Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
---|---|---|---|---|---|---|
Asningskaku | 3 | 171.5 | 34.5 | 4.5 | 0.8 | |
Blodklubb med melk | 3 | 334.9 | 27.3 | 10.2 | 19.6 | |
Blodpølse | 3 | 206.7 | 0.1 | 16.2 | 15.7 | |
Byggrynskrem fra Buskerud | 3 | ![]() | 142.4 | 10.1 | 2.6 | 10 |
Drammens fløtekaker | 4.5 | 301.5 | 21.2 | 6.4 | 21.1 | |
Drammenskaker | 3.8 | 435.7 | 47 | 7.5 | 23.6 | |
Dylle | 3 | 78.1 | 8.7 | 3.3 | 3.3 | |
Dylle 2 | 3 | 0 | ||||
Dylle fra Ål | 4.7 | 0 | ||||
Edelgriskoteletter fra Hurum | 3 | 134.5 | 5.4 | 4.8 | 9.6 | |
Eftalefse | 4.5 | 148.8 | 25.8 | 4.1 | 2.8 | |
Epledomling | 3 | 103.1 | 8.7 | 4.2 | 5.4 | |
Fiskebollsuppe | 3 | 57.9 | 7 | 3.4 | 1.7 | |
Fiskelefse fra buskerud | 3 | ![]() | 166.7 | 23.1 | 3.6 | 6.3 |
Flatbrød fra Gol | 3 | 191.8 | 36.4 | 6.9 | 1.2 | |
Gommobakels | 5.2 | 365.1 | 50.5 | 6.2 | 15 | |
Gommobakkels | 3 | 366.2 | 53.2 | 6.6 | 13.7 | |
Grytestek fra Buskerud | 3 | 115.5 | 9 | 8.3 | 4.9 | |
Haglette | 3 | 74 | 7.4 | 3.5 | 3.4 | |
Halvglette | 3 | 0 | ||||
Hverdagssuppe fra Buskerud | 3 | 181.3 | 9.5 | 6.6 | 12.6 | |
Julefruktkake fra buskerud | 3 | ![]() | 416.7 | 35.9 | 6.4 | 25.1 |
Julekål | 3 | 0 | ||||
Julekål 2 | 3 | 73.1 | 1.9 | 7.5 | 3.8 | |
Julekål fra Modum | 3 | 23.2 | 1.6 | 1.5 | 1.1 | |
Julekål fra Modum og omegn | 3 | ![]() | 130.9 | 1.2 | 8.1 | 10.4 |
Julekål fra Simostranda | 3 | ![]() | 63.2 | 1.2 | 4.9 | 4.2 |
Kalverygg | 3 | 102.6 | 0.3 | 13.1 | 5.4 | |
Kloter | 3 | 133.3 | 13.7 | 5 | 6.3 | |
Klotremat | 3 | 166.9 | 2.4 | 11.1 | 12.6 | |
Knaost | 4 | 61 | 4 | 3.3 | 3.5 | |
Kokost | 3 | 0 | ||||
Krumkaker av byggmel | 4.5 | ![]() | 234.6 | 29.8 | 3.8 | 10.7 |
Kurv (Leverpølse) | 3 | 202.1 | 9.6 | 12.7 | 12.4 | |
Kvikake | 5.3 | 150.6 | 25 | 5.6 | 2.8 | |
Kvikaku fra Buskerud | 3.5 | 0 | 0 | 0 | 0 | |
Kvikaku Pannekaker | 3.3 | 237.2 | 21.8 | 4.8 | 14.4 | |
Kålrotkake | 3 | ![]() | 274.9 | 19.4 | 8.8 | 17.2 |
Lammekjøttsuppe | 3.7 | ![]() | 72.8 | 2.7 | 3.7 | 5 |
Lefse vanlig | 3.5 | 316.6 | 32.7 | 6.3 | 17.5 | |
Lefsekling fra Sigdal | 3 | 176.8 | 8.7 | 2.3 | 14.6 | |
Lefsekling fra Ål | 4.3 | 240.9 | 23.4 | 3.9 | 14.3 | |
Liru | 3 | 0 | ||||
Løv | 3 | 434.5 | 31.8 | 5.3 | 31.4 | |
Maltøl fra Buskerud | 2.5 | 0 | ||||
Marilefse | 3 | ![]() | 269.1 | 38.8 | 4.3 | 10.6 |
Martes lefser (Martelefse) | 2 | 256 | 27 | 4.3 | 14.1 | |
Multefromasj 2 | 3 | 226.9 | 8.3 | 4.2 | 19.3 | |
Numedalslefse (Numedalskling) | 3.4 | 277 | 33.4 | 6.7 | 12.6 | |
Potetrømme | 3 | 162.3 | 13.2 | 2.1 | 11 | |
Rakafisk kokt i øl og sirup | 3 | ![]() | 176.6 | 24.8 | 11.2 | 3.6 |
Rakørret kokt i øl | 3 | 150.4 | 6.6 | 14.6 | 6.3 | |
Risengrynssuppe | 4.8 | 69.9 | 11.4 | 3.6 | 1 | |
Rød saus med bringebær | 3 | ![]() | 43.8 | 9.4 | 0.5 | 0.2 |
Rømmebrød | 2 | ![]() | 441 | 29.8 | 5.1 | 33.2 |
Saueribbe med blodpølse | 3 | 347.5 | 0.2 | 13.2 | 32.7 | |
Sigdalskling | 4.4 | 312.6 | 27.6 | 4 | 20.6 | |
Sigdalskling 2 | 3 | ![]() | 366.4 | 37.9 | 4.6 | 21.7 |
Sigdalslefse Kling | 4 | 299.4 | 36.2 | 6.4 | 13.9 | |
Småmat | 4.2 | 134.1 | 9.6 | 12.2 | 4.8 | |
Småmat fra Buskerud | 4.2 | 0 | ||||
Snaddens røkte svinekam med Reve-enkas rotstuing. | 3.8 | 185.2 | 3.1 | 6.4 | 16.1 | |
Suppegodt | 3 | 49.4 | 8.4 | 1.4 | 1 | |
Sviskekompott | 4.6 | 90.5 | 21 | 0.7 | 0.1 | |
Tomatsuppe fra Kongsberg | 3 | 66.6 | 2.7 | 0.8 | 5.3 | |
Tykklefse fra Eiker | 3 | ![]() | 350.6 | 48 | 4.3 | 15.5 |
Tykklefser | 2.8 | ![]() | 307 | 50.5 | 6.3 | 8.5 |
Ungkarstrøst | 3 | 24.7 | 0.2 | 2.9 | 0.6 | |
Ølsoll | 3 | 0 | ||||
Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.