ledig 6533 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.2 |
Nudler, glass, tørr | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.1 |
Rabarbra fryst uten sukker | | | 5 | 0 | 0.3 |
Rabarbra, rå | 0 | 61 | 5 | 0 | 0.3 |
Rabarbragrøt | 0 | 23 | 2 | 0 | 0.1 |
Rabarbrasuppe | 0 | 15 | 1 | 0 | 0.1 |
Rabarbrasyltetøy | 0 | 23 | 2 | 0 | 0.1 |
Raclette, ost | 255 | 100 | 263 | 0.2 | 0.7 |
Radicchio rosso, salat, rå | 0 | 0 | 0 | 0 | 2.3 |
Rambutan, rå | 0 | 0 | 0 | 0 | |
Ramsløk | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ranchdressing | 17 | 468 | 127 | 0.3 | 11 |
Rapidsalat, norsk, rå | 0 | 2060 | 172 | 0 | 0.7 |
Rapphøns | 53 | 0 | 53 | | |
Rapsolje | 0 | 0 | 0 | 0 | 28.3 |
Rapsolje, kaldpresset, Odelia | 0 | 0 | 0 | 0 | 18 |
Rapsolje, økologisk, Green Valley | 0 | 0 | 0 | 0 | 28.3 |
Ravigottesaus | | 145 | 190 | 0.2 | 5.4 |
Red Bull | | | 0 | 0 | |
Red Bull sukkerfri | | | 0 | 0 | 0 |
Reddik spirer, bladreddik | | | 20 | | |
Reddik, norsk, rå | 0 | 8 | 1 | 0 | 0.1 |
Regal Kruskakli | 0 | 0 | 0 | 0 | 1.2 |
Reinsdyr, bog, stek, rå | 8 | 0 | 8 | 0.3 | 0.8 |
Reinsdyr, kjøtt, røkt | 9 | 0 | 9 | 0.4 | 0.8 |
Reinsdyr, kjøtt, tørket, rå | 21 | 0 | 21 | 0.7 | 0.8 |
Reinsdyrkaker, hermetisk | 4 | 1 | 4 | 0.1 | 0.3 |
Reinsdyrpølse | 0 | 0 | 0 | 0 | |
Reinsdyrskav, fryst, rå | 8 | 0 | 8 | 0.3 | 0.8 |
Reker | 2 | 0 | 2 | 3.5 | 5.3 |
Reker, i lake, avrent | 0 | 0 | 0 | 0 | 3.1 |
Reker, innbakt, forfritert, fryst | 1 | 0 | 1 | 1.8 | 1.1 |
Reker, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje | 1 | 0 | 1 | 1.5 | 1.4 |
Reker, kokt | 2 | 0 | 2 | 3.5 | 5.3 |
Reker, kokt uten skall | 2 | 0 | 2 | 3.5 | 5.3 |
Rema 1000 cashewnøtter 175gr | 0 | 7 | 1 | 0 | 1.1 |
Rema 1000 Flaksalt 170gr | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Remulade | 20 | 0 | 20 | 0.5 | 19 |
Remulade, lett | | | 54 | 1 | 7.5 |
Remy Martin VS Grand Cru | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Remy Martin VSOP | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Remy Martin XO Excellence | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ribberull, skiver | 6 | 0 | 6 | 0.3 | 0.8 |
Ricotta, ferskost | 117 | 33 | 120 | 0.2 | 0.1 |
Rips fryst uten sukker | 0 | 25 | 2 | 0 | 1 |
Rips, rå | 0 | 18 | 2 | 0 | 1 |
Ripssyltetøy | 0 | 6 | 1 | 0 | 0.4 |
Ris | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris grøtris kokt | 0 | | 0 | | |
Ris med biffkjøtt, sursøt saus, fryst, kjøpt | 0 | 190 | 16 | 0 | 0.6 |
Ris, arborio, risottoris, tørr | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, Basmati, kokt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, grøtris, 1 times koketid, tørr | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, grøtris, 5-25 min koketid, tørr | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, hurtigris, 1 % salt, kokt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, hurtigris, 1 % salt, tørr | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, hurtigris, kokt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, hurtigris, tørr | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, Jasmin, kokt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, polert, Basmatiris, tørr | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, polert, Jasminris, tørr | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, polert, langkornet, tørr | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, polert, parboiled, langkornet, kokt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, polert, parboiled, langkornet, tørr | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, upolert, naturris, langkornet, kokt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ris, upolert, naturris, langkornet, tørr | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Risboller, av puffet ris og sjokolade | 21 | 8 | 22 | 0.3 | 2.8 |
Risdrikke | 0 | 0 | 0 | 0.8 | 0.5 |
Risgrøt med helmelk fra oppskrift | 20.2 | 13.9 | 21.4 | 0 | 0 |
Risgrøt med laktoseredusert melk fra oppskrift | 8.2 | 8.2 | 8.8 | 0.2 | 0 |
Risgrøt med lettmelk fra oppskrift | 6.3 | 6.3 | 7.6 | 0 | 0 |
Risgrøt, med lettmelk | 2 | 1 | 2 | 0.2 | 0 |
Riskaker med salt, økologisk, Green Valley | 0 | 10 | 0 | 0 | 1 |
Riskaker uten salt, økologisk, Green Valley | 0 | 10 | 0 | 0 | 1 |
Riskaker, lettsaltet | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Riskaker, usaltet | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Riskrem | 93 | 61 | 98 | 0.1 | 0 |
Riskrem hjemmelagd | 126 | 65 | 131 | 0 | 1.3 |
Rislunsj med jordbær | 23 | 32 | 26 | 0 | 0.1 |
Rismel, risstivelse | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Risnudler kokte vermicelli | 0 | | 0 | | |
Risotto | | | 4.4 | | 0.4 |
Roastbiff, skiver | 2 | 3 | 2 | 0 | 0.1 |
Rogn | 90 | 0 | 90 | 12 | 7 |
Rogn, torsk, hermetisk, stekt i fett | 103 | 18 | 105 | 16.2 | 6.1 |
Rogn, torsk, kokt | 26 | 0 | 26 | 4.8 | 10.3 |
Rogn, torsk, presset, hermetisk | 79 | 0 | 79 | 18 | 6.2 |
Rogn, torsk, rå | 28 | 0 | 28 | 5.2 | 10.3 |
Rognebær, rå | 0 | 31 | 3 | 0 | 1.2 |
Rognleverpostei, Svolvær-/Lofotpostei | 2400 | 0 | 2400 | 39.1 | 9.3 |
Rom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Romanosalat, rå | 0 | 541 | 45 | 0 | 0.3 |
Ronrico White Rum | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Roquefort, blåmuggost | 295 | 58 | 300 | 0.7 | 0.6 |
Rosenkål, fryst | 0 | 200 | 17 | 0 | 0.5 |
Rosenkål, kokt | 0 | 191 | 16 | 0 | 0.3 |
Rosenkål, norsk, rå | 0 | 220 | 18 | 0 | 0.3 |
Rosiner | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.3 |
Rosiner, Californiske, økologisk, Green Valley | 0 | 6 | 0 | 0 | 0.2 |
Rosmarin, rå | 0 | 1752 | 146 | 0 | |
Rosmarin, tørket | 0 | 1872 | 156 | 0 | |
Ruccola | 0 | 1424 | 118 | 0 | 0 |
Ruccolasalat, rå | 0 | 2520 | 210 | 0 | 1.5 |
Rug | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 |
Rugbrød, fint (0-25 %), kjøpt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.4 |
Rugbrød, grovt (50-75 %), kjøpt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.5 |
Rugmel, sammalt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.5 |
Rugmel, siktet | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.1 |
Rullekake, med sjokoladekrem | 206 | 66 | 212 | 2.7 | 4.4 |
Rullekake, med smørkrem av margarin | 227 | 68 | 232 | 3 | 4.8 |
Rullekake, med smørkrem, kjøpt | 55 | 0 | 55 | 0 | 2.4 |
Rullekake, med syltetøy | 45 | 2 | 45 | 0.8 | 1.9 |
Rumple Minze | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Rundstykke, baguette, finbakstmel, hjemmebakt | 0 | 2 | 0 | 0 | 0.8 |
Rundstykke, fint, halvstekt, kjøpt, stekt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.3 |
