Kastanjepure | 5.7 | | 250.5 | 24.4 | 2.2 | 16 |
Asiatisk potetsalat | 5.4 | | 91.4 | 12.5 | 1.6 | 3.4 |
Klot eller melbollar | 5.3 | | 286.7 | 36.6 | 8.2 | 11.5 |
Jordbær- og mangosalsa | 5.2 | | 72.9 | 16 | 0.8 | 0.2 |
Kavringboller til kjøttsuppe | 5.2 | | 268.3 | 21.9 | 11.4 | 14.8 |
Duppe til klubb | 5.2 | | 192.4 | 11 | 3 | 15.1 |
Kremet potetsalat 2 | 5.2 | | 132 | 13 | 1.6 | 7.8 |
Løvetannsirup | 5.2 | | 193.2 | 48.2 | 0 | 0 |
Rød pesto | 5.1 | | 541.8 | 19.4 | 10.2 | 45.8 |
Hvitløkssmør 7 | 5.1 | | 601.8 | 1 | 1.2 | 65.8 |
Purè av rødbeter | 5 | | 228.5 | 6.4 | 1.6 | 21.4 |
Ovnsbakt hel hvitløk | 5 | | 195.8 | 12.7 | 6.2 | 12.2 |
Persisk krokan | 5 | | 507.6 | 49.4 | 7.9 | 29.8 |
Kålrotstappe | 5 | | 16.4 | 2.9 | 0.4 | 0 |
Spinatris | 5 | | 113.8 | 11.6 | 2.1 | 6.3 |
Peanøttsmør | 5 | | 594.4 | 7.6 | 25.8 | 49.2 |
Guacamole fra colombia | 5 | | 138.6 | 1.2 | 1.5 | 13.6 |
Aioli 2 | 5 | | 711.6 | 4 | 4.8 | 74.9 |
Mais og chilistuing | 5 | | 105.9 | 9.7 | 2 | 6.1 |
Bollegrøt fra Nøtterøy | 5 | | 172.3 | 9.1 | 5.5 | 12.5 |
Ertepuré | 5 | | 82.6 | 6.2 | 4 | 3.8 |
Linseragu | 5 | | 120.9 | 15.9 | 6.7 | 2.3 |
Rub-a-dub - Craig Whitson sin "hemmelige" grillkrydderblanding | 5 | | 248.4 | 31.8 | 8 | 5.8 |
Teigens BBQ-saus | 5 | | 170.6 | 40.7 | 1.1 | 0.2 |
Den beste! Amerikansk fyll / stuffing til kalkun | 5 | | 179.8 | 6.2 | 8.5 | 13.2 |
Meksikansk ris | 4.9 | | 61.9 | 13.1 | 1.6 | 0.2 |
Syltet ingefær 2 | 4.9 | | 41.3 | 9.3 | 0.4 | 0.2 |
Hjemmelaget smør | 4.8 | | 330.6 | 2.9 | 2 | 34.6 |
Naan brød( Nanbrød) | 4.8 | | 255.4 | 40 | 8.6 | 6.2 |
Båtpoteter | 4.7 | | 72.9 | 15.3 | 1.7 | 0.1 |
Stekte potetbåter | 4.7 | | 91.2 | 14.9 | 1.7 | 2.3 |
Motti fra Grue Finskog | 4.7 | | 0 | | | |
Kokte maiskolber | 4.7 | | 203.6 | 30.7 | 5.2 | 6.2 |
Aïoli | 4.7 | | 642.6 | 1 | 4.5 | 68.9 |
Pebre hot chilensk salsa | 4.7 | | 63 | 3.8 | 1.1 | 4.4 |
Gulrotstuing | 4.7 | | 47.2 | 5.5 | 1.4 | 1.8 |
Hjemmelaget råkrem til eksotisk fruktsalat | 4.7 | | 315.3 | 19 | 4.1 | 24.8 |
Lemoncurd | 4.7 | | 317.9 | 20.8 | 2.8 | 24.8 |
Dansk rødkål | 4.6 | | 57 | 7.1 | 0.9 | 2.3 |
Kålstuing 2 | 4.6 | | 56.7 | 6.2 | 2.3 | 2.1 |
Tsatsiki | 4.6 | | 53.9 | 3.7 | 2.6 | 3.1 |
Kålstuing | 4.5 | | 59.9 | 6.6 | 2.4 | 2.2 |
Marinert hvitløkfedd | 4.5 | | 154.2 | 5.4 | 2.7 | 11.5 |
Soppsmør | 4.5 | | 314.8 | 1.4 | 1.7 | 33.2 |
Karrismør | 4.5 | | 488.6 | 1 | 1.5 | 52.6 |
Waldorfsalat 3 | 4.5 | | 176.6 | 6.8 | 1 | 15.8 |
Amerikansk potetsalat | 4.5 | | 116.5 | 9.4 | 3.3 | 7 |
Hummus 7 | 4.5 | | 156.8 | 17 | 7 | 5.8 |
Raita | 4.5 | | 49.5 | 4.3 | 2.8 | 2.2 |
Eggerøre 3 | 4.5 | | 164.2 | 0.4 | 8.8 | 14 |
Kålrotstappe 3 | 4.5 | | 66.3 | 6.8 | 0.9 | 3.4 |
Kaffeost | 4.5 | | 60.8 | 4.4 | 3.3 | 3.3 |
Guacamole a la Mexico: | 4.5 | | 162 | 1.5 | 1.3 | 16.3 |
Gratinert fennikel | 4.5 | | 159.1 | 2.4 | 6.5 | 13.5 |
Valnøttsmør | 4.5 | | 0 | | | |
Sellerirotstappe | 4.5 | | 93.2 | 8 | 1.8 | 5.3 |
Bulgur 2 | 4.5 | | 111.7 | 15.3 | 3 | 3.6 |
Tzatsiki med ruculasalat: | 4.5 | | 150.4 | 2.3 | 1.6 | 14.8 |
Enkel eggekrem | 4.5 | | 92.3 | 10.5 | 5.4 | 3.2 |
Råkrem 3 | 4.5 | | 353 | 12.2 | 3.7 | 32.2 |
Duchesse poteter | 4.5 | | 113.3 | 13.5 | 2.5 | 5.1 |
Tomatkompott | 4.5 | | 80.7 | 4.2 | 0.7 | 6.4 |
