Gilde Leverpostei, ovnsbakt | 6 | 2.9 | | 0.4 |
Lakris, søt | 0.4 | 0 | | 0 |
Lakriskonfekt | 7.3 | 0.5 | | 0.3 |
Laks, filet, gravet | 0.4 | 0.4 | | 0 |
Laks, filet, ovnsstekt | 0.2 | 0.4 | | 0 |
Laks, filet, stekt i panne | 0.3 | 0.5 | | 0 |
Laks, oppdrett, rå | 0.3 | 0.4 | | 0 |
Laks, oppdrett, rå filet | 0.3 | 0.5 | 30 | 0 |
Laks, oppdrett, rå skiver | 0.3 | 0.5 | 30 | 0 |
Laks, oppdrett, skiver, kokt | 0.3 | 0.5 | | 0 |
Laks, oppdrett, skiver, stekt i fett | 0.3 | 0.5 | | 0 |
Laks, røkt | 0.4 | 0.4 | | 0 |
Laks, vill, kokt | 0.4 | 0.5 | | 0 |
Laks, vill, rå | 0.4 | 0.4 | | 0 |
Laksepålegg, 70 % laks, i beger, Stabbur-Laks | 0.3 | 0.4 | | 0 |
Laksepålegg, med vårløk og sitron | 0.4 | 0.4 | | 0 |
Lam | 1.9 | 2.5 | 4 | 0 |
Lam hjerne rå | 1.8 | 1.2 | 9 | 0.2 |
Lam hjerte rå | 4.6 | 1.9 | 32 | 0.4 |
Lam kjøttdeig | 1.6 | 3.4 | 18.8 | 0.1 |
Lam nyrer rå | 6.4 | 2.2 | 126.9 | 0.4 |
Lam, bogstek, ovnsstekt | 1.6 | 5.3 | 6 | 0.1 |
Lam, bogstek, rå | 1.3 | 3.4 | | 0.1 |
Lam, fett fra lammekjøtt, rå | 0.6 | 0.6 | | 0 |
Lam, flatbiff, rå | 1.9 | 2.5 | | 0 |
Lam, flatbiff, stekt uten fett | 2 | 3.9 | 6 | 0.1 |
Lam, fårikålkjøtt, rå | 1.3 | 3.3 | | 0.1 |
Lam, grytekjøtt, rå | 1.3 | 3.7 | | 0.1 |
Lam, indrefilet, rå | 1.9 | 2.5 | | 0.1 |
Lam, indrefilet, stekt uten fett | 2.2 | 3.3 | 4 | 0.1 |
Lam, kotelett og sadel, kjøtt med fettrand, rå | 1.2 | 2 | | 0.1 |
Lam, kotelett og sadel, kjøtt uten fettrand, rå | 0.7 | 1.3 | | 0 |
Lam, kotelett, stekt | 3.1 | 4.2 | | 0.1 |
Lam, lår med mørbrad, rå | 1.5 | 3.1 | | 0 |
Lam, lår, stek, rå | 1.6 | 3.2 | | 0 |
Lam, lårstek med mørbrad, ovnsstekt | 2.7 | 5.7 | | 0.1 |
Lam, mørbrad, rå | 1.4 | 2.5 | 4 | 0.1 |
Lam, mørbrad, stekt uten fett | 1.9 | 3.8 | 6 | 0.1 |
Lam, pinnekjøtt, rå | 0.9 | 2.7 | 2 | 0.1 |
Lam, ribbe, side med ben, rå | 1.1 | 2.8 | | 0.1 |
Lam, sadel, rå | 1.8 | 2.3 | | 0.1 |
Lam, ytrefilet, rå | 2.6 | 2.1 | | 0 |
Lam, ytrefilet, stekt uten fett | 2 | 2.7 | 5 | 0.1 |
Lammefrikassé | 1 | 1.9 | | 0 |
Lammerull | 1.1 | 2.4 | | 0.1 |
Lammeskank | 1.6 | 3.2 | 4 | 0 |
Landbrød, halvstekt type, stekt | 1.5 | 0.9 | 1 | 0.2 |
Lange Brune Ris, økologisk, Green Valley | 1.5 | 2 | 23.4 | 0.3 |
Lange, rå | 0.2 | 0.4 | | 0 |
Languster | 0.7 | 4.1 | 80 | 2.2 |
Lapper grunnoppskrift | 1 | 0.8 | 7.5 | 0.1 |
Lapskaus, lys, storfekjøtt, 10 % fett | 0.9 | 1.8 | | 0.1 |
Larios Gin | 0.2 | 0 | | 0 |
Lasagne, med kjøttdeig | 0.6 | 1.5 | | 0.1 |
Lasagne, med kjøttdeig, fryst, kjøpt | 0.6 | 0.8 | | 0.1 |
Laurbærblad, tørket | 43 | 3.7 | | 0.4 |
ledig 54 | 3.4 | 3.1 | 1 | 0.4 |