Rundstykke, fint, kjøpt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.9 |
Rundstykke, fint, med kylling og pesto, kjøpt i kafé/bakeri | 31 | 168 | 45 | 0.1 | 1.8 |
Rundstykke, fint, med skummet melk, hjemmebakt | 23 | 12 | 24 | 0.3 | 1 |
Rundstykke, fint, med vann, hjemmebakt | 23 | 11 | 23 | 0.3 | 1 |
Rundstykke, grovt, halvstekt, kjøpt, stekt | 0 | 0 | 0 | 0 | 1.3 |
Rundstykke, grovt, kjøpt | 0 | 0 | 0 | 0 | 1.3 |
Rundstykke, grovt, med skummet melk, hjemmebakt | 23 | 12 | 24 | 0.3 | 1.1 |
Rundstykke, grovt, med vann, hjemmebakt | 23 | 11 | 23 | 0.3 | 1.1 |
Rundstykke, med ost og skinke, kjøpt i kafé/bakeri | 182 | 262 | 203 | 2 | 2.7 |
Rundstykke, mellomgrovt, med skummet melk, hjemmebakt | 23 | 12 | 24 | 0.3 | 1 |
Rundstykke, mellomgrovt, med vann, hjemmebakt | 23 | 11 | 23 | 0.3 | 1 |
Rundstykker, av pulver, grove, glutenfrie | 0 | 0 | 0 | 0 | 1.1 |
Rye Whisky | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Rype | 49 | 0 | 49 | 0 | 0.7 |
Rype, bryst uten skinn, ovnsstekt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.7 |
Rype, bryst, uten skinn, rå | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.7 |
Ryvita Knekkebrød, rug | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.4 |
Rød kepaløk, rødløk | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Rød saus av saft | | 7.7 | 1 | | 0.2 |
Rød vodka | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Rødbete, norsk, rå | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.1 |
Rødbeter kokte | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.2 |
Rødbeter, syltede | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Rødbetesalat | 49.3 | 29.1 | 51 | 0 | 1 |
Rødbetsalat, majonessalat, 30 % fett | 12 | 1039 | 99 | 0.3 | 11 |
Rødkål, kokt | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 |
Rødkål, rå | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 |
Rødspette, filet, kavringpanert, rå | 29 | 0 | 29 | 4.5 | 1.7 |
Rødspette, filet, kavringpanert, stekt i fett | 56 | 15 | 57 | 5 | 2.1 |
Rødspette, filet, kokt | 13 | 0 | 13 | 6.4 | 1.4 |
Rødspette, filet, melpanert, stekt i fett | 23 | 6 | 24 | 6 | 1.4 |
Rødspette, fylt, forfritert, fryst | 3 | 11 | 4 | 4.1 | 0.6 |
Rødspette, panert, forfritert, fylt, ovnsstekt uten fett | 3 | 11 | 4 | 4.1 | 0.6 |
Rødspette, panert, forfritert, fylt, stekt i fett | 26 | 22 | 27 | 4.4 | 0.9 |
Rødspette, rå | 12 | 0 | 12 | 6 | 1.2 |
Rødvin | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Rødvin, uspesifisert | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Røkt Jarlsberg | | | 270 | | |
Rømme | 453 | 220 | 471 | 0 | 0.8 |
Rømmedressing, med urter | 129 | 131 | 140 | 0.2 | 0.3 |
Rømmegrøt | 182 | 78 | 189 | 0.1 | 0.4 |
Rørosmeieriet Tjukkmjølk | | | 17 | | |
Rørsukker, økologisk, Green Valley | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Røye, melpanert, stekt i fett | 37 | 6 | 38 | 6.2 | 1.3 |
Røye, rå | 30 | 0 | 30 | 6.9 | 1.3 |
Røye, stekt uten fett | 28 | 0 | 28 | 6.5 | 1.2 |
Rådyr, kjøtt, rå | 8 | 0 | 8 | 0.4 | 0.8 |
Råmelk | 36 | 25 | 38 | 0 | 0 |
Råsukker | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Tine piano kakekrem med romsmak | 118 | 5 | 118 | 0 | 0.2 |
Tine Royal Blue, blåmuggost | 397 | 258 | 418 | 0 | 1.1 |
Tine rømmekolle | 39 | 59 | 44 | 0.1 | 0.2 |
Vafler, med egg og lettmelk, uten fett | 22 | 2 | 22 | 0.5 | 1 |