Rotmos 2 | 4.5 | | 47.4 | 9.1 | 1.2 | 0.2 |
Skjørost fra Dovre | 4.5 | | 0 | | | |
Gombe fra Indre Nordfjord | 4.5 | | 68.4 | 6 | 3.4 | 3.4 |
Most blomkål med pesto(A,B,AB) | 4.5 | | 23.4 | 2.4 | 2 | 0.2 |
Artisjokker | 4.5 | | 218.3 | 1.5 | 2.3 | 21.8 |
Broccoli som i Brasil | 4.5 | | 62.8 | 2 | 3.1 | 4 |
Sjokoladekrem | 4.5 | | 355.9 | 7.7 | 2.8 | 34.7 |
Persillepesto | 4.5 | | 673.6 | 2.1 | 6.8 | 70.6 |
Fyll til terteskjell | 4.5 | | 120.2 | 9.7 | 7.1 | 5.8 |
Grillede grønnsaker | 4.5 | | 279.2 | 7.3 | 2.9 | 25.4 |
Ananassalsa | 4.5 | | 72.2 | 10.4 | 0.4 | 3.1 |
Baconpoteter 2 | 4.5 | | 124.7 | 10.4 | 3.6 | 7.1 |
Tomatsalsa 2 | 4.5 | | 21.8 | 3.4 | 0.9 | 0.2 |
Tomatsalat 8 | 4.5 | | 40.1 | 3.2 | 0.8 | 2.3 |
Pastinakk-krem | 4.5 | | 228.4 | 7.8 | 1.4 | 20.9 |
Spanske hvitløksbrød | 4.5 | | 244.7 | 30 | 10.2 | 8.8 |
Craigs coleslaw | 4.5 | | 74.7 | 7.8 | 1.4 | 3.7 |
Kandiserte valnøtter | 4.5 | | 543.6 | 29.7 | 9.2 | 42 |
Klot | 4.5 | | 270.3 | 33.6 | 7.8 | 11.2 |
Marokkanske gulrøtter | 4.5 | | 56.2 | 6.7 | 0.7 | 2.2 |
Tomatsalsa 3 | 4.5 | | 63 | 4.4 | 1 | 4.2 |
Sitronluft | 4.5 | | 7.3 | 1.3 | 0.3 | 0.1 |
Elises sjokoladefyll til rullekake | 4.5 | | 529.5 | 51 | 3.4 | 34.3 |
Kålrotstappe 5 | 4.5 | | 63.8 | 7.4 | 1.6 | 2.6 |
Brødboller | 4.5 | | 178.2 | 18.8 | 6.3 | 8.5 |
Eggekrem 1 | 4.5 | | 84.3 | 11.3 | 4.6 | 2.3 |
Ratatouille 5 | 4.5 | | 42 | 3.8 | 1.1 | 1.7 |
Smørdampet grønnkål med hasselnøtter | 4.5 | | 153.3 | 2.4 | 4.1 | 13.3 |
Ovnsbakte asparges med parmesan og sprø smuler | 4.5 | | 128.8 | 5.8 | 5 | 9 |
Grillede poteter med Norzola og valnøtter | 4.5 | | 128.9 | 9.2 | 4.4 | 8.1 |
Hjemmelaget potetstappe | 4.4 | | 92 | 13.4 | 1.9 | 3.1 |
Thousand island - Vegan | 4.4 | | 608 | 2.9 | 1.2 | 65.6 |
Fløtegratinerte poteter 2 | 4.4 | | 0 | | | |
Sandefjordsmør | 4.4 | | 609 | 1 | 1.2 | 66.6 |
Kokt bokhvete | 4.4 | | 94.6 | 18.2 | 3.1 | 0.7 |
Hjemmelaget potetmos 2 | 4.4 | | 77.4 | 13.1 | 2 | 1.5 |
Hummus (israelsk kikertpuré) | 4.4 | | 167.3 | 16.6 | 6.8 | 7.2 |
Gulrotstuing 2 | 4.4 | | 72.1 | 8 | 2.3 | 3 |
Krokan | 4.3 | | 484.3 | 64.5 | 6.7 | 21.4 |
Rød eller grønn karripasta | 4.3 | | 140.5 | 6.6 | 3.9 | 10.6 |
Soppstuing 2 | 4.3 | | 159.2 | 2.7 | 2 | 14 |
Surkål fra Telemark | 4.3 | | 32.3 | 5.7 | 1 | 0.1 |
Semmelknödel fra Bayern | 4.3 | | 180.9 | 26.5 | 7.2 | 4.7 |
Roti canai | 4.3 | | 269.6 | 51.5 | 9 | 2.3 |
Rotmos med kesam | 4.3 | | 48.9 | 7.1 | 1.7 | 0.9 |
Basilikum pesto | 4.3 | | 357.2 | 1.7 | 7.6 | 35.1 |
Surkål eller rødkål | 4.3 | | 34.3 | 6.1 | 1 | 0.2 |
Snittebønnestuing | 4.2 | | 44.3 | 3 | 2.2 | 2.3 |
Ovnsstekte potetbåter 2 | 4.2 | | 54.5 | 11.2 | 1.5 | 0.1 |
Syltet kål | 4.2 | | 42.6 | 8.8 | 0.8 | 0.1 |
Mandelmasse | 4.2 | | 408.5 | 49.2 | 9.4 | 18.6 |
Rotmos 3 | 4.2 | | 50.6 | 9 | 1.7 | 0.3 |
Gelatin Hvordan man løser den opp | 4.2 | | 0 | | | |
Vaniljekrem gammel oppskrift | 4.1 | | 354 | 13.3 | 3.4 | 31.9 |
Råstekte poteter 3 | 4.1 | | 145.7 | 13.9 | 1.6 | 8.9 |
Vaniljekrem | 4.1 | | 172.7 | 23.9 | 4.6 | 6.5 |
Glasur til pepperkaker, pepperkakehus m.m. | 4.1 | | 348.4 | 85.6 | 1.5 | 0 |
Remoulade | 4 | | 555.4 | 3.1 | 1.3 | 59.6 |
Tomatconfit - Tomat Confit | 4 | | 30.6 | 1.5 | 0.4 | 0.2 |
