Asiatisk potetsalat | 5.4 |  | 69.1 | 9.5 | 1.5 | 2.4 |
Klot eller melbollar | 5.3 | | 284 | 36.6 | 7.8 | 11.5 |
Jordbær- og mangosalsa | 5.2 |  | 72.8 | 16 | 0.8 | 0.2 |
Kavringboller til kjøttsuppe | 5.2 | | 268.4 | 21.9 | 11.2 | 14.9 |
Duppe til klubb | 5.2 | | 192.2 | 11 | 3 | 15.1 |
Kremet potetsalat 2 | 5.2 |  | 133.3 | 13 | 1.6 | 8 |
Løvetannsirup | 5.2 | | 193.2 | 48.2 | 0 | 0 |
Rød pesto | 5.1 |  | 541.8 | 19.4 | 10.2 | 45.8 |
Meksikansk ris | 5.1 |  | 62.1 | 13.1 | 1.6 | 0.2 |
Hvitløkssmør 7 | 5.1 | | 600.2 | 1 | 0.8 | 65.8 |
Purè av rødbeter | 5 | | 227.6 | 6.4 | 1.5 | 21.4 |
Ovnsbakt hel hvitløk | 5 | | 196 | 12.7 | 6.2 | 12.2 |
Persisk krokan | 5 | | 507.5 | 49.4 | 7.8 | 29.8 |
Kålrotstappe | 5 |  | 16.1 | 2.9 | 0.4 | 0 |
Gombe fra Indre Nordfjord | 5 | | 68.4 | 6 | 3.4 | 3.4 |
Spinatris | 5 | | 113.7 | 11.6 | 2 | 6.3 |
Peanøttsmør | 5 | | 593.4 | 7.6 | 25.8 | 49.2 |
Guacamole fra colombia | 5 | | 138.5 | 1.2 | 1.5 | 13.6 |
Aioli 2 | 5 | | 711.4 | 4 | 4.8 | 74.9 |
Linseragu | 5 |  | 119.7 | 15.9 | 6.7 | 2.3 |
Den beste! Amerikansk fyll / stuffing til kalkun | 5 | | 175.2 | 6.2 | 8.6 | 12.7 |
Rub-a-dub - Craig Whitson sin "hemmelige" grillkrydderblanding | 5 |  | 248.3 | 31.8 | 8 | 5.8 |
Mais og chilistuing | 5 | | 104.6 | 9.7 | 2 | 6.1 |
Syltet ingefær 2 | 4.9 |  | 41.3 | 9.3 | 0.4 | 0.2 |
Hjemmelaget smør | 4.8 | | 331.3 | 2.9 | 2.2 | 34.6 |
Mandelmasse | 4.8 | | 408.4 | 49.2 | 9.4 | 18.6 |
Naan brød( Nanbrød) | 4.8 |  | 252.9 | 40 | 8.3 | 6.2 |
Tsatsiki | 4.8 |  | 54 | 3.7 | 2.7 | 3.1 |
Båtpoteter | 4.7 |  | 72.1 | 15.3 | 1.7 | 0.1 |
Motti fra Grue Finskog | 4.7 | | 0 | | | |
Hummus (israelsk kikertpuré) | 4.7 |  | 167.4 | 16.6 | 6.8 | 7.2 |
Kokte maiskolber | 4.7 |  | 203 | 30.7 | 6.4 | 5.5 |
Aïoli | 4.7 | | 642.6 | 1 | 4.5 | 68.9 |
Hjemmelaget råkrem til eksotisk fruktsalat | 4.7 |  | 315.3 | 19 | 4.2 | 24.8 |
Dansk rødkål | 4.7 |  | 56.4 | 7.1 | 0.9 | 2.3 |
Pebre | 4.7 |  | 93.1 | 4.1 | 1 | 7.7 |
Stekte potetbåter | 4.7 |  | 90.5 | 14.9 | 1.7 | 2.3 |
Gulrotstuing | 4.7 |  | 46.8 | 5.5 | 1.4 | 1.8 |
Kålstuing 2 | 4.6 |  | 56 | 6.2 | 2.3 | 2.1 |
Waldorfsalat 3 | 4.5 |  | 179.7 | 6.8 | 1 | 16.2 |
Kålrotstappe 3 | 4.5 | | 65.7 | 6.8 | 0.9 | 3.4 |
Guacamole a la Mexico: | 4.5 | | 161.9 | 1.5 | 1.3 | 16.3 |
Gratinert fennikel | 4.5 | | 159.8 | 2.4 | 6.6 | 13.5 |
Kaffeost | 4.5 | | 61.7 | 4.4 | 3.4 | 3.4 |
Sellerirotstappe | 4.5 | | 91.2 | 8 | 1.9 | 5.3 |
Eggerøre 3 | 4.5 |  | 163.4 | 0.4 | 8.8 | 14 |
Raita | 4.5 |  | 49.4 | 4.3 | 2.8 | 2.2 |
Kålstuing | 4.5 |  | 60.5 | 6.6 | 2.4 | 2.4 |
Marinert hvitløkfedd | 4.5 | | 154.2 | 5.4 | 2.7 | 11.5 |
Soppsmør | 4.5 | | 270.6 | 3.4 | 1 | 27.8 |
Karrismør | 4.5 | | 487.3 | 1 | 1.2 | 52.6 |
Bulgur 2 | 4.5 | | 111.4 | 15.3 | 3 | 3.6 |
Tzatsiki med ruculasalat: | 4.5 | | 150.5 | 2.3 | 1.6 | 14.8 |
