Vi nyter sol og sommer og inntar mange måltider utendørs om sommeren. Ofte lager vi i stand kalde retter, gjerne med smakfullt tilbehør.
En kald sommersaus setter ofte prikken over i’en, ikke bare til salater, men også andre retter.
Med godt tilbehør som setter smak blir også grillmaten en suksess....
TINE kaller tilbake 14 Gresk yoghurt med vanilje med utløpsdato mellom 11.10.17 og 13.11.17, i tillegg til å være merket med M361. Årsak er funn av metallspon i topping.....
Nordmenn spiser mer og mer yoghurt. Og med det gode utvalget vi har nå i yoghurt er det gledelig at både de med og uten sukker øker, og særlig de med lite sukker. Opplysningskontoret for meieriprodukter har tall på at vi spiste 3,6 % mer yoghurt per capita første halvår 2014 sammenlignet med tilsvar....
Tall fra Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) viser at salg og forbruk av meieriprodukter øker i flere kategorier. Spesielt gjelder dette yoghurt som har hatt den største veksten per capita og volum blant alle meierikategoriene i 2013.....
Mange forbinder Røros med verdensarv og gruvedrift, men også tjukkmjølk og skjørost. Nå setter Rørosmeieriet i gang utvikling av økologisk yoghurt med støtte fra Innovasjon Norge og Verdiskapingsprogrammet for mat.
Rørosmeieriet AS ble stifta 5. januar 2001 for å videreføre drift i anlegget t....
Q-Meieriene har nå lansert Q Snjo, noe vi mener er produktet med den aller beste smaken noensinne i yoghurtkategorien. Dette er tidenes største lansering fra Q-Meieriene.....
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.