Kålstuing 3 | 4 | | 34.7 | 2.1 | 0.7 | 2.4 |
Ris med paprika | 4 | | 190 | 40.6 | 5 | 0.7 |
Chilirelish | 4 | | 53.9 | 8.8 | 0.8 | 1.3 |
Jordbær i cointreau | 4 | | 126.4 | 13.4 | 0.3 | 0.1 |
Italiensk hvitløksbrød | 4 | | 96.5 | 14.8 | 3.2 | 2.1 |
Auberginesalat | 4 | | 149.9 | 2.6 | 0.9 | 14.3 |
Kålrotstappe 4 | 4 | | 48.7 | 3.1 | 0.5 | 3.5 |
Kalkunstuffing 1 | 4 | | 114 | 2.6 | 12.6 | 5.8 |
Krydret rødkål | 4 | | 62.5 | 6.5 | 0.9 | 1.9 |
Potetmel | 4 | | 0 | | | |
Marsipan | 4 | | 485.8 | 48.2 | 9.8 | 27.1 |
Potetmos | 4 | | 92.9 | 14.2 | 2.2 | 2.7 |
Blomkålsalat med reddik og stilkselleri | 4 | | 49.4 | 2.3 | 1.5 | 3.5 |
Fylte rødløk | 4 | | 81.6 | 5.3 | 1.6 | 5.6 |
Kryddersmør | 4 | | 681.3 | 1.2 | 1.4 | 74.5 |
Glasserte poteter med smør og sitron | 4 | | 88.7 | 10.1 | 1.4 | 4.5 |
Gulrot- og sukkerertstuing | 4 | | 45.8 | 5.4 | 2.5 | 1.2 |
Kastanjenøttekrem | 4 | | 395.1 | 44.7 | 1.4 | 23.1 |
Stekt purre med chili | 4 | | 64.7 | 3.5 | 1.6 | 4.3 |
Gome fra Vest Agder | 4 | | 0 | | | |
Grillet løk | 4 | | 93.1 | 5.2 | 1.1 | 7.1 |
Saupost | 4 | | 0 | | | |
Mokkakrem | 4 | | 359.6 | 7.2 | 4.8 | 34.3 |
Frijoles Refritos | 4 | | 293.8 | 4 | 0.8 | 30.2 |
Stekte aspargesbønner | 4 | | 88.9 | 6.8 | 2.3 | 5.8 |
Guacamole fra Knut | 4 | | 89.1 | 2.7 | 1.3 | 7.6 |
Salsa 2 | 4 | | 23.5 | 3.7 | 0.8 | 0.2 |
Tzatziki 3 | 4 | | 29.9 | 2.7 | 1.9 | 1.1 |
Norsk ratatouille | 4 | | 47.2 | 4 | 1 | 2.3 |
Hasselbackpotet | 4 | | 90.7 | 14.6 | 2.1 | 2.2 |
Tomatpesto | 4 | | 411.5 | 1.8 | 6.3 | 41.8 |
Kålrot/gulrotstuing | 4 | | 72 | 8 | 2.3 | 3 |
Traktkantarellstuing | 4 | | 198.1 | 3.8 | 2 | 19.2 |
Krydret potetmos med bacon | 4 | | 171.7 | 7.2 | 8.2 | 12 |
Kikertpostei | 4 | | 278.3 | 24.1 | 13.2 | 12.9 |
Tahin og gomasio | 4 | | 0 | | | |
Rognebær med epler | 4 | | 221 | 54.7 | 0.1 | 0.1 |
Soppmarmelade | 4 | | 70.8 | 9.7 | 1.1 | 1.7 |
Grønnsakstuing som tilbehør | 4 | | 44.6 | 5.7 | 1.2 | 1.6 |
Hvitløksmør | 4 | | 503.5 | 1.5 | 1.7 | 54.2 |
Rød surkål | 4 | | 36.1 | 6.2 | 0.9 | 0.3 |
Dampet pak choy med oysterssaus | 4 | | 41.2 | 3.6 | 2 | 1.8 |
Ramsløksmør | 4 | | 535.5 | 4.8 | 2.6 | 56.1 |
Urtestekte poteter | 4 | | 198 | 9 | 1.3 | 17.2 |
Marinert agurk | 4 | | 58.8 | 13.4 | 0.6 | 0.1 |
Eggerøre i mikroen | 3.9 | | 190.1 | 1 | 10.4 | 16 |
Blomkålpuré | 3.8 | | 68.1 | 4.6 | 2.6 | 4.2 |
Gremolata | 3.8 | | 30.3 | 2.8 | 2.2 | 0.4 |
Grillet mais | 3.8 | | 146.9 | 11.4 | 3 | 9.4 |
Ekte eggekrem (vaniljekrem) | 3.8 | | 150.5 | 14.8 | 5.4 | 7.8 |
Kokt artisjokk | 3.8 | | 27.6 | 1.4 | 2.6 | 0.2 |
Ovnsbakte poteter 2 | 3.8 | | 0 | | | |
Kim chi (kimchi) kinakål i saltlake | 3.8 | | 13.7 | 2.1 | 0.7 | 0.1 |
Kvark hjemmelagd | 3.8 | | 0 | | | |
Agurksalat 3 | 3.8 | | 22.7 | 4.4 | 0.7 | 0.1 |
Rismelk | 3.8 | | 28.2 | 4.4 | 1.4 | 0.4 |
Melisglasur | 3.8 | | 400 | 100 | 0 | 0 |
Hjemmelagd Kvarg | 3.8 | | 55 | 4 | 3 | 3 |
Tzatziki 2 | 3.8 | | 29.9 | 2.7 | 1.9 | 1.1 |
Inger-Lises Granskuddsirup | 3.7 | | 0 | | | |
Potetmos med ovnsbakt hvitløk | 3.7 | | 92.3 | 12.4 | 2.4 | 3.4 |
Potetpurè 3 | 3.7 | | 193.2 | 7.8 | 1.8 | 17.1 |
Royal icing | 3.7 | | 346.8 | 85.2 | 1.5 | 0 |
Aspargesbønner og bacon | 3.7 | | 46.9 | 1.7 | 2.1 | 3.5 |