Enkel eggekrem | 4.5 | | 92.1 | 10.5 | 5.4 | 3.1 |
Råkrem 3 | 4.5 | | 353.3 | 13.5 | 4 | 31.4 |
Duchesse poteter | 4.5 |  | 117.5 | 13.5 | 2.5 | 5.6 |
Tomatkompott | 4.5 | | 79.9 | 4.2 | 0.7 | 6.4 |
Rotmos 2 | 4.5 |  | 46.8 | 9.1 | 1.2 | 0.2 |
Most blomkål med pesto(A,B,AB) | 4.5 | | 24 | 2.4 | 2 | 0.2 |
Artisjokker | 4.5 | | 224.8 | 1.5 | 2.3 | 22.5 |
Broccoli som i Brasil | 4.5 | | 62.2 | 2 | 3.1 | 4 |
Sjokoladekrem | 4.5 | | 356.2 | 7.7 | 2.8 | 34.7 |
Persillepesto | 4.5 | | 673.6 | 2.1 | 6.8 | 70.6 |
Marokkanske gulrøtter | 4.5 | | 55.4 | 6.7 | 0.7 | 2.2 |
Potetmos med ovnsbakt hvitløk | 4.5 |  | 91.7 | 12.4 | 2.4 | 3.4 |
Kastanjepure | 4.5 | | 250.7 | 24.4 | 2.3 | 16 |
Klot | 4.5 | | 267.9 | 33.6 | 7.4 | 11.2 |
Tomatsalsa 3 | 4.5 | | 62.2 | 4.4 | 1 | 4.2 |
Teigens BBQ-saus | 4.5 |  | 170.8 | 40.7 | 1.1 | 0.2 |
Baconpoteter 2 | 4.5 |  | 124.2 | 10.4 | 3.6 | 7.1 |
Tomatsalat 8 | 4.5 |  | 40.1 | 3.2 | 0.8 | 2.3 |
Spanske hvitløksbrød | 4.5 | | 242.4 | 30 | 10 | 8.8 |
Tomatsalsa 2 | 4.5 | | 22.1 | 3.4 | 0.9 | 0.2 |
Kandiserte valnøtter | 4.5 | | 543.7 | 29.7 | 9.2 | 42 |
Grillede grønnsaker | 4.5 |  | 275 | 7.3 | 2.9 | 25.4 |
Ananassalsa | 4.5 |  | 72.8 | 10.4 | 0.4 | 3.1 |
Ertepuré | 4.5 |  | 94.9 | 6.5 | 4.2 | 4.9 |
Spinatpai 2 | 4.5 |  | 207.7 | 10.3 | 6.7 | 15.3 |
Ratatouille 5 | 4.5 |  | 37.9 | 3.8 | 1.1 | 1.7 |
Bollegrøt fra Nøtterøy | 4.5 |  | 171.7 | 9.1 | 5.4 | 12.5 |
Kålrotstappe 5 | 4.5 | | 63.1 | 7.4 | 1.6 | 2.6 |
Brødboller | 4.5 | | 178.7 | 18.8 | 6.2 | 8.6 |
Eggekrem 1 | 4.5 | | 84.2 | 11.3 | 4.6 | 2.3 |
Sitronluft | 4.5 |  | 7.3 | 1.3 | 0.3 | 0.1 |
Urtestekte poteter | 4.5 |  | 198.2 | 9 | 1.3 | 17.2 |
Smørdampet grønnkål med hasselnøtter | 4.5 |  | 153.1 | 2.4 | 4.1 | 13.3 |
Lemoncurd | 4.5 |  | 317.4 | 20.8 | 2.7 | 24.8 |
Grillede poteter med Norzola og valnøtter | 4.5 |  | 129.1 | 9.2 | 4.4 | 8.1 |
Elises sjokoladefyll til rullekake | 4.5 | | 529 | 51 | 3.3 | 34.3 |
Fyll til terteskjell | 4.4 |  | 123.2 | 9.8 | 7 | 6 |
Hjemmelaget potetstappe | 4.4 |  | 91.3 | 13.4 | 1.9 | 3.1 |
Ekte eggekrem (vaniljekrem) | 4.4 | | 137.2 | 15.4 | 5.4 | 6 |
Thousand island - Vegan | 4.4 | | 626.8 | 2.9 | 1.1 | 67.8 |
Sandefjordsmør | 4.4 | | 607.7 | 1 | 0.9 | 66.6 |
Fløtegratinerte poteter 2 | 4.4 | | 0 | | | |
Blomkålpuré | 4.4 |  | 68.3 | 4.6 | 2.6 | 4.2 |
Gulrotstuing 2 | 4.4 |  | 71.4 | 8 | 2.2 | 3 |
Krokan | 4.3 | | 484 | 64.5 | 6.7 | 21.4 |
Rød eller grønn karripasta | 4.3 | | 140.3 | 6.6 | 3.9 | 10.6 |
Soppstuing 2 | 4.3 | | 160.6 | 2.7 | 2.7 | 14.1 |
Surkål fra Telemark | 4.3 | | 31.8 | 5.7 | 1 | 0.1 |
Craigs coleslaw | 4.3 |  | 74.6 | 7.9 | 1.4 | 3.7 |
Roti canai | 4.3 | | 267.2 | 51.5 | 8.5 | 2.5 |
Basilikum pesto | 4.3 |  | 356.9 | 1.7 | 7.6 | 35.1 |
Surkål eller rødkål | 4.3 |  | 33.9 | 6.1 | 1 | 0.2 |