ledig 555 | 3.7 | 1.8 | 1 | 0.5 |
ledig ff | 0.8 | 0.8 | 3 | 0.2 |
Lefse potet | 1.1 | 0.5 | 0 | 0.2 |
Lemon curd | 0.6 | 0.3 | 4.4 | 0 |
Leskedrikk, kunstig søtet, drikkeklar | 0 | 0 | | 0 |
Lettmelk, 0,5 % fett, vitamin D, laktosefri | 0 | 0.3 | | 0 |
Lettmelk, 0,5-0,7 % fett, vitamin D, uspesifisert | 0 | 0.4 | | 0 |
Lettmelk, 0,7 % fett, økologisk | 0 | 0 | | 0 |
Lettmelk, 1,0 % fett, laktosefri | 0 | 0.3 | | 0 |
Lettmelk, 1,0 % fett, laktoseredusert | 0 | 0.4 | | 0 |
Lettmelk, 1,2 % fett, langtidsholdbar | 0 | 0.4 | | 0 |
Lettmelk, 1-1,2 % fett, uspesifisert | 0 | 0.1 | | 0 |
Lettmelk, uspesifisert | 0 | 0.2 | | 0 |
Lettrømme, 18 % fett | 0 | 0.3 | | 0 |
Lettrømme, 18 % fett, økologisk | 0 | 0.3 | | 0 |
Lettøl, lett, 2,5 vol-% alkohol | 0 | 0 | | 0 |
Lever, kylling, rå | 9.2 | 3.7 | | 0.5 |
Lever, lam, rå | 9.6 | 3.9 | | 8.7 |
Lever, rein, rå | 17 | 2.4 | | 7.2 |
Lever, storfe, rå | 7.4 | 3.8 | | 4.1 |
Lever, svin, rå | 18 | 8.7 | | 0.6 |
Lever, torsk, kokt | 4 | 2.1 | 33 | 0.7 |
Lever, torsk, rå | 1.7 | 1.2 | | 0.4 |
Leverpostei, 3 prosent fett | 8.3 | 2.7 | 22 | 0.4 |
Leverpostei, hermetisk | 5.4 | 2.6 | | 0.3 |
Leverpostei, med mindre fett | 6.6 | 3.3 | 18 | 0.2 |
Leverpostei, ovnsbakt | 6.3 | 2.9 | | 0.3 |
Leverpostei, uspesifisert | 6.7 | 2.8 | | 0.3 |
Leverpølse av svin | 6.4 | 2.3 | 58 | 0.2 |
Licor 43 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Likør, 17 vol-% alkohol, fløtebasert | 0.1 | 0.2 | | 0 |
Likør, 35 vol-% alkohol | 0 | 0 | | 0 |
Likør, søt, 21 vol-% alkohol | 0.1 | 0 | | 0 |
Lillehammer Stabbursmat Fenalår | 3.9 | 4.1 | 12 | 0.2 |
Lillehammer Stabbursmat Fårikålkjøtt | 1.3 | 3.3 | 3 | 0.1 |
Lillehammer Stabbursmat Kalv (hel skrott ca 100 kg) | 2 | 3.4 | 6 | 0 |
Lillehammer Stabbursmat Lam (ca 20 kg) | 1.3 | 3.7 | 4 | 0.1 |
Lillehammer Stabbursmat Pinnekjøtt | 2.4 | 5 | 5 | 0.1 |
Lillehammer Stabbursmat Ribbe | 1 | 1.9 | 9 | 0 |
Lillehammer Stabbursmat Spekeskinker | 1.4 | 2.4 | 19 | 0.2 |
Lillehammer Stabbursmat Utegående gris (helskrott ca 80 kg) | 1 | 2.1 | 6 | 0.1 |
Lillehammer Stabbursmat Økologisk lam (ca 18 kg) | 1.3 | 3.7 | 4 | 0.1 |
Lillet Blanc | 0.3 | 0 | 0.1 | 0 |
Limabønner, smørbønner, tørr | 7.5 | 2.8 | | 0.7 |
Limburger | 0.1 | 2.1 | 14.5 | 0 |
Lime Juice Hermetisk | 0.2 | 0.1 | 0.1 | 0 |
Lime Juice rå | 0.1 | 0.1 | 0.1 | 0 |
Lime skall | 0.8 | 0.2 | 0.7 | 0.1 |
Lime, rå | 0.6 | 0.1 | | 0.1 |
Limonade | 0 | 0 | | 0 |
Limonade, med bringebær, kjøpt i kafé/bakeri | 0 | 0 | 0 | 0 |
Limonade, med sitron, kjøpt i kafé/bakeri | 0 | 0 | 0 | 0 |
Linfrø knuste | 8.2 | 7.8 | 2 | 1.2 |