Kamsemaga fra Kvænangen | 3.7 | | 0 | | | |
Skånsk sennep | 3.7 | | 213.6 | 8.1 | 6.4 | 16.6 |
Bolognese 2 | 3.7 | | 127.7 | 12.8 | 7.5 | 4.9 |
Grønnsaksstuing med okra | 3.7 | | 52.7 | 3.4 | 1.4 | 3.2 |
Purrestuing | 3.7 | | 61.3 | 3.4 | 1.1 | 4.5 |
Pasjonsfruktcoulis | 3.7 | | 84.6 | 18.1 | 1.6 | 0.2 |
Potetpuré | 3.7 | | 93.4 | 12 | 2.2 | 3.7 |
Kålrotstappe med fløte | 3.6 | | 93.7 | 5.8 | 1 | 6.8 |
Polenta (Grunnoppskrift) | 3.6 | | 16.2 | 2.4 | 0.6 | 0.3 |
Saltbakte poteter | 3.6 | | 101.9 | 14.7 | 1.7 | 3.6 |
Selleri puré | 3.6 | | 111.3 | 3 | 1.8 | 9.4 |
Pisket Krem Med Smak | 3.6 | | 334.3 | 10.2 | 1.8 | 31.8 |
Kalkunstuffing 3 | 3.6 | | 175.6 | 23.9 | 7.4 | 5.1 |
Hjemmelaget majones | 3.5 | | 656.2 | 0.7 | 3.5 | 71 |
Urtesmør | 3.5 | | 666.1 | 0.9 | 1.4 | 73 |
Hengenelliksirup | 3.5 | | 189.5 | 47.4 | 0 | 0 |
Eggekrem 2 | 3.5 | | 100.2 | 14.3 | 5.3 | 2.4 |
Gulrotstuing 1 | 3.5 | | 41.4 | 5.2 | 1 | 1.4 |
Blomkål og selleri i wok | 3.5 | | 62.4 | 4.7 | 1.3 | 3.4 |
Soppstuing 5 | 3.5 | | 88.9 | 1.5 | 2.4 | 7.5 |
Søst 3 | 3.5 | | 101.2 | 11.7 | 3.2 | 4.6 |
Raita av hjemmelaget yoghurt | 3.5 | | 44 | 4.4 | 3.2 | 1.5 |
Hasselbackpoteter 2 | 3.5 | | 94.8 | 14.7 | 1.7 | 2.8 |
Tyttebærrømme | 3.5 | | 289.4 | 13.4 | 1.6 | 25.4 |
Kål i fløte | 3.5 | | 146.5 | 4.4 | 1.6 | 13.1 |
Tomatkabaret | 3.5 | | 39.6 | 4.9 | 3.6 | 0.3 |
Kokte rødbeter | 3.5 | | 0 | | | |
Brunet eggesmør | 3.5 | | 463.5 | 0.4 | 6.6 | 48.4 |
Grønn pesto | 3.5 | | 559.1 | 1.1 | 7.2 | 58.1 |
Sandefjordsmør 2 | 3.5 | | 261.9 | 1.4 | 1.9 | 27.6 |
Tzatsiki 4 | 3.5 | | 83.3 | 3.8 | 2.6 | 6.3 |
Potetstappe | 3.5 | | 75.4 | 13.4 | 2.3 | 1.1 |
Gulrotsalat med sitron | 3.5 | | 111.2 | 7.4 | 0.8 | 8 |
Kirsebærcoulis | 3.5 | | 61 | 14.3 | 0.6 | 0 |
Eggerøre med grønnsaker og ost | 3.5 | | 125.4 | 8.3 | 7.2 | 6.8 |
Mylse | 3.4 | | 76.8 | 7.1 | 3.7 | 3.7 |
Karrimajones | 3.4 | | 331.9 | 5.1 | 1.5 | 33.8 |
Butterdeig | 3.4 | | 440.6 | 28.8 | 5.2 | 33.4 |
Blomkålstuing | 3.4 | | 53.6 | 4.8 | 2.7 | 2.3 |
Fløtestuet grønnkål | 3.4 | | 90.8 | 2.4 | 3.1 | 7 |
Stuet hodekål | 3.4 | | 57 | 6.4 | 2.3 | 2 |
Fransk eggerøre med trøffelolje | 3.4 | | 255.8 | 8.8 | 9.8 | 20.1 |
Pastasalat med pesto 2 | 3.3 | | 214.4 | 20.8 | 6.1 | 11.4 |
Hjemmelagd Rødkål | 3.3 | | 32.8 | 5.8 | 0.8 | 0.2 |
Råkost salat | 3.3 | | 72.8 | 5.4 | 1.5 | 4.4 |
Kjøtt farse | 3.3 | | 289.2 | 1 | 15.7 | 24.8 |
Agurk og skinke i wok | 3.3 | | 76.8 | 1.1 | 7.5 | 4.5 |
Spinat flan | 3.3 | | 96.8 | 0.8 | 4.5 | 8.1 |
Krydrede poteter | 3.3 | | 89.9 | 12.9 | 1.7 | 3.1 |
Brunkål | 3.3 | | 41.3 | 5.7 | 1.2 | 1 |
Fløtestuet sopp | 3.3 | | 234.9 | 2.7 | 2.4 | 23.5 |
Tzatziki 5 | 3.3 | | 47 | 1.5 | 1 | 3.9 |
Agurksalat til fisk | 3.3 | | 17.5 | 3.2 | 0.6 | 0.1 |
Aubergine pure | 3.2 | | 0 | | | |
Saueost fra Øst-Finnmark | 3.2 | | 0 | | | |
Orgeat sirup (mandel sirup) | 3.2 | | 287.5 | 34.7 | 5.1 | 12.5 |
Tomatpuré | 3.3 | | 0 | | | |
Grillede søtpoteter | 3.2 | | 105.2 | 16.2 | 1.6 | 3.2 |
Soppsoya | 3.2 | | 0 | | | |
Makaronistuing | 3.2 | | 73.6 | 10.1 | 3.2 | 2.1 |
Paprikastuing | 3 | | 66.5 | 3.4 | 0.8 | 5.2 |
Kapersmajones | 3 | | 692.2 | 0.8 | 2.8 | 75.2 |
Karamellisert hvitløk | 3 | | 106.2 | 16.3 | 7.9 | 0.6 |