Skjørost fra Dovre | 4.3 | | 0 | | | |
Ovnsstekte potetbåter 2 | 4.2 |  | 54.7 | 11.2 | 1.5 | 0.1 |
Snittebønnestuing | 4.2 | | 44.2 | 3 | 2.1 | 2.3 |
Kokt bokhvete | 4.2 | | 94.4 | 18.2 | 3.1 | 0.7 |
Hjemmelaget potetmos 2 | 4.2 |  | 76.7 | 13.1 | 2 | 1.5 |
Rotmos 3 | 4.2 |  | 49.3 | 9 | 1.7 | 0.3 |
Gelatin Hvordan man løser den opp | 4.2 | | 0 | | | |
Vaniljekrem gammel oppskrift | 4.1 | | 354.4 | 13.3 | 3.5 | 31.9 |
Råstekte poteter 3 | 4.1 |  | 145 | 13.9 | 1.6 | 8.9 |
Vaniljekrem | 4.1 |  | 172.7 | 23.9 | 4.6 | 6.5 |
Glasur til pepperkaker, pepperkakehus m.m. | 4.1 |  | 348.4 | 85.6 | 1.5 | 0 |
Kålstuing 3 | 4 |  | 34.4 | 2.1 | 0.7 | 2.4 |
Tomatconfit - Tomat Confit | 4 | | 30.7 | 1.5 | 0.4 | 0.2 |
Italiensk hvitløksbrød | 4 | | 95.8 | 14.8 | 3.2 | 2.1 |
Remoulade | 4 | | 573 | 3.1 | 1.2 | 61.6 |
Ris med paprika | 4 |  | 190.3 | 40.6 | 5 | 0.6 |
Chilirelish | 4 |  | 54 | 8.8 | 0.8 | 1.3 |
Jordbær i cointreau | 4 | | 126.4 | 13.4 | 0.3 | 0.1 |
Auberginesalat | 4 |  | 147 | 2.6 | 1 | 14.3 |
Kålrotstappe 4 | 4 |  | 48.4 | 3.1 | 0.5 | 3.5 |
Kalkunstuffing 1 | 4 | | 114 | 2.6 | 12.6 | 5.8 |
Krydret rødkål | 4 | | 61.8 | 6.5 | 0.9 | 1.9 |
Potetmel | 4 | | 0 | | | |
Marsipan | 4 | | 485.5 | 48.2 | 9.8 | 27.1 |
Potetmos | 4 |  | 92.3 | 14.2 | 2.2 | 2.7 |
Blomkålsalat med reddik og stilkselleri | 4 |  | 49.8 | 2.3 | 1.5 | 3.5 |
Fylte rødløk | 4 |  | 81.7 | 5.3 | 1.6 | 5.6 |
Kryddersmør | 4 |  | 679.4 | 1.2 | 1 | 74.5 |
Rotmos med kesam | 4 |  | 47.8 | 7.1 | 1.7 | 0.9 |
Syltet kål | 4 |  | 42.2 | 8.8 | 0.8 | 0.1 |
Glasserte poteter med smør og sitron | 4 | | 88.8 | 10.1 | 1.4 | 4.5 |
Gulrot- og sukkerertstuing | 4 | | 45.5 | 5.4 | 2.5 | 1.2 |
Kamsemaga fra Kvænangen | 4 | | 0 | | | |
Stekt purre med chili | 4 | | 64.3 | 3.5 | 1.6 | 4.3 |
Saupost | 4 | | 0 | | | |
Gome fra Vest Agder | 4 | | 0 | | | |
Grillet løk | 4 | | 92.9 | 5.2 | 1 | 7.1 |
Mokkakrem | 4 | | 360 | 7.2 | 4.8 | 34.3 |
Frijoles Refritos | 4 | | 293.8 | 4 | 0.8 | 30.2 |
Stekte aspargesbønner | 4 | | 88.7 | 6.8 | 2.3 | 5.8 |
Guacamole fra Knut | 4 |  | 88.8 | 2.7 | 1.3 | 7.6 |
Tomatpesto | 4 | | 411.1 | 1.8 | 6.3 | 41.8 |
Salsa 2 | 4 | | 22.8 | 3.7 | 0.8 | 0.2 |
Hummus 7 | 4 | | 156.8 | 17 | 7 | 5.8 |
Tzatziki 3 | 4 |  | 29.7 | 2.7 | 1.9 | 1.1 |
Norsk ratatouille | 4 | | 44 | 4 | 1 | 2.3 |
Hasselbackpotet | 4 |  | 92.4 | 14.6 | 2.1 | 2.5 |
Kålrot/gulrotstuing | 4 | | 71.4 | 8 | 2.3 | 3 |
Traktkantarellstuing | 4 | | 198.1 | 3.8 | 2 | 19.2 |
Krydret potetmos med bacon | 4 | | 171.3 | 7.2 | 8.2 | 12 |
Gulrotsalat med sitron | 4 |  | 110.5 | 7.4 | 0.8 | 8 |
Kikertpostei | 4 | | 278.1 | 24.1 | 13.2 | 12.9 |
Tahin og gomasio | 4 | | 0 | | | |
Rognebær med epler | 4 | | 221.1 | 54.7 | 0.1 | 0.1 |
Soppmarmelade | 4 | | 70.9 | 9.7 | 1 | 1.7 |
Grønnsakstuing som tilbehør | 4 | | 45.4 | 5.7 | 1.2 | 1.7 |
