Frukt er sunt og godt, og selv om det er midt på vinteren er det ett godt utvalg i fruktdiskene. Og en fruktdessert frisker opp etter en feks tung middag.
Eple, banan og en del eksotiske frukter er i utvalget nå, og her kan man lage spennende kombinasjoner av disse
til lekre desserter, og d....
Juledesserten er og tradisjonsbunden her i Norge, men ikke så mye som middagen. Det er flere forskjellige her og mange som ikke spiser dessert, men grøt tidligere på dagen og en dessert sammen med kakene senere. Men her er de vanligste dessertene og mest populære.....
Snart 17 mai og tiden for noen forfriskende desserter i den forbindelse. Særlig om været blir varmt, er det godt med en kald og frisk dessert utpå dagen etter alle pølsene. Iskrem er jo selvsagt men og andre desserter som vil friske opp i 17 mai magen. Og noen kalde for voksne fins også her.....
Påske og egg hører sammen, og kokt egg er vel viktig på mange påskemorgen frokostbord rundt i landet. Egg er en utrolig ingrediens som kan brukes i mange forskjellige grupper av oppskrifter som frokost, desserter, stekeretter, kaker, konfekt, salater og er samtidig hovedingrediens i for eksempel mar....
Nyttår nærmer seg og festen skal være perfekt hos mange. Det er kalkun, store biffer, reinsdyr, laks, kylling ol, men den søte avslutningen er også viktig. I hverdagen er det kanskje ikke lenger så vanlig med dessert, men ved de store anledninger så hører det til. Her er 10 + 2 ekstra Dronning Maud ....
Påsken er og gode desserter etter gode middager. Jeg har publisert flere typer desserter den siste tiden som passer til påske og naturlig nok er det egg, appelsin og gule ting som går igjen. Ellers er det kanskje best med raske og lette desserter etter påskemiddagen og heller en god kake til kvelden....
Desserter hører julen til og i løpet av desember tar vi frem noen av de aller kjæreste tradisjonsdessertene som riskrem og
karamellpudding. – Et flott dessertbord skaper ikke bare glede for øynene, men det skal også være en opplevelse for ganen.
Etter mye salt og fet julemat smaker det godt med....
Ettersom vi går mer og mer ut på restaurant, begynner fler og fler å få ett forhold til Creme Brulee,
Sjokoladefondant, Pannacotta, Tiramisu mfl....
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.