Normannasmør | 3 | | 0 | | | |
Parmesan- og hvitløkmiks | 3 | | 243 | 11.5 | 17.5 | 13.8 |
Solbæreddik | 3 | | 0 | | | |
Surkål 5 | 3 | | 30.2 | 4.8 | 1.1 | 0.2 |
Urte- og hvitløkmiks | 3 | | 51.4 | 5.4 | 4.3 | 0.4 |
Appelsin- og sitronkrem | 3 | | 217.9 | 27.8 | 3.7 | 10.1 |
Aromasmør 2 | 3 | | 402.6 | 3 | 2.1 | 42 |
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk | 3 | | 281.9 | 13.1 | 1.6 | 24.6 |
Curryketchup, hjemmelaget | 3 | | 45.7 | 9.2 | 1.1 | 0.2 |
Eggekrem | 3 | | 348.2 | 19.6 | 4.6 | 28 |
Hummersmør | 3 | | 125.5 | 0.5 | 16.5 | 6.4 |
Hvitløkeddik med mynte | 3 | | 13.9 | 1.8 | 0.9 | 0.1 |
Leversauté | 3 | | 82.4 | 2 | 8.8 | 4.1 |
Madeiragelé | 3 | | 39.6 | 2.5 | 2.3 | 0.1 |
Marinerte bønner | 3 | | 98 | 8 | 3.8 | 5 |
Rødkål | 3 | | 0 | | | |
Rødkål med rosiner 2 | 3 | | 75.4 | 11.9 | 1 | 2 |
Rødvinsmør 3 | 3 | | 656.9 | 0.5 | 0.9 | 71.7 |
Sennepskrem | 3 | | 400.3 | 7.9 | 2.9 | 39.5 |
Sennepsmør | 3 | | 441.8 | 9.8 | 3.4 | 43 |
Sennepspickles | 3 | | 66.8 | 11.6 | 1.8 | 1 |
Spennende rødkål 5 | 3 | | 113 | 15.6 | 1 | 4.7 |
Tapenade 5 | 3 | | 435.9 | 3.1 | 3.5 | 45 |
Tomatsmør | 3 | | 555.2 | 4.5 | 2.1 | 58.6 |
Urtesmør 1 | 3 | | 592.6 | 2.9 | 2.5 | 63 |
Hvitløksgress | 3 | | 106.2 | 16.3 | 7.9 | 0.6 |
Korallsmør | 3 | | 744 | 0.5 | 1 | 82 |
Rekesmør | 3 | | 159.2 | 0.7 | 0.4 | 17.1 |
Sitronsmørkrem | 3 | | 318.8 | 37.8 | 2.8 | 17.2 |
Basilikumeddik | 3 | | 0 | | | |
Oreganoeddik | 3 | | 0 | | | |
Tomat- og eplesmør | 3 | | 169.4 | 41.1 | 0.4 | 0.1 |
Anchoïade | 3 | | 534.7 | 5.5 | 5.8 | 54.3 |
Duppe | 3 | | 188 | 10 | 7.2 | 13.2 |
Gratinert rørsoppstuing | 3 | | 176.3 | 2 | 2.3 | 17.2 |
Sitronsopp | 3 | | 37.8 | 2.8 | 1.8 | 1.5 |
Aspargesstuing | 3 | | 62.7 | 2.6 | 1.3 | 5.1 |
Blåskjellstuing | 3 | | 119 | 4 | 6.7 | 8.4 |
Ertestuing | 3 | | 124.7 | 12.1 | 5.5 | 5 |
Finere grønnsakstuing | 3 | | 75.9 | 6.8 | 1.3 | 4.5 |
Krabbestuing | 3 | | 128.5 | 4.6 | 6.5 | 9.3 |
Krepsehalestuing | 3 | | 115.8 | 4.6 | 3.6 | 9.2 |
Rekestuing | 3 | | 118.2 | 3.1 | 12 | 6.4 |
Råstuede poteter 2 | 3 | | 69.5 | 11.7 | 2.3 | 1.2 |
Grønnsakstuing med spissmorkler | 3 | | 35.4 | 3.2 | 1.2 | 1.5 |
Sopp- og purrestuing | 3 | | 75.4 | 7.7 | 2 | 3.7 |
Bringebæreddik | 3 | | 0 | | | |
Dillkroneeddik | 3 | | 0 | | | |
Mynteeddik | 3 | | 0 | | | |
Sitronmelisseeddik | 3 | | 0 | | | |
Dillsmør | 3 | | 501.7 | 2 | 1.9 | 53.9 |
Estragon- og timianremulade | 3 | | 532 | 2.2 | 1.9 | 57.2 |
Estragonsmør | 3 | | 702 | 4.9 | 3.3 | 74.2 |
Grønt smør | 3 | | 573.6 | 1.4 | 1.4 | 62.4 |
Hjemmelaget julesennep | 3 | | 274.7 | 8.2 | 8.2 | 22.4 |
Kaviarsmør | 3 | | 602.9 | 5.1 | 4 | 62.9 |
Kryddersmør 3 | 3 | | 643.8 | 1.5 | 1 | 70.4 |
Krydret rom-smør | 3 | | 600.6 | 26.5 | 0.6 | 51.8 |
Paprikasmør 2 | 3 | | 711 | 1.9 | 2 | 76.7 |
Parisersmør | 3 | | 599.7 | 1.9 | 1.7 | 64.2 |
Persillesmør | 3 | | 338.8 | 1.1 | 1 | 36.6 |
Rose-smør | 3 | | 753 | 0.5 | 1 | 83 |
Apollosalat | 3 | | 44.8 | 10.2 | 0.4 | 0.1 |
Sviskesalat til kjøtt | 3 | | 105.3 | 23 | 1.4 | 0.2 |
Melboller til supper | 3 | | 132.5 | 9.2 | 5.8 | 8 |
Melk av nøtter 2 | 3 | | 127.7 | 1.2 | 4.6 | 11.2 |
Mysli | 3 | | 345.7 | 57.1 | 11.1 | 5.3 |
Alu Bharati | 3 | | 403.4 | 9.2 | 1.1 | 39.9 |
