Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
---|---|---|---|---|---|---|
Torunns hveteboller | 5.6 | 296.6 | 49.8 | 7.5 | 6.8 | |
Bollekake 2 | 5.5 | 283.9 | 39.1 | 8 | 10 | |
Müslirundstykker | 5.4 | 217.2 | 28.6 | 6.6 | 7 | |
Hveteboller, grunnoppskrift | 5.3 | 340.1 | 34.6 | 5.2 | 19.7 | |
Vegaboller | 5.3 | 317.1 | 41.9 | 6.4 | 13.2 | |
Heitevegger med fyll | 5.3 | 276.7 | 43.3 | 7.8 | 7.4 | |
Gulerøttkryss | 5.2 | 262.2 | 33.3 | 8 | 9.6 | |
Norsk julebrød | 5.2 | 276.4 | 44.5 | 6.7 | 7.4 | |
Lussekatter 3 | 5.1 | 291 | 45.2 | 7.8 | 8.2 | |
Grunndeig finbakst | 5.1 | 222.4 | 40 | 7.8 | 2.8 | |
Knuter med kli | 5 | 258.8 | 39 | 8.6 | 6.4 | |
Borgermesterboller | 5 | 382 | 38.6 | 7.5 | 21.4 | |
Svenske anisboller | 5 | 274.8 | 41.5 | 8.3 | 7.7 | |
Ostekringle | 5 | 187.6 | 23.8 | 9.8 | 5.4 | |
Gullans bullar fra Margaretha Myrseth | 5 | 306.3 | 35 | 6.6 | 15 | |
Daimboller | 5 | 311.9 | 42.8 | 8.6 | 11.2 | |
Havreboller med vaniljekrem | 5 | 248 | 37.1 | 7.2 | 7.2 | |
Klassiske skolebrød | 5 | 240.8 | 34.1 | 6.2 | 8.5 | |
Sunne, gode boller | 5 | 184.6 | 28.9 | 10.3 | 2 | |
Franske søte boller med sjokoladefyll | 5 | 328.4 | 37.5 | 7.1 | 16 | |
Berlinerboller | 5 | 283.8 | 43.2 | 8.4 | 8.1 | |
Tinas boller | 4.9 | 257.7 | 46.6 | 7.1 | 4 | |
Gode skillingsboller | 4.8 | 320.6 | 46 | 7.6 | 11 | |
Skolebrød | 4.8 | 271 | 40.2 | 6.7 | 8.7 | |
Skoleboller | 4.8 | 253.5 | 41.4 | 6.6 | 6.4 | |
Grove ostehorn | 4.8 | 245.3 | 39 | 8.4 | 5.2 | |
Solskinnsboller(solboller) | 4.8 | 266.3 | 42.1 | 6.9 | 7.3 | |
Skillingsboller 4 | 4.8 | 279 | 42.2 | 6.9 | 8.6 | |
Julekake 4 | 4.8 | 296.5 | 44.5 | 7.1 | 9.4 | |
Bergenske vannkringler | 4.8 | 248.4 | 41.9 | 8.4 | 4.6 | |
Fastelavensboller 5 | 4.8 | 308.3 | 47.4 | 7.4 | 9.2 | |
Wienerbrød | 4.7 | 369.2 | 34 | 7.1 | 22.2 | |
Rislapper 1 | 4.7 | 147.1 | 19 | 5.8 | 5.2 | |
Havrerundstykker | 4.7 | 250.6 | 42 | 8.5 | 4.5 | |
Fylte fastelavensboller | 4.7 | 296.5 | 45.8 | 7.6 | 8.6 | |
Rundstykker, bagetter og horn | 4.7 | 230.6 | 38 | 8.5 | 3.9 | |
Grunnoppskrift boller/Fastelavnsboller | 4.7 | 287.7 | 43.1 | 7.8 | 8.8 | |
Boller uten gluten og melk | 4.7 | 233.9 | 26.2 | 4.1 | 12 | |
Sportsboller | 4.7 | 259.2 | 45 | 6.8 | 4.9 | |
Honningboller | 4.7 | 255.4 | 23.9 | 3.4 | 16 | |
Hveteboller med overraskelse | 4.7 | 318.1 | 45.5 | 6.9 | 11.4 | |
Gammeldags kringle | 4.7 | 364.8 | 38.7 | 7.1 | 19.6 | |
Julehorn | 4.7 | 287.7 | 42.4 | 10.7 | 7.3 | |
Skoleboller glutenfrie | 4.6 | 219.9 | 44.6 | 1.2 | 4 | |
Lauper/løyper | 4.6 | 241.8 | 43.3 | 6.4 | 4 | |
Mettes lussekatter | 4.6 | 295.9 | 44 | 7 | 9.6 | |
Kringle med marsipan | 4.6 | 351.5 | 39 | 8.2 | 17.5 | |
Vaniljeboller (solboller) | 4.6 | 269.5 | 35.1 | 7.5 | 10.5 | |
Aniskringler | 4.6 | 253.7 | 42.8 | 7.2 | 5.3 | |
Prinsessekake | 4.6 | 301 | 42.3 | 7.3 | 10.8 | |
Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
Vi oppdaget horn med ost og skinke bare for noen uker siden, og fikk prøvd det ut her om dagen da vi bakte rundstykker. Jeg må innrømme at jeg aldri hadde smakt dette før og ble veldig positivt overrasket. Dette er virkelig snadder....
Til søndag er det fastelaven, og da skal en jo selvfølgelig ha fastelavensboller på menyen. Fastelaven er innledningen på fasten som leder frem mot påske, og er en fremskynding av feitetirsdag som var den siste matglade dagen før fasten. Så på fastelavenssøndag skal vi feite oss opp. Hvilken dato fa....
En god julekake hører til i julen, og er fast innslag i mange baketradisjoner over hele landet. Det er mange oppskrifter her, avhengig av hvor i landet man er. Også i England er dette tradisjon.....
Julekake, julebrød, vørterkake og vørterbrød dukker opp før jul i både butikker og bakerier, + at mange prøver seg på kjøkkenet med en av disse oppskriftene. Det har vi også gjort og det med en oppskrift som bare var helt nydelig. Egentlig mer som melkekake men med diverse tørket frukt og nøtter i t....
I de siste par ukene har vi bakt boller og skolebrød 3 ganger og begynner å få svingen på det. Og vi bruker samme deigen, og evt bare blander inn rosiner etter smak. Og rosiner i skolebrød er
snadder....
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.