Hvitløksmør | 4 | | 502.2 | 1.5 | 1.4 | 54.2 |
Rød surkål | 4 | | 35.6 | 6.2 | 0.9 | 0.3 |
Ramsløksmør | 4 |  | 534.1 | 4.8 | 2.2 | 56.1 |
Eggerøre i mikroen | 3.9 | | 189.2 | 1 | 10.4 | 16 |
Gremolata | 3.8 |  | 30.1 | 2.8 | 2.2 | 0.4 |
Grillet mais | 3.8 |  | 147.1 | 11.4 | 2.9 | 9.4 |
Kokt artisjokk | 3.8 | | 27.5 | 1.4 | 2.6 | 0.2 |
Ovnsbakte poteter 2 | 3.8 | | 0 | | | |
Kim chi (kimchi) kinakål i saltlake | 3.8 |  | 13.9 | 2.1 | 0.7 | 0.1 |
Kvark hjemmelagd | 3.8 | | 0 | | | |
Agurksalat 3 | 3.8 |  | 22.3 | 4.4 | 0.7 | 0.1 |
Melisglasur | 3.8 | | 400 | 100 | 0 | 0 |
Hjemmelagd Kvarg | 3.8 | | 56.2 | 4 | 3.3 | 3 |
Tzatziki 2 | 3.8 |  | 29.7 | 2.7 | 1.9 | 1.1 |
Inger-Lises Granskuddsirup | 3.7 | | 0 | | | |
Royal icing | 3.7 | | 346.8 | 85.2 | 1.5 | 0 |
Aspargesbønner og bacon | 3.7 |  | 46.9 | 1.7 | 2.1 | 3.5 |
Skånsk sennep | 3.7 | | 213.8 | 8.1 | 6.4 | 16.6 |
Grønnsaksstuing med okra | 3.7 | | 52.7 | 3.4 | 1.4 | 3.2 |
Bolognese 2 | 3.7 |  | 125.1 | 12.8 | 7.6 | 4.5 |
Purrestuing | 3.7 | | 62.8 | 3.4 | 1.1 | 4.7 |
Pasjonsfruktcoulis | 3.7 | | 85 | 18.1 | 1.6 | 0.2 |
Potetpuré | 3.7 | | 92.8 | 12 | 2.1 | 3.7 |
Blomkålstuing | 3.6 | | 55 | 4.8 | 2.7 | 2.4 |
Selleri puré | 3.6 | | 108.6 | 3 | 1.9 | 9.4 |
Pisket Krem Med Smak | 3.6 | | 334.7 | 10.2 | 1.9 | 31.8 |
Saltbakte poteter | 3.6 |  | 101.1 | 14.7 | 1.7 | 3.6 |
Polenta (Grunnoppskrift) | 3.6 | | 16.3 | 2.4 | 0.6 | 0.3 |
Kålrotstappe med fløte | 3.6 |  | 93.2 | 5.8 | 1.1 | 6.8 |
Kalkunstuffing 3 | 3.6 | | 174 | 23.9 | 7.2 | 5.2 |
Hjemmelaget majones | 3.5 | | 656 | 0.7 | 3.5 | 71 |
Urtesmør | 3.5 |  | 664.3 | 0.9 | 0.9 | 73 |
Hengenelliksirup | 3.5 | | 189.5 | 47.4 | 0 | 0 |
Eggekrem 2 | 3.5 | | 100.2 | 14.3 | 5.3 | 2.4 |
Blomkål og selleri i wok | 3.5 | | 60.6 | 4.7 | 1.4 | 3.4 |
Gulrotstuing 1 | 3.5 | | 40.9 | 5.2 | 1 | 1.4 |
Soppstuing 5 | 3.5 |  | 90.5 | 1.5 | 3.3 | 7.6 |
Eggerøre med grønnsaker og ost | 3.5 |  | 124.9 | 8.3 | 7.1 | 6.7 |
Semmelknödel fra Bayern | 3.5 |  | 178.8 | 26.5 | 6.9 | 4.7 |
Raita av hjemmelaget yoghurt | 3.5 | | 44.1 | 4.4 | 3.3 | 1.5 |
Hasselbackpoteter 2 | 3.5 |  | 94 | 14.7 | 1.7 | 2.8 |
Tyttebærrømme | 3.5 |  | 289.7 | 13.4 | 1.7 | 25.4 |
Kål i fløte | 3.5 | | 146 | 4.4 | 1.7 | 13.1 |
Tomatkabaret | 3.5 | | 40.1 | 4.9 | 3.6 | 0.3 |
Kokte rødbeter | 3.5 | | 0 | | | |
Brunet eggesmør | 3.5 | | 460.2 | 0.4 | 6.1 | 48.2 |
Grønn pesto | 3.5 | | 559 | 1.1 | 7.2 | 58.1 |
Tzatsiki 4 | 3.5 |  | 83.4 | 3.8 | 2.7 | 6.3 |
Sandefjordsmør 2 | 3.5 | | 261.4 | 1.4 | 1.8 | 27.6 |
Kirsebærcoulis | 3.5 | | 61.2 | 14.3 | 0.6 | 0 |
Potetstappe | 3.5 | | 74.9 | 13.4 | 2.3 | 1.1 |
Mylse | 3.4 | | 76.8 | 7.1 | 3.8 | 3.7 |
Karrimajones | 3.4 | | 339.9 | 5.1 | 1.4 | 34.7 |
Butterdeig | 3.4 |  | 437.7 | 28.8 | 4.8 | 33.4 |
Fransk eggerøre med trøffelolje | 3.4 | | 241.3 | 7.2 | 9.3 | 19.4 |