Ertestuing med stekt løk (Erbsbrei mit Zwiebelring | 3 | | 188.4 | 21.7 | 9.4 | 5.8 |
Korn fritt bakepulver(0,B,AB) | 3 | | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bønnekrem | 3 | | 0 | | | |
Agurksalat 2 | 3 | | 20.2 | 3.4 | 0.8 | 0.2 |
Agurk med eggemajones | 3 | | 115 | 1 | 4.4 | 10.2 |
Salat med solbær | 3 | | 100.6 | 21.6 | 0.8 | 0.6 |
Salat med rips | 3 | | 104.5 | 22.7 | 0.6 | 0.6 |
Potetmos med sennep | 3 | | 134.9 | 12.5 | 2.1 | 8.1 |
Rødkål med rosiner | 3 | | 75.7 | 12.5 | 1.1 | 1.7 |
Friterte zucchini (Zucchini fritte) | 3 | | 199.1 | 1.4 | 1.1 | 19 |
Krabbekjøttdip | 3 | | 190.7 | 19.4 | 12.8 | 6.8 |
Svinekjøttdip | 3 | | 298.9 | 25.4 | 9.3 | 17.7 |
Varme ostesnacks | 3 | | 322.3 | 2.3 | 21.4 | 25.3 |
Syltede valnøtter | 3 | | 284.2 | 41.1 | 2.6 | 11.8 |
Marinerte svisker | 3 | | 169.1 | 37.2 | 1.2 | 0.2 |
Eplesalsa-2 | 3 | | 166.8 | 33.9 | 1 | 2.7 |
Safran gele | 3 | | 132.4 | 29.2 | 1.7 | 0.5 |
Linser Maharashtra (Aamti) | 3 | | 106 | 11.5 | 6.4 | 3.2 |
Pickles (Amb Halad Ka Achar) | 3 | | 16.6 | 2.8 | 0.8 | 0.2 |
Dillspinat med linser (Saibhaji) | 3 | | 61.8 | 5.2 | 2.8 | 2.6 |
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao) | 3 | | 165.7 | 25.9 | 3.8 | 5 |
Safran- og kardemommeris | 3 | | 130.8 | 28.1 | 3.5 | 0.5 |
Tomatris | 3 | | 100.2 | 19 | 2.5 | 1.4 |
Limepickles, sterk | 3 | | 227.1 | 2.1 | 1.6 | 22.8 |
Basmatiris med nøtter | 3 | | 189.5 | 19.7 | 4.4 | 9.9 |
Greske poteter | 3 | | 146.4 | 13.2 | 1.5 | 9.4 |
Skordalia | 3 | | 335 | 8.5 | 1.6 | 32.5 |
Gresk potetmos med hvitløk | 3 | | 110 | 12.4 | 2.5 | 5.3 |
Ragu | 3 | | 128.6 | 3.3 | 5.1 | 9.1 |
Purrekaker med stiltonost | 3 | | 131.2 | 10.2 | 5.1 | 7.3 |
Basilikumpesto | 3 | | 632.6 | 0.9 | 9.1 | 65.7 |
Blåmuggesaus | 3 | | 211.7 | 2.9 | 6.6 | 19.3 |
Guacamole favoritten | 3 | | 134.3 | 1.5 | 1.5 | 13 |
Pasta og pesto | 3 | | 461.3 | 2.3 | 12.6 | 44.2 |
Rekesmør 2 | 3 | | 198.6 | 0.1 | 19.9 | 13.2 |
Krepsesmør | 3 | | 388.2 | 0.2 | 6 | 40.4 |
Picada | 3 | | 0 | | | |
Aprikos- og konjakkcoulis | 3 | | 111.3 | 20.4 | 0.8 | 0 |
Bagna Cauda | 3 | | 586.1 | 4.5 | 4.6 | 61 |
Smørkrem | 3 | | 610.2 | 28.4 | 0.6 | 52.8 |
Sopp- og løkfres | 3 | | 44.1 | 3.4 | 1.6 | 2.1 |
Pyntet potetmos | 3 | | 46.6 | 6.3 | 1.2 | 1.4 |
Middelhavspoteter | 3 | | 75.4 | 12.5 | 2 | 1.6 |
Karamelliserte søtpoteter | 3 | | 128.1 | 22 | 1.5 | 3.2 |
Poteter i buljong | 3 | | 57.2 | 11.1 | 1.6 | 0.1 |
Potethaner | 3 | | 99.4 | 13.9 | 2.1 | 3.5 |
Potettopper med timian | 3 | | 106 | 13.9 | 2.5 | 4 |
Potetgnocchi | 3 | | 126.8 | 24.1 | 3.8 | 1.2 |
Søtpotetstappe | 3 | | 103.4 | 15.3 | 1.8 | 3.4 |
Kokosris | 3 | | 634.1 | 35.8 | 3.7 | 52.8 |
Risotto alla Milanese | 3 | | 130.8 | 12.6 | 2.6 | 7 |
Ris med friske krydderurter | 3 | | 395.1 | 64.8 | 6.7 | 11.9 |
Rød ris | 3 | | 111 | 13.2 | 2 | 5.1 |
Safranris | 3 | | 91.7 | 15.5 | 2 | 2.3 |
Fløtestuet sopp 2 | 3 | | 168.6 | 7.4 | 1.8 | 14.3 |
Varm daddelsalat | 3 | | 229.1 | 37.6 | 2.1 | 6.8 |
Stuet mais i fløte | 3 | | 135.5 | 11 | 3 | 8.3 |
Physalis marmelade | 3 | | 175.8 | 41.9 | 0.7 | 0.2 |
Kjøttfarse grunndeig uten melk | 3 | | 195.1 | 10.8 | 12.6 | 11.2 |
Profylacyoughurt/rømme | 3 | | 15.6 | 3.8 | 0 | 0 |
