccola0000970
Ruccolasalat, rå00.10.30.1970
Rug0.50.20.70.2310
Rugbrød, fint, kjøpt0.20.11.10.1250
Rugbrød, grovt, kjøpt0.40.10.90.1390
Rugmel, sammalt0.50.20.70.2310
Rugmel, siktet0.30.10.50.1230
Rullekake, med smørkrem av margarin0.10.20.30.1290.9
Rullekake, med smørkrem, kjøpt0.10.20.40.150.2
Rullekake, med syltetøy0.10.20.30.1290.7
Rundstykke fint, halvstekt type, stekt0.10.10.80430
Rundstykke fint, kjøpt0.20.11.50.1380
Rundstykke fint, sk melk0.30.11.50.1430.2
Rundstykke fint, vann0.20.11.40.1410
Rundstykke grovt, halvstekt type, stekt0.20.11.90.1350
Rundstykke grovt, vann0.30.130.1480
Rundstykke mellomgrovt, vann0.30.12.20.1420
Rundstykke, baguette, finbakstmel0.20.11.10.1380
Rundstykke, grovt, kjøpt0.201.80.1200
Rundstykke, mellomgrovt, sk melk0.30.12.30.1470.2
Rundstykker grovt, sk melk0.30.230.1500.2
Rye Whisky000000
Rype0.40.5120.6250.8
Rype, bryst uten skinn, ovnstekt0.60.7150.8311
Rype, bryst, uten skinn, rå0.40.96.50.6250.8
Ryvita rug0.40.10.70.2240
Rød kepaløk, rødløk000.20.1180
Rød vodka000000
Rødbete, norsk, rå000.20680
Rødbeter kokte000.30.180
Rødbeter, syltede000.10220
Rødbetesalat000.1019.50
Rødkål, rå0.100.40.2460
Rødspette filet, kavringpanert, stekt i fett0.10.22.70.2181.1
Rødspette filet, kokt0.10.140.3131.6
Rødspette filet, melpanert, stekt i fett0.10.13.60.2121.4
Rødspette, filet, kavringpanert, rå0.10.22.80.2191.1
Rødspette, fylt, forfritert, fryst0.10.11.90.163.9
Rødspette, panert, forfritert, fylt, ovnstekt uten fett0.10.120.164.1
Rødspette, panert, forfritert, fylt, stekt i fett0.10.11.80.163.8
Rødspette, rå0.10.13.10.2101.2
Rødvin000.1010
Rødvin, uspesifisert000.1010
Rømme00.10040.2
Rømmedressing med urter00.10.10100.2
Rømmegrøt0.10.20.3070.3
Rørosmeieriet syrnet mjølk skogsblåbær19
Rørosmeieriet Tjukkmjølk19120
Rørsukker, økologisk, Green Valley000000
Røye, melpanert, stekt i fett0.107.10.73111.5
Røye, rå0.106.10.62610
Røye, stekt uten fett/grillet0.107.20.73111.8
Rådyr0.20.56.30.466.3
Råmelk00.20.10110.6
Råsukker000000
Tine Rømmekolle00.10.10100.2
NavnVitamin_B1 (mg)Vitamin_B2 (mg)Niacin(B3) (mg)Vitamin B6(mg)Folat (B9)(mcg)Vitamin B12(mcg)






Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.