Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
---|---|---|---|---|---|---|
Nypevin | 5 | 150.9 | 33.8 | 0.6 | 0.3 | |
Nype hetvin | 4.8 | 0 | ||||
Rødbetvin | 4.7 | 111.5 | 26.7 | 0.6 | 0.1 | |
Rabarbravin 2 | 4.5 | 80.9 | 19.1 | 0.3 | 0.1 | |
Eplecider fra råsaft | 4 | 101.4 | 25.2 | 0 | 0.1 | |
Frugtvin | 4 | 215.7 | 51.2 | 0.6 | 0.4 | |
Portvin | 4 | 200.5 | 47.5 | 0.8 | 0.3 | |
Rognebærvin 10 liter | 3.9 | 92.1 | 22.8 | 0.1 | 0 | |
Rabarbravin | 3.7 | 63.2 | 15.1 | 0.2 | 0 | |
Rabarbravin 10 liter | 3.7 | 201.4 | 48.6 | 0.5 | 0.1 | |
Stikkelsbærvin | 3.7 | 71.5 | 17.2 | 0.2 | 0.1 | |
Hjemmelagd Rødvin | 3.6 | 67.3 | 12.9 | 1.2 | 0.5 | |
Blåbær bordvin | 3.3 | 0 | ||||
Plommevin 10 liter | 3.1 | 173.9 | 42.4 | 0.3 | 0.1 | |
Stikkelsbærvin 7 | 3 | 194.4 | 46.4 | 0.6 | 0.3 | |
Ripsvin | 3 | 242 | 57.6 | 0.6 | 0.6 | |
Stikkelsbærvin 2 | 3 | 0 | ||||
Pære og eple bordvin | 3 | 0 | ||||
Solbærvin 10 liter | 3 | 227.3 | 53.8 | 0.6 | 0.5 | |
Stikkelsbærvin 10 liter | 3 | 201.6 | 48.4 | 0.4 | 0.3 | |
Kreklingvin (krøkebærvin) 10 liter | 2.9 | 374.2 | 92.4 | 0.7 | 0 | |
Plommevin | 2.8 | 171.1 | 41.5 | 0.4 | 0.1 | |
Ripsvin 10 liter | 2.8 | 220.6 | 51.8 | 0.6 | 0.6 | |
Rabarbravin fra Trøndelag | 2.7 | ![]() | 19.1 | 3.4 | 0.4 | 0.1 |
Eplevin bord og hetvin | 2.6 | 0 | ||||
Ribsvin 2 | 2.5 | 204 | 47.3 | 0.8 | 0.6 | |
Rognebærvin 2 | 2.5 | 310.1 | 77.1 | 0.1 | 0 | |
Løvetannvin | 2.4 | 94.2 | 23.3 | 0.1 | 0 | |
Hjemmelagd sherry | 2.3 | 111.2 | 26.8 | 0.6 | 0 | |
Solbær hetvin | 2.3 | 0 | ||||
Bjørnebær hetvin | 2.3 | 0 | ||||
Pære hetvin | 2.3 | 0 | ||||
Blåbær hetvin | 2.1 | 0 | ||||
Eplevin 10 liter | 1.5 | 152.8 | 37 | 0.2 | 0.1 | |
Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
Middelhavsklimaet og jordsmonnet på Sicilia er ideelt for vinproduksjon. Vinene derfra har intense og delikate aromaer og friske og harmoniske smaker. En av dem er Settesoli Catarratto Chardonnay, som blant annet er lagd på den mest populære druetypen på øya.....
Ukens kulinariske vin er Santa Sofia Valpolicella Ripasso Superiore 2013, som er laget etter den tradisjonelle ripassometoden og passer utmerket til grillet kjøtt og and.....
Høst er tid for jakt, og for mange er høstjakta årets store sosiale høydepunkt. En undersøkelse gjort av YouGov på vegne av vinprodusenten Wolf Blass viser at 9 av 10 jegere enten drar på jakt sammen med gode kamerater eller sammen med familie og ektefeller. Men blir det byttedyr med hjem, er jegern....
Gjennom sin 200 år lange historie i Chablis har Louis Moreaus familie søkt å kombinere tradisjon med det moderne. Den nye 3-liter boksen er designet eksklusivt for det norske markedet, der båtliv, sjømat i verdensklasse og Chablis går hånd i hånd.....
Vinnerbildet til den 69 år gamle amatørkunstneren Heide Corneliussen vil snart pryde flasken på Norges mest populære hvitvin, Ars Vitis. Corneliussens kunst vises på flaske nummer 16, og vil være tilgjengelig på vinmonopolet allerede denne uken. Vinen med den særegne flasken er en stor suksess i sto....
Her er 2 nydelige rødviner i 3 liters BIB som passer godt til kosen foran peisen, men og til litt av hvert av mat og
tilbehør. Den ene er en velkjent Italiener, Cantina Rossa, som er i basisutvalget, og en fyrrig Argentiner fra
bestilling, Alamos Malbec 2009.....
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.