Sursyltede kirsebær | 3 | | 98.7 | 23.7 | 0.6 | 0 |
Hjemmelaget ketchup | 3 | | 60.7 | 10.2 | 1.1 | 1.5 |
Potetboller til suppe | 3 | | 142 | 18.7 | 4 | 5.3 |
Hjemmelaget gjær | 3 | | 179.9 | 35.2 | 6.4 | 0.8 |
Mandel melk | 3 | | 80.5 | 1.4 | 2.8 | 6.8 |
Klaret smør (ghee) for melkeallergikere | 3 | | 0 | | | |
Tomat relish | 3 | | 33.4 | 4 | 1.4 | 0.8 |
Guacamole (candida) | 3 | | 107.8 | 2.5 | 1.4 | 9.7 |
Lav kalori ketchup | 3 | | 19.3 | 3.1 | 0.8 | 0.2 |
Majones (candida) | 3 | | 628.5 | 0.1 | 3.2 | 68.4 |
Dylle | 3 | | 78.1 | 8.7 | 3.3 | 3.3 |
Søtpotetstappe med koriander | 3 | | 119.1 | 13.8 | 1.8 | 5.7 |
Ertekake | 3 | | 94.9 | 11.7 | 7.1 | 1.8 |
Linsepuré (linsemos) | 3 | | 147.2 | 13.2 | 7.7 | 6 |
Melkerstatning av nøtter | 3 | | 168.8 | 1.2 | 3.3 | 16.2 |
Kromgraut | 3 | | 159 | 30.4 | 4.5 | 1 |
Levermølje | 3 | | 553 | 0 | 5.5 | 59 |
Melboller til suppe | 3 | | 282.7 | 2.3 | 5.9 | 27.7 |
Melkefri kakefyll | 3 | | 93.1 | 12.4 | 3.2 | 3.4 |
Ajì Pique | 3 | | 24.3 | 3.1 | 1.3 | 0.2 |
Hvitløkssmør enkel | 3 | | 728.4 | 0.9 | 1.2 | 80 |
Krutonger til salat | 3 | | 343.8 | 46.2 | 9 | 12.9 |
Tytterbærrømme | 3 | | 289.6 | 3.5 | 1.8 | 29.7 |
Primlefser | 3 | | 178 | 7.4 | 3.1 | 15.1 |
Smakfull potetsalat | 3 | | 112.2 | 10.8 | 3.5 | 5.7 |
Potetstappe 3 | 3 | | 89.5 | 13.2 | 2.3 | 2.8 |
Varm gulrotsalat | 3 | | 48.1 | 5.5 | 0.7 | 2.1 |
Litchi krydderfyll for kalkun | 3 | | 110 | 8.3 | 11.5 | 3.2 |
Fetadip | 3 | | 203.6 | 2.6 | 12.3 | 15.9 |
Pizzaiola | 3 | | 76.5 | 4.1 | 1.3 | 5.7 |
Eksotisk grillsaus | 3 | | 231.3 | 27.6 | 0.7 | 12.8 |
Rød pesto 2 | 3 | | 601.3 | 13.7 | 11.8 | 54.5 |
Salsadip med crème fraîche/rømme | 3 | | 299 | 3.2 | 1.9 | 30.9 |
Hvetemeltortillas | 3 | | 238.7 | 37.6 | 6.4 | 6.4 |
Pistou | 3 | | 622.8 | 1 | 16.2 | 61.5 |
Hvitløkssmør 2 | 3 | | 657 | 1.5 | 1.4 | 71.6 |
Kryddersmør 2 | 3 | | 0 | | | |
Paprikasmør | 3 | | 508 | 2.4 | 1.7 | 54.2 |
Guacamole enkel type | 3 | | 143.7 | 2.8 | 1.4 | 13.6 |
Kaffeekstrakt | 3 | | 0 | | | |
Aioli 5 | 3 | | 716.3 | 0.6 | 2.8 | 78.1 |
Tapenade | 3 | | 424 | 1.8 | 2.2 | 44.8 |
Pesto 2 | 3 | | 534 | 2 | 12.6 | 52.5 |
Stekte løk og epler | 3 | | 47 | 7.8 | 0.7 | 1 |
Grønnkål- og potetstappe | 3 | | 96.8 | 11.7 | 2.6 | 3.8 |
Kornelias kålrotstappe | 3 | | 0 | | | |
Søt rødkål med eple | 3 | | 123.1 | 21.7 | 2.4 | 2.5 |
Guacamole à la George | 3 | | 118.9 | 1.5 | 1.4 | 11.3 |
Pesto - grønn (og rød) | 3 | | 473.2 | 1.3 | 8.5 | 47.9 |
Risotto Base | 3 | | 180.5 | 19.2 | 3.5 | 9 |
Rød pesto 1 | 3 | | 513.4 | 13.3 | 11 | 45.3 |
Urtesmør med ditt yndlingskrydder | 3 | | 738.2 | 0.8 | 1.3 | 81.1 |
Bulgur pilav | 3 | | 94.5 | 11.9 | 2.3 | 3.7 |
Hummus | 3 | | 401.8 | 16.9 | 13.8 | 29.4 |
Koriander pesto | 3 | | 363.6 | 2 | 2.7 | 37.6 |
Marinerede rødbeder | 3 | | 100.8 | 8.3 | 1.5 | 6.2 |
Culinarios potetstappe | 3 | | 0 | | | |
Baking av potet | 3 | | 86.9 | 14.8 | 1.6 | 1.9 |
Aïoli 4 | 3 | | 764.6 | 0.4 | 2 | 83.9 |
Paprikafres | 3 | | 39.5 | 4.1 | 1 | 1.7 |
Pilaffris 2 | 3 | | 138.4 | 19.6 | 1.8 | 5.8 |
Varm gulrotsalat med fennikel og valnøtter | 3 | | 24 | 3.2 | 1.1 | 0.2 |
Salsa: | 3 | | 23.5 | 3.7 | 0.8 | 0.2 |
Agurkgrateng | 3 | | 34.2 | 3.3 | 1.4 | 1.5 |