Fløtestuet grønnkål | 3.4 |  | 95.1 | 2.4 | 3 | 7.5 |
Stuet hodekål | 3.4 | | 57.6 | 6.4 | 2.3 | 2.2 |
Brunkål | 3.3 | | 42 | 5.7 | 1.2 | 1.2 |
Fløtestuet sopp | 3.3 | | 235 | 2.7 | 2.4 | 23.5 |
Tzatziki 5 | 3.3 |  | 46.7 | 1.5 | 1 | 3.9 |
Kastanjenøttekrem | 3.3 | | 394.5 | 44.7 | 1.2 | 23.1 |
Saueost fra Øst-Finnmark | 3.3 | | 0 | | | |
Agurksalat til fisk | 3.3 |  | 17.2 | 3.2 | 0.6 | 0.1 |
Hjemmelagd Rødkål | 3.3 |  | 32.4 | 5.8 | 0.8 | 0.2 |
Pastasalat med pesto 2 | 3.3 |  | 217.6 | 20.8 | 6.1 | 11.8 |
Spinat flan | 3.3 | | 97 | 0.8 | 4.5 | 8.1 |
Råkost salat | 3.3 |  | 71.3 | 5.4 | 1.5 | 4.4 |
Kjøtt farse | 3.3 | | 275.3 | 1 | 16.2 | 23 |
Agurk og skinke i wok | 3.3 | | 76.5 | 1.1 | 7.5 | 4.5 |
Krydrede poteter | 3.3 | | 89.4 | 12.9 | 1.7 | 3.1 |
Tomatpuré | 3.3 | | 0 | | | |
Orgeat sirup (mandel sirup) | 3.2 | | 287.4 | 34.7 | 5.1 | 12.5 |
Aubergine pure | 3.2 | | 0 | | | |
Soppsoya | 3.2 | | 0 | | | |
Grillede søtpoteter | 3.2 |  | 104.4 | 16.2 | 1.6 | 3.1 |
Makaronistuing | 3.1 | | 73.6 | 10.1 | 3.2 | 2.1 |
Paprikastuing | 3 | | 66.4 | 3.4 | 0.8 | 5.2 |
Kapersmajones | 3 | | 692.2 | 0.8 | 2.8 | 75.2 |
Karamellisert hvitløk | 3 | | 106.4 | 16.3 | 7.9 | 0.6 |
Normannasmør | 3 | | 0 | | | |
Parmesan- og hvitløkmiks | 3 | | 242.5 | 11.5 | 17.5 | 13.8 |
Solbæreddik | 3 | | 0 | | | |
Surkål 5 | 3 | | 29.7 | 4.8 | 1.1 | 0.2 |
Urte- og hvitløkmiks | 3 | | 51.5 | 5.4 | 4.3 | 0.4 |
Appelsin- og sitronkrem | 3 | | 217.9 | 27.8 | 3.7 | 10 |
Aromasmør 2 | 3 | | 401.7 | 3 | 1.8 | 42 |
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk | 3 | | 282.1 | 13.1 | 1.8 | 24.6 |
Curryketchup, hjemmelaget | 3 | | 46.1 | 9.2 | 1.1 | 0.2 |
Eggekrem | 3 | | 348.4 | 19.6 | 4.6 | 28 |
Hummersmør | 3 | | 125.4 | 0.5 | 16.5 | 6.4 |
Hvitløkeddik med mynte | 3 | | 13.9 | 1.8 | 0.9 | 0.1 |
Leversauté | 3 | | 85.8 | 2 | 8.8 | 4.5 |
Madeiragelé | 3 | | 39.6 | 2.5 | 2.3 | 0.1 |
Marinerte bønner | 3 | | 98.2 | 8 | 3.8 | 5 |
Rødkål | 3 | | 0 | | | |
Rødkål med rosiner 2 | 3 | | 74.9 | 11.9 | 1 | 2 |
Rødvinsmør 3 | 3 | | 655.2 | 0.5 | 0.4 | 71.7 |
Sennepskrem | 3 | | 407.6 | 7.9 | 2.9 | 40.4 |
Sennepsmør | 3 | | 440.5 | 9.8 | 3.2 | 43 |
Sennepspickles | 3 | | 66 | 11.6 | 1.8 | 1 |
Spennende rødkål 5 | 3 | | 112.7 | 15.6 | 1 | 4.7 |
Tapenade 5 | 3 | | 435.9 | 3.1 | 3.5 | 45 |
Tomatsmør | 3 | | 553.9 | 4.5 | 1.7 | 58.6 |
Urtesmør 1 | 3 | | 591.1 | 2.9 | 2.1 | 63 |
Hvitløksgress | 3 | | 106.4 | 16.3 | 7.9 | 0.6 |
Korallsmør | 3 | | 742 | 0.5 | 0.5 | 82 |
Rekesmør | 3 | | 158.8 | 0.7 | 0.3 | 17.1 |
Sitronsmørkrem | 3 | | 318.2 | 37.8 | 2.8 | 17.2 |
Basilikumeddik | 3 | | 0 | | | |
Oreganoeddik | 3 | | 0 | | | |
Tomat- og eplesmør | 3 | | 169.4 | 41.1 | 0.4 | 0.1 |
Anchoïade | 3 | | 534.7 | 5.5 | 5.8 | 54.3 |
Duppe | 3 | | 186.5 | 10 | 7.1 | 13.1 |
