Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
---|---|---|---|---|---|---|
Omelett med ost | 5.3 | 213 | 0.7 | 14.1 | 17.1 | |
Iskake med firkløver | 5.2 | 309.4 | 27.5 | 4.9 | 19.6 | |
Kavringboller til kjøttsuppe | 5.2 | 268.3 | 21.9 | 11.4 | 14.8 | |
Hvit dame | 5.2 | 283.8 | 23.4 | 5.2 | 18.6 | |
After Eight-kake | 5.2 | 283.9 | 26.9 | 6.2 | 16.6 | |
Budapestkake 2 | 5 | 227.3 | 22 | 5.9 | 12.4 | |
Krumkaker glutenfrie | 5 | 325.9 | 40.5 | 2.2 | 17.2 | |
Omelette con gli spinaci (Spinat omeletter) | 5 | 137.1 | 0.3 | 10.5 | 10.2 | |
Omelett med Spekepølse | 5 | 204.2 | 0.8 | 12 | 16.9 | |
Brownies 2 | 5 | 389 | 50.6 | 4.8 | 18.4 | |
Arabisk omelett | 5 | 90 | 2.4 | 4.5 | 6.6 | |
Måkeegg-omelett | 5 | 189.5 | 1 | 13.2 | 14.7 | |
Hotcakes | 5 | 190.3 | 26.5 | 6.7 | 6.1 | |
Sjoko-langpanne | 5 | 418.5 | 43.7 | 6.3 | 23.9 | |
Lapper grunnoppskrift | 5 | 205.8 | 24.3 | 8.3 | 8.1 | |
Lettvint sjokolademousse | 5 | 298.9 | 21.7 | 6.2 | 20.6 | |
Mimosa salat og innbakte egg | 5 | 188.5 | 17.4 | 7.1 | 9.5 | |
Amerikanske pannekaker 2 | 5 | 216 | 24.5 | 7.3 | 9.6 | |
Sjokolade-mokkakake | 5 | 263 | 25.3 | 5.2 | 15.7 | |
Tunfisksalat med egg | 5 | 187 | 2.4 | 7.2 | 16.3 | |
Afrika lapper | 5 | 205.1 | 33.8 | 7.6 | 4.1 | |
Leche Asada med mangosalat | 5 | 148.9 | 17.7 | 6.4 | 5.5 | |
Proteinbrød | 5 | 292.6 | 7.7 | 12.7 | 21.6 | |
Drømmekake- Sjokoladerull | 5 | 355.1 | 45.6 | 5.3 | 16.7 | |
Rullekake med syltetøy 1 | 5 | 190.3 | 28.3 | 6.9 | 5.3 | |
Fatterns Eggesalat | 5 | 192.3 | 2.2 | 7.6 | 16.9 | |
Tykke pannekaker | 4.9 | 175.9 | 14.9 | 5.5 | 10.2 | |
Kokt måsegg | 4.9 | 0 | ||||
Kokt egg med kaviar | 4.9 | 185.2 | 17.4 | 11.2 | 7.3 | |
Bløtekakebunn | 4.8 | 278 | 56.8 | 5.5 | 3 | |
Eggelikør | 4.7 | 226.3 | 26.7 | 3 | 4.1 | |
Påskekake | 4.7 | 194.9 | 14.5 | 3.2 | 13.7 | |
Klenning fra Nord Trøndelag | 4.7 | 271.8 | 41.3 | 10.5 | 6 | |
Amerikansk eggesalat | 4.7 | 184.5 | 0.9 | 8.1 | 16.4 | |
Eggost fra Maberg | 4.7 | 100.3 | 4.9 | 6.8 | 5.9 | |
Sachertorte 2 | 4.7 | 437.2 | 36.8 | 6.9 | 28.6 | |
Party egg (fylte egg) | 4.7 | 193.6 | 2.2 | 6.8 | 17.3 | |
Rask sjokoladekake | 4.7 | 445.1 | 34.9 | 8.2 | 29.8 | |
Lemoncurd | 4.7 | 317.9 | 20.8 | 2.8 | 24.8 | |
Eggesalat med purre | 4.6 | 263.8 | 1.9 | 8.1 | 24.8 | |
Fylte egg | 4.6 | 235.7 | 0.6 | 10.5 | 21.3 | |
Eggerøre med røkt peppermakrell | 4.6 | 174.8 | 0.2 | 13.3 | 13.4 | |
Pannekakerøre | 4.6 | 219.8 | 18.4 | 6.8 | 13 | |
Suksesskake | 4.5 | 404.6 | 31.3 | 8.2 | 26.9 | |
Egg-shake | 4.5 | 137.5 | 11 | 4.7 | 8.3 | |
Tørre vaflar | 4.5 | 349.7 | 53.4 | 2.5 | 14 | |
Pannekaketerte med appelsincoulis | 4.5 | 156.4 | 15.7 | 2.8 | 9 | |
Eggerøre 3 | 4.5 | 164.2 | 0.4 | 8.8 | 14 | |
Jordbæromelett | 4.5 | 125.5 | 15.7 | 5.9 | 4.3 | |
Egg med rom | 4.5 | 216.9 | 9.7 | 7 | 14.5 | |
Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
Egg er en god venn for studenter og andre som skal ha rask næring, middag osv. Stekt egg på brød eller med litt tilbehør er en grei og rask middag. Kokt egg passer god i supper, salater eller rett og slett natyrell. Egg brukes og i omelett og eggerøre, som begge er enkle middagsalternativer. Og posj....
Jeg har her plukket ut noen av våre beste vaffeloppskrifter her og legger de ut. Og lenger nede finnes noen alternative vaffeloppskrifter. Det er mange variasjoner av vafler og ett utall oppskrifter.
Det er nesten slik at hver husmor har sin oppskrift. Visste du forresten at du kan lage
litt g....
Påske og egg hører sammen, og kokt egg er vel viktig på mange påskemorgen frokostbord rundt i landet. Egg er en utrolig ingrediens som kan brukes i mange forskjellige grupper av oppskrifter som frokost, desserter, stekeretter, kaker, konfekt, salater og er samtidig hovedingrediens i for eksempel mar....
Påsken er over oss og egg er en av følgesvennene på menyen i påsken. Egg er en viktig råvare i mange oppskrifter, da særlig baking, samt mange vanlige oppskrifter man ikke tenker over. Men egg er vel mest kjent som stekt og kokt, samt i omelett og eggerøre. Jeg har under her tatt ut 10 populære opps....
Som en vis mann sa for lenge siden. Har du mange sitroner så lager du sitronsaft. Og det samme stemmer med egg. Har du mange egg til over så lager du omelett. Dette er en perfekt måte å bli kvitt egg på og selv om det å lage den perfekte omeletten krever en god kokk, så klarer de fleste å lage en om....
Når en har dårlig tid og lite i kjøleskapet, så kommer man langt med egg, melk + litt til. Man lager en omelett! Denne eggeretten som både smaker godt, er enkel å lage og samtidig går fort, er ypperlig som hastemat for 1 eller 2 personer som er sultne. Og som en rask kveldskos duger den også. Husk o....
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.