Denne fjerde nyttårsmenyen er en meny med lammecarre, kongekrabbe til forrett og Creme Catalan til dessert. Dette er en av 5 menyer som er spesielt satt sammen til nyttårsaften
Oppskriftene er også næringsberegnet og det er satt en ca pris på disse. Og for dere som har matallergi er det beregnet....
Hvem har ikke sett i kjøleskapet 3 eller 4 juledag, og oppdaget både det ene og det andre. Gryter og fat med rester av pinnekjøtt, ribbebiter, kokte poteter, sauser og diverse kokte grønnsaksrester. Og da er det fornuftig med noen dager med rester i forskjellige varianter. Men dette trenger ikke vær....
Både før, under og etter jul spises det pinnekjøtt her i landet. Og det er jo vanligvis en standard oppskrift på koking av pinnekjøtt som brukes, og den er også lagt med her, selv om mange diskuterer dette mht mel eller ikke mel, type pinner ++. Men det er og noen som gjør en vri på dette eller hvor....
Siste søndag i advent, går store deler av Vestlandet mann av huse for den mest bestialske, ukristelige av alle førjulstradisjoner: SMALAHOVE.
Ingen som ikke har smakt smalahove, forstår at det kan spises, langt mindre være en delikatesse. Men kanskje du skulle la tvilen komme tiltalte ti....
Årets lammesesong er igang og fårikålen putrer rundt i våre gryter. Men lam er ikke bare fårikål, men mange andre gode retter som slett ikke trenger å være så vanskelige.
Jeg har nå gjennom 22 år hatt oppskrifter på nett og dere ser her under de mest populære oppskriftene blant dere. Dvs de me....
Høsten er tid for innekos med god varm mat. Gryteretter er den perfekte og varmende oppskriftkategorien i disse dager, og skaper varmende øyeblikk når alle samles rundt bordet med en varm lammegryte. Vi har jo her hjemme fårikål og frikasse, men lammegryter i forskjellige vaianter er utbredt over st....
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.