Vinteren er over oss og det er kaldt om kveldene. Vi har noen dager i det siste prøvd forskjellige varmende supper og fant jo ut at dette passer fint nå. Men for at undertegnede skal like en suppe må det være noe tyggestoff i den, dvs kjøtt, fisk, grønnsaker eller annet fast.....
Å koke suppe på en spiker, er det et uttrykk som heter. Og vi vet alle at det blir det ikke mye ut av. Skal man koke en god suppe må det være skikkelige råvarer. Her er en gjennomgang av kraft og supper. Vil du jukse så fins det flere konsentrerte ferdige kraft i salg.....
Her er det nesten som å koke suppe på en spiker. Ta det du har og putt i kjelen, eller gå til innkjøp av det du ønsker. Med en buljongterning eller to eller litt kraft, så vips har du verdens beste suppe. Her flere eksempler på ikke altfor vanskelige supper som varmer godt på vinteren.....
Vi lager ofte suppe hjemme og har kommet frem til en metode som kan brukes med flere forskjellige råvarer og ingredienser. Dette er ganske enkelt og de fleste klarer dette. Dette er supper som most med stavmikser og tilsatt en type melk, kokosmelk ol. Råvarene kan varieres med forskjellige grønnsake....
Ettersom jeg studerer logger og brukertall, ser jeg at søk etter nudelsupper er populært på nettsidene mine. Disse suppene er og noe vi lager hjemme nå og da, og dette er en suppe som kan varieres i det uendelige. Sist vi lagde tok vi noe ekstra bilder slik at dere kan se hva vi gjør. Tilbehør er ga....
Det er høst, det er kalde kvelder og tid for tradisjoner på kjøkkenet. Nemlig kjøttsuppe. Denne retten er noe av mine egne minner fra jeg var liten og da særlig som søndagsmiddag. Vi hadde egen gryte som nesten bare ble brukt til dette, vi brukte gulrot, kålrabi, purre, litt hodekål og selleri, av k....
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.