Gratinert rørsoppstuing | 3 | | 178 | 2 | 3 | 17.3 |
Sitronsopp | 3 | | 39 | 2.8 | 2.4 | 1.6 |
Aspargesstuing | 3 | | 64.3 | 2.6 | 1.2 | 5.3 |
Blåskjellstuing | 3 | | 127.8 | 4 | 7.2 | 9.2 |
Ertestuing | 3 | | 124.4 | 12.1 | 5.4 | 5 |
Finere grønnsakstuing | 3 | | 77.2 | 6.8 | 1.3 | 4.7 |
Krabbestuing | 3 | | 132.5 | 4.6 | 6.5 | 9.8 |
Krepsehalestuing | 3 | | 119.8 | 4.6 | 3.6 | 9.6 |
Rekestuing | 3 | | 121 | 3.1 | 12 | 6.7 |
Råstuede poteter 2 | 3 | | 68.9 | 11.7 | 2.3 | 1.2 |
Grønnsakstuing med spissmorkler | 3 | | 35.6 | 3.2 | 1.4 | 1.5 |
Sopp- og purrestuing | 3 | | 75 | 7.7 | 2 | 3.7 |
Bringebæreddik | 3 | | 0 | | | |
Dillkroneeddik | 3 | | 0 | | | |
Mynteeddik | 3 | | 0 | | | |
Sitronmelisseeddik | 3 | | 0 | | | |
Dillsmør | 3 | | 500.5 | 2 | 1.5 | 53.9 |
Estragon- og timianremulade | 3 | | 548.5 | 2.2 | 1.8 | 59 |
Estragonsmør | 3 | | 700.2 | 4.9 | 2.8 | 74.2 |
Grønt smør | 3 | | 572.2 | 1.4 | 1 | 62.4 |
Hjemmelaget julesennep | 3 | | 274.8 | 8.2 | 8.2 | 22.4 |
Kaviarsmør | 3 | | 601.7 | 5.1 | 3.7 | 62.9 |
Kryddersmør 3 | 3 |  | 642.1 | 1.5 | 0.6 | 70.4 |
Krydret rom-smør | 3 | | 599.4 | 26.5 | 0.3 | 51.8 |
Paprikasmør 2 | 3 | | 709.2 | 1.9 | 1.6 | 76.7 |
Parisersmør | 3 | | 598.2 | 1.9 | 1.4 | 64.2 |
Persillesmør | 3 | | 337.9 | 1.1 | 0.7 | 36.6 |
Rose-smør | 3 | | 751 | 0.5 | 0.5 | 83 |
Sopp- og løkfres | 3 | | 46.7 | 3.4 | 1.6 | 2.4 |
Pyntet potetmos | 3 | | 46.4 | 6.3 | 1.2 | 1.4 |
Middelhavspoteter | 3 | | 74.6 | 12.5 | 2 | 1.6 |
Karamelliserte søtpoteter | 3 | | 127.2 | 22 | 1.4 | 3.1 |
Poteter i buljong | 3 | | 56.1 | 11.1 | 1.6 | 0.1 |
Potethaner | 3 | | 98.7 | 13.9 | 2.1 | 3.5 |
Potettopper med timian | 3 | | 105.2 | 13.9 | 2.5 | 4 |
Potetgnocchi | 3 | | 125.4 | 24.1 | 3.7 | 1.2 |
Søtpotetstappe | 3 |  | 102.6 | 15.3 | 1.8 | 3.3 |
Kokosris | 3 | | 633.8 | 35.8 | 3.7 | 52.7 |
Risotto alla Milanese | 3 | | 130.8 | 12.6 | 2.6 | 7 |
Ris med friske krydderurter | 3 | | 395.1 | 64.8 | 6.7 | 11.9 |
Rød ris | 3 | | 110.6 | 13.2 | 2 | 5.1 |
Safranris | 3 | | 94.8 | 15.5 | 2 | 2.7 |
Ragu | 3 | | 130.7 | 3.3 | 4.8 | 9.5 |
Purrekaker med stiltonost | 3 | | 131.1 | 10.2 | 5.1 | 7.3 |
Basilikumpesto | 3 | | 632.5 | 0.9 | 9.1 | 65.7 |
Blåmuggesaus | 3 | | 211.1 | 2.9 | 6.4 | 19.3 |
Guacamole favoritten | 3 |  | 134.1 | 1.5 | 1.5 | 13 |
Pasta og pesto | 3 | | 461 | 2.3 | 12.6 | 44.2 |
Rekesmør 2 | 3 | | 198.3 | 0.1 | 19.8 | 13.2 |
Krepsesmør | 3 | | 387.2 | 0.2 | 5.8 | 40.4 |
Picada | 3 | | 0 | | | |
Aprikos- og konjakkcoulis | 3 | | 110.2 | 20.4 | 0.6 | 0.1 |
Bagna Cauda | 3 | | 585.2 | 4.5 | 4.4 | 61 |
Smørkrem | 3 | | 608.9 | 28.4 | 0.3 | 52.8 |
Apollosalat | 3 | | 44.7 | 10.2 | 0.4 | 0.1 |
Sviskesalat til kjøtt | 3 | | 105.5 | 23 | 1.4 | 0.2 |
Melboller til supper | 3 | | 136.9 | 9.2 | 5.7 | 8.5 |
Melk av nøtter 2 | 3 | | 127.6 | 1.2 | 4.6 | 11.2 |