Linfrø, knuste | 5.7 | 4.3 | | 1.2 |
Linfrø, økologisk, Green Valley | 8.2 | 7.8 | 2 | 1.2 |
Linfrøolje | 0 | 0 | | 0 |
Linfrøolje2 | 0 | 0 | 0 | |
Linguine fersk | 1 | 1 | 30 | 0 |
Linguine tørr | 0 | 1 | 6 | 0 |
Linsemel | 9.8 | 3.9 | 8.9 | 0.9 |
Linser | 6.5 | 3.3 | 0.1 | 0.8 |
Linser, grønne og brune, kokte med salt | 1.5 | 0.6 | | 0.1 |
Linser, grønne og brune, tørre | 11.1 | 3.9 | | 1 |
Linser, grønne, hermetiske | 1.4 | 0.4 | | |
Linser, kokte | 3.3 | 1.3 | 2.8 | 0.2 |
Linser, røde, hermetiske | 1.6 | 0.4 | | |
Linser, røde/rosa, tørr | 7.4 | 3.6 | | 1.3 |
Litchi, rå | 0.3 | 0.1 | | 0.2 |
Livarot | 0.4 | 5.6 | 8.7 | 0.1 |
Lo Salt | 0.3 | 0.1 | 0 | 0.1 |
Lodde | 0.9 | 1.6 | 36.5 | 0.1 |
Loff, fint brød (0-25 %), formstekt, kjøpt | 1 | 0.8 | | 0.2 |
Loff, fint brød (0-25 %), halvstekt, stekt | 1.1 | 0.6 | | 0.1 |
Loff, fint brød (0-25 %), kjøpt | 0.9 | 0.8 | | 0.1 |
Loff, fint brød (0-25 %), spiral, kjøpt | 1.1 | 0.8 | | 0.1 |
Loff, skummet melk, hjemmebakt | 0.8 | 1 | | 0.1 |
Loff, vann, hjemmebakt | 0.8 | 0.8 | | 0.1 |
Loganbær | 0.6 | 0.3 | | 0.1 |
Lollo salat | 0.4 | 0.3 | 0 | 0 |
Lomre, rå | 0.1 | 0.3 | | 0 |
London Dry Gin | 0.2 | 0 | | 0 |
London Gin | 0.2 | 0 | | 0 |
Longan | 0.1 | 0 | | |
Lotusrot, rå | 1.2 | 0.4 | | 0.3 |
Lungemos, kjøpt | 1.7 | 1.3 | | 0 |
Lupini | 4.4 | 4.8 | 8.2 | 1 |
Lutefisk, kokt | 0.1 | 0.3 | | 0 |
Lutefisk, tørr vare, rå | 0.1 | 0.2 | | 0 |
Lynum Entrecote okse | 2 | 4 | 8 | 0 |
Lynum Flatbiff okse | 2.3 | 4 | 6 | 0 |
Lynum Kjøttdeig | 1.8 | 3.8 | 7 | 0 |
Lynum Ribbe | 1 | 1.9 | 9 | 0 |
Lynum Skinkesteik, nettet | 1 | 2.1 | 6 | 0.1 |
Lynum Spekeskinke | 1.4 | 2.4 | 19 | 0.2 |
Lynum Ytrefilet okse | 2.1 | 4.2 | 7 | 0 |
Lyr, rå | 0.1 | 0.3 | | 0 |
Lysing | 0.3 | 0.9 | 32.1 | 0 |
Løk, gul/rød, norsk, rå | 0.4 | 0.2 | | 0 |
Løk, kokt | 0.3 | 0.1 | | 0 |
Løk, sprøstekt | 1.2 | 0.9 | | 0.1 |
Løk, stekt | 0.3 | 0.2 | | 0 |
Løk, tørket | 1.6 | 1.9 | 5 | 0.4 |
Løkpulver | 3.9 | 4 | | |
Løksuppe, gratinert med ost og brød, hjemmelaget | 0.3 | 0.4 | | 0 |
Løksuppe, hjemmelaget | 0.2 | 0.1 | | 0 |
Lønnesirup | 1.2 | 0.7 | 0.6 | 0.1 |
Løpstikke | 0.5 | 0.3 | 0 | 0 |
Løvetann | 3.1 | 0.4 | 0.5 | 0.2 |
Løyrom | 0.8 | 2.5 | 90 | |
Mills Leverpostei, ovnsbakt | 7.8 | 2.8 | | 0.3 |
Potetlompe, potetlefse, kjøpt | 1 | 0.5 | | 0.2 |
Q Lettmelk, 0,5 % fett, vitamin D | 0 | 0.4 | | 0 |
Q Lettmelk, 1,0 % fett | 0 | 0.6 | | 0 |
Stabburet Leverpostei, hermetisk | 5.7 | 2.8 | | 0.3 |
Tine Lettmelk, 0,7 % fett, vitamin D | 0 | 0.4 | | 0 |
Tine Lettmelk, 1,0 % fett | 0 | 0 | | 0 |