Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
---|---|---|---|---|---|---|
Omelett med ost | 5.3 | ![]() | 213 | 0.7 | 14.1 | 17.1 |
Iskake med firkløver | 5.2 | 309.4 | 27.5 | 4.9 | 19.6 | |
Kavringboller til kjøttsuppe | 5.2 | 268.3 | 21.9 | 11.4 | 14.8 | |
Hvit dame | 5.2 | 283.8 | 23.4 | 5.2 | 18.6 | |
After Eight-kake | 5.2 | 283.9 | 26.9 | 6.2 | 16.6 | |
Budapestkake 2 | 5 | 227.3 | 22 | 5.9 | 12.4 | |
Krumkaker glutenfrie | 5 | ![]() | 325.9 | 40.5 | 2.2 | 17.2 |
Omelette con gli spinaci (Spinat omeletter) | 5 | ![]() | 137.1 | 0.3 | 10.5 | 10.2 |
Omelett med Spekepølse | 5 | ![]() | 192.1 | 0.9 | 11.3 | 15.9 |
Brownies 2 | 5 | ![]() | 389 | 50.6 | 4.8 | 18.4 |
Arabisk omelett | 5 | ![]() | 90 | 2.4 | 4.5 | 6.6 |
Måkeegg-omelett | 5 | 189.5 | 1 | 13.2 | 14.7 | |
Hotcakes | 5 | 190.3 | 26.5 | 6.7 | 6.1 | |
Sjoko-langpanne | 5 | 418.5 | 43.7 | 6.3 | 23.9 | |
Lapper grunnoppskrift | 5 | ![]() | 205.8 | 24.3 | 8.3 | 8.1 |
Lettvint sjokolademousse | 5 | 298.9 | 21.7 | 6.2 | 20.6 | |
Mimosa salat og innbakte egg | 5 | ![]() | 188.5 | 17.4 | 7.1 | 9.5 |
Amerikanske pannekaker 2 | 5 | ![]() | 216 | 24.5 | 7.3 | 9.6 |
Sjokolade-mokkakake | 5 | ![]() | 263 | 25.3 | 5.2 | 15.7 |
Tunfisksalat med egg | 5 | ![]() | 187 | 2.4 | 7.2 | 16.3 |
Afrika lapper | 5 | 205.1 | 33.8 | 7.6 | 4.1 | |
Leche Asada med mangosalat | 5 | ![]() | 148.9 | 17.7 | 6.4 | 5.5 |
Proteinbrød | 5 | 292.6 | 7.7 | 12.7 | 21.6 | |
Drømmekake- Sjokoladerull | 5 | 355.1 | 45.6 | 5.3 | 16.7 | |
Rullekake med syltetøy 1 | 5 | ![]() | 190.3 | 28.3 | 6.9 | 5.3 |
Tykke pannekaker | 4.9 | 175.9 | 14.9 | 5.5 | 10.2 | |
Kokt måsegg | 4.9 | 0 | ||||
Kokt egg med kaviar | 4.9 | ![]() | 185.2 | 17.4 | 11.2 | 7.3 |
Bløtekakebunn | 4.8 | 278 | 56.8 | 5.5 | 3 | |
Eggelikør | 4.7 | ![]() | 226.3 | 26.7 | 3 | 4.1 |
Påskekake | 4.7 | ![]() | 195.5 | 14.5 | 3.2 | 13.6 |
Klenning fra Nord Trøndelag | 4.7 | 271.8 | 41.3 | 10.5 | 6 | |
Amerikansk eggesalat | 4.7 | ![]() | 184.5 | 0.9 | 8.1 | 16.4 |
Eggost fra Maberg | 4.7 | 100.3 | 4.9 | 6.8 | 5.9 | |
Sachertorte 2 | 4.7 | ![]() | 437.2 | 36.8 | 6.9 | 28.6 |
Sufflé med ost og spinat | 4.7 | ![]() | 157.1 | 4.1 | 9.2 | 11.4 |
Party egg (fylte egg) | 4.7 | ![]() | 193.6 | 2.2 | 6.8 | 17.3 |
Rask sjokoladekake | 4.7 | ![]() | 445.1 | 34.9 | 8.2 | 29.8 |
Lemoncurd | 4.7 | ![]() | 317.9 | 20.8 | 2.8 | 24.8 |
Eggesalat med purre | 4.6 | ![]() | 263.8 | 1.9 | 8.1 | 24.8 |
Fylte egg | 4.6 | ![]() | 235.7 | 0.6 | 10.5 | 21.3 |
Eggerøre med røkt peppermakrell | 4.6 | ![]() | 174.8 | 0.2 | 13.3 | 13.4 |
Pannekakerøre | 4.6 | ![]() | 219.8 | 18.4 | 6.8 | 13 |
Suksesskake | 4.5 | ![]() | 404.6 | 31.3 | 8.2 | 26.9 |
Egg-shake | 4.5 | ![]() | 137.5 | 11 | 4.7 | 8.3 |
Tørre vaflar | 4.5 | 349.7 | 53.4 | 2.5 | 14 | |
Pannekaketerte med appelsincoulis | 4.5 | 157 | 15.7 | 2.8 | 8.9 | |
Eggerøre 3 | 4.5 | ![]() | 164.2 | 0.4 | 8.8 | 14 |
Jordbæromelett | 4.5 | ![]() | 125.5 | 15.7 | 5.9 | 4.3 |
Biskopkake | 4.5 | 351.3 | 47 | 10 | 12.8 | |
Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
Som en vis mann sa for lenge siden. Har du mange sitroner så lager du sitronsaft. Og det samme stemmer med egg. Har du mange egg til over så lager du omelett. Dette er en perfekt måte å bli kvitt egg på og selv om det å lage den perfekte omeletten krever en god kokk, så klarer de fleste å lage en om....
Når en har dårlig tid og lite i kjøleskapet, så kommer man langt med egg, melk + litt til. Man lager en omelett! Denne eggeretten som både smaker godt, er enkel å lage og samtidig går fort, er ypperlig som hastemat for 1 eller 2 personer som er sultne. Og som en rask kveldskos duger den også. Husk o....
Jeg har her plukket ut noen av våre beste vaffeloppskrifter her og legger de ut. Og lenger nede finnes noen alternative vaffeloppskrifter. Det er mange variasjoner av vafler og ett utall oppskrifter.
Det er nesten slik at hver husmor har sin oppskrift. Visste du forresten at du kan lage
litt g....
Påsken er over oss og egg er en av følgesvennene på menyen i påsken. Egg er en viktig råvare i mange oppskrifter, da særlig baking, samt mange vanlige oppskrifter man ikke tenker over. Men egg er vel mest kjent som stekt og kokt, samt i omelett og eggerøre. Jeg har under her tatt ut 10 populære opps....
Selv om pannekaker i seg selv ikke er så helt galt mht næringsinnhold, vil de med litt ekstra grovt mel eller gryn bli mye sunnere og faktisk mange ganger bedre på smak også. Vi forsøkte oss på grove pannekaker med havregryn og de var helt innafor på både smak og utseende/konsistens....
Pannekaker finnes over hele kloden – fra tykke, bastante middagspannekaker til kaker så tynne at du nesten kan se igjennom dem. Forrett, hovedrett eller dessert – mel, melk og egg er hovedingrediensene i røren. Jo mer egg du bruker, desto tynnere kan du steke kakene. Det er eggene som binder panneka....
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.