Mysli | 3 | | 345.7 | 57.1 | 11.1 | 5.3 |
Alu Bharati | 3 | | 402.9 | 9.2 | 1.1 | 39.9 |
Ertestuing med stekt løk (Erbsbrei mit Zwiebelring | 3 | | 188.3 | 21.7 | 9.4 | 5.8 |
Korn fritt bakepulver(0,B,AB) | 3 | | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bønnekrem | 3 | | 0 | | | |
Agurksalat 2 | 3 | | 19.8 | 3.4 | 0.8 | 0.2 |
Agurk med eggemajones | 3 | | 115.1 | 1 | 4.3 | 10.3 |
Salat med solbær | 3 | | 100.8 | 21.6 | 0.8 | 0.6 |
Salat med rips | 3 | | 104.6 | 22.7 | 0.6 | 0.6 |
Potetmos med sennep | 3 | | 134.2 | 12.5 | 2.1 | 8.1 |
Rødkål med rosiner | 3 | | 75.5 | 12.5 | 1.1 | 1.8 |
Friterte zucchini (Zucchini fritte) | 3 | | 183 | 1.4 | 1.1 | 19.1 |
Krabbekjøttdip | 3 | | 190.6 | 19.4 | 12.8 | 6.8 |
Svinekjøttdip | 3 | | 299 | 25.4 | 9.3 | 17.7 |
Varme ostesnacks | 3 | | 322.2 | 2.3 | 21.4 | 25.3 |
Syltede valnøtter | 3 | | 284.2 | 41.1 | 2.6 | 11.8 |
Marinerte svisker | 3 | | 169.3 | 37.2 | 1.2 | 0.2 |
Eplesalsa | 3 | | 167.2 | 33.9 | 1 | 2.8 |
Safran gele | 3 | | 133.2 | 29.2 | 1.8 | 0.5 |
Linser Maharashtra (Aamti) | 3 | | 105.9 | 11.5 | 6.4 | 3.2 |
Pickles (Amb Halad Ka Achar) | 3 | | 16.6 | 2.8 | 0.8 | 0.2 |
Dillspinat med linser (Saibhaji) | 3 | | 60 | 5.2 | 2.9 | 2.6 |
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao) | 3 | | 165.8 | 25.9 | 3.8 | 5 |
Safran- og kardemommeris | 3 | | 130.8 | 28.1 | 3.5 | 0.4 |
Tomatris | 3 | | 100.2 | 19 | 2.5 | 1.4 |
Limepickles, sterk | 3 | | 226.9 | 2.1 | 1.6 | 22.8 |
Basmatiris med nøtter | 3 | | 189.5 | 19.7 | 4.4 | 9.9 |
Greske poteter | 3 | | 145.7 | 13.2 | 1.5 | 9.4 |
Skordalia | 3 | | 334.6 | 8.5 | 1.6 | 32.5 |
Gresk potetmos med hvitløk | 3 | | 109.4 | 12.4 | 2.5 | 5.3 |
Fløtestuet sopp 2 | 3 | | 168.6 | 7.4 | 1.8 | 14.3 |
Levermølje | 3 | | 553 | 0 | 5.5 | 59 |
Melboller til suppe | 3 | | 282.6 | 2.3 | 6 | 27.7 |
Melkefri kakefyll | 3 | | 92.9 | 12.4 | 3.2 | 3.4 |
Ajì Pique | 3 | | 23.8 | 3.1 | 1.3 | 0.2 |
Sursyltede kirsebær | 3 | | 98.9 | 23.7 | 0.6 | 0 |
Hjemmelaget ketchup | 3 | | 61 | 10.2 | 1.1 | 1.5 |
Potetboller til suppe | 3 | | 141.2 | 18.7 | 4 | 5.3 |
Hjemmelaget gjær | 3 | | 177.5 | 35.2 | 6.1 | 0.9 |
Mandel melk | 3 | | 80.5 | 1.4 | 2.8 | 6.8 |
Klaret smør (ghee) for melkeallergikere | 3 | | 0 | | | |
Tomat relish | 3 | | 32.8 | 4 | 1.4 | 0.8 |
Guacamole (candida) | 3 | | 107.7 | 2.5 | 1.4 | 9.7 |
Lav kalori ketchup | 3 | | 19.6 | 3.1 | 0.8 | 0.2 |
Majones (candida) | 3 | | 628.5 | 0.2 | 3.1 | 68.3 |
Dylle | 3 | | 78.1 | 8.7 | 3.3 | 3.3 |
Søtpotetstappe med koriander | 3 |  | 118.3 | 13.8 | 1.7 | 5.6 |
Linsepuré (linsemos) | 3 | | 147 | 13.2 | 7.7 | 6 |
Pizzaiola | 3 |  | 76.7 | 4.1 | 1.3 | 5.7 |
Eksotisk grillsaus | 3 |  | 231.4 | 27.6 | 0.7 | 12.8 |
Ertekake | 3 | | 94.9 | 11.7 | 7.1 | 1.8 |
Melkerstatning av nøtter | 3 | | 169 | 1.2 | 3.3 | 16.2 |