Glasserte sursøt grønnsaker til 4 personer | 3 | | 34.5 | 5.3 | 1.1 | 0.2 |
Gulrotgele | 3 | | 47.1 | 9.5 | 2 | 0 |
Gulrotkrem | 3 | | 79.5 | 3.1 | 9.4 | 3.1 |
Gulrotstrips | 3 | | 52.7 | 3.2 | 1.1 | 2.1 |
Kandisert appelsin eller sitronskall | 3 | | 200.1 | 50 | 0 | 0 |
Foliebakte grønnsaker | 3 | | 44.8 | 2.9 | 3.1 | 1.9 |
Vår potetsalat | 3 | | 81.4 | 12.1 | 2 | 2.4 |
Maritim grønnsakblanding | 3 | | 29 | 4.9 | 0.9 | 0.2 |
Marsipan av solsikkefrø | 3 | | 449.4 | 49.2 | 10.1 | 22.7 |
Pasta glutenfri | 3 | | 275.3 | 50.8 | 5.5 | 4.1 |
Tomatmos | 3 | | 81.7 | 2.7 | 0.8 | 7.1 |
Potetmos med hvidløg | 3 | | 146.6 | 12.6 | 2.6 | 9.2 |
Mynte poteter | 3 | | 92.1 | 14.8 | 1.7 | 2.5 |
Klementingodt | 3 | | 121.1 | 28.6 | 0.6 | 0.2 |
Varm grønnsaksalat m/valnøtter | 3 | | 25.1 | 3.4 | 1.2 | 0.2 |
Fulvias aspargesfavoritt | 3 | | 91.9 | 1.5 | 4.1 | 7.4 |
Dampkokt stilkselleri | 3 | | 65.3 | 1 | 0.7 | 5 |
Gratinert stilkselleri | 3 | | 77.3 | 3.1 | 1.2 | 4.5 |
Bakt paprika fylt med kinakål og oliven | 3 | | 31 | 3 | 0.9 | 1.3 |
Blomkålsnadder | 3 | | 96.2 | 1.7 | 4.8 | 7.5 |
Dampet kinakål 1 | 3 | | 26.3 | 2.7 | 1.4 | 0.9 |
Foliebakt kinakål med fennikel | 3 | | 39.4 | 2.2 | 1.1 | 2.6 |
Kinakål på en ny måte (Kim chi) | 3 | | 42.5 | 8.9 | 1 | 0.1 |
Kålrotstappe 2 | 3 | | 49.9 | 2.8 | 0.5 | 3.8 |
Kålrotstuing | 3 | | 75.3 | 8 | 2.5 | 3.3 |
Rotmos | 3 | | 60.9 | 5.5 | 0.8 | 3.8 |
Sur kinakål (surkål) | 3 | | 45 | 8.8 | 0.9 | 0.2 |
Hasselback-løk | 3 | | 0 | | | |
Purre/løkstuing | 3 | | 65.3 | 6.7 | 2.5 | 2.8 |
Varm grønnsakseng | 3 | | 28.1 | 2.2 | 1 | 0.1 |
Gulrøtter i form | 3 | | 51.2 | 6.4 | 0.8 | 1.8 |
Stuede poteter med dill 2 | 3 | | 76.2 | 12.8 | 2.7 | 1.3 |
Vaffelpoteter | 3 | | 94.8 | 14.3 | 1.7 | 3 |
Varm potetsalat med gressløk | 3 | | 94.6 | 12.9 | 2 | 3.6 |
Astrids potetsalat | 3 | | 163.3 | 11.2 | 2.3 | 11.8 |
Bakte poteter m/hvitløksmør | 3 | | 108.6 | 14.5 | 1.7 | 4.4 |
Dobbeldekker | 3 | | 201.5 | 24.8 | 5.4 | 7.8 |
Agurkmousse | 3 | | 106.5 | 4.2 | 3.8 | 8.1 |
Kinaslow med aivar | 3 | | 75.8 | 2.5 | 1.8 | 6.4 |
Salsa med trøkk | 3 | | 21.7 | 3.1 | 0.9 | 0.2 |
Stikkelsbær-ketchup | 3 | | 86.5 | 19.2 | 0.6 | 0.4 |
Fylte bakte poteter | 3 | | 106.2 | 7.7 | 3.8 | 6.3 |
Lune poteter | 3 | | 65.4 | 11.3 | 2.1 | 1 |
Ovnsbakte rotgrønnsaker | 3 | | 73.1 | 7.3 | 1.2 | 3.7 |
Ovnsbakte rotgrønnsaker og poteter | 3 | | 67.3 | 7.3 | 1.1 | 3.2 |
Ovnstuede poteter m/stilkselleri | 3 | | 87.7 | 12.1 | 1.6 | 3.2 |
Potet-aioli | 3 | | 511.4 | 4.5 | 2.2 | 53.8 |
Potetgrateng m/løk | 3 | | 103.5 | 10.8 | 3.4 | 4.8 |
Potetgrateng med grønnsaker | 3 | | 97.5 | 10.1 | 2.7 | 4.8 |
Potetsalat 4 | 3 | | 71.2 | 8.6 | 2 | 2.8 |
Appelsinkokt kinakål | 3 | | 55.9 | 3.9 | 1 | 3.9 |
Syltet slangeagurk med ingefær og estragon | 3 | | 43.9 | 9.8 | 0.6 | 0.1 |
Fransk eggerøre | 3 | | 66.1 | 2.6 | 3 | 4.5 |
Løkgod ratatouille | 3 | | 48.9 | 3.8 | 1.1 | 2.5 |
Brødboller til kraftsodd | 3 | | 224.2 | 17.4 | 7.7 | 13.5 |
Eggebollar 2 | 3 | | 153.9 | 26.2 | 4.1 | 3.6 |
Fløytestua lauk | 3 | | 168.9 | 6 | 2.1 | 14.9 |
Potetsalat Omar | 3 | | 129.6 | 13.4 | 1.6 | 7.3 |
Kremet spinat | 3 | | 101.9 | 2.2 | 3.1 | 8.7 |
Fransk smør | 3 | | 567.1 | 1.2 | 1.5 | 61.6 |