Kromgraut | 3 | | 152.4 | 30.4 | 4.4 | 0.6 |
Valnøttsmør | 3 | | 0 | | | |
Varm daddelsalat | 3 | | 228.9 | 37.6 | 2 | 6.8 |
Stuet mais i fløte | 3 | | 135.9 | 11 | 3 | 8.3 |
Physalis marmelade | 3 | | 175.9 | 41.9 | 0.7 | 0.2 |
Kjøttfarse grunndeig uten melk | 3 | | 188.9 | 10.8 | 12.8 | 10.4 |
Profylacyoughurt/rømme | 3 | | 15.6 | 3.8 | 0 | 0 |
Hvitløkssmør enkel | 3 | | 726.5 | 0.9 | 0.7 | 80 |
Krutonger til salat | 3 |  | 338.9 | 46.2 | 8.5 | 12.8 |
Tytterbærrømme | 3 | | 290.2 | 3.5 | 2 | 29.7 |
Primlefser | 3 | | 178.6 | 7.4 | 3.3 | 15.1 |
Smakfull potetsalat | 3 | | 111.6 | 10.8 | 3.5 | 5.7 |
Potetstappe 3 | 3 | | 88.9 | 13.2 | 2.3 | 2.8 |
Varm gulrotsalat | 3 | | 47.4 | 5.5 | 0.6 | 2.1 |
Litchi krydderfyll for kalkun | 3 | | 110.3 | 8.3 | 11.5 | 3.2 |
Fetadip | 3 | | 218.6 | 2.6 | 13.7 | 16.9 |
Stekte løk og epler | 3 | | 47.1 | 7.8 | 0.7 | 1 |
Grønnkål- og potetstappe | 3 | | 96.2 | 11.7 | 2.6 | 3.8 |
Kornelias kålrotstappe | 3 | | 0 | | | |
Søt rødkål med eple | 3 | | 122.9 | 21.7 | 2.4 | 2.5 |
Guacamole à la George | 3 | | 118.6 | 1.5 | 1.4 | 11.3 |
Pesto - grønn (og rød) | 3 | | 472.9 | 1.3 | 8.5 | 47.9 |
Rød pesto 2 | 3 | | 601.4 | 13.7 | 11.8 | 54.5 |
Aïoli 4 | 3 | | 764.6 | 0.4 | 2 | 83.9 |
Salsadip med crème fraîche/rømme | 3 | | 299.7 | 3.2 | 2.1 | 30.9 |
Hvetemeltortillas | 3 | | 244.4 | 37.6 | 6 | 7.4 |
Guacamole enkel type | 3 |  | 143.8 | 2.8 | 1.4 | 13.6 |
Kaffeekstrakt | 3 | | 0 | | | |
Aioli 5 | 3 | | 716.3 | 0.6 | 2.8 | 78.1 |
Tapenade | 3 | | 424.1 | 1.8 | 2.2 | 44.8 |
Pesto 2 | 3 | | 534 | 2 | 12.6 | 52.5 |
Pistou | 3 |  | 622.8 | 1 | 16.2 | 61.5 |
Hvitløkssmør 2 | 3 | | 655.4 | 1.5 | 1 | 71.6 |
Kryddersmør 2 | 3 | | 0 | | | |
Paprikasmør | 3 | | 506.8 | 2.4 | 1.4 | 54.2 |
Risotto Base | 3 | | 180.6 | 19.2 | 3.5 | 9 |
Rød pesto 1 | 3 | | 513.4 | 13.3 | 11 | 45.3 |
Urtesmør med ditt yndlingskrydder | 3 | | 736.2 | 0.8 | 0.8 | 81.1 |
Culinarios potetstappe | 3 | | 0 | | | |
Baking av potet | 3 | | 86.1 | 14.8 | 1.6 | 1.9 |
Bulgur pilav | 3 | | 94.3 | 11.9 | 2.3 | 3.7 |
Hummus | 3 | | 401.6 | 16.9 | 13.8 | 29.4 |
Koriander pesto | 3 | | 363.2 | 2 | 2.7 | 37.6 |
Marinerede rødbeder | 3 | | 99.9 | 8.3 | 1.5 | 6.2 |
Paprikafres | 3 | | 42 | 4.1 | 1 | 2 |
Pilaffris 2 | 3 | | 138.2 | 19.6 | 1.8 | 5.8 |
Rismelk | 3 | | 28.3 | 4.4 | 1.4 | 0.5 |
Varm gulrotsalat med fennikel og valnøtter | 3 |  | 23.3 | 3.2 | 1.2 | 0.2 |
Salsa: | 3 | | 22.8 | 3.7 | 0.8 | 0.2 |
Agurkgrateng | 3 | | 34 | 3.3 | 1.4 | 1.5 |
Glasserte sursøt grønnsaker til 4 personer | 3 | | 33 | 5.3 | 1.1 | 0.2 |
Gulrotgele | 3 | | 47 | 9.5 | 2 | 0 |
Gulrotkrem | 3 | | 79.2 | 3.1 | 9.4 | 3.1 |
Gulrotstrips | 3 | | 38.7 | 3.2 | 1.1 | 2.1 |
Kandisert appelsin eller sitronskall | 3 | | 200.1 | 50 | 0 | 0 |
Foliebakte grønnsaker | 3 | | 44.4 | 2.9 | 3.1 | 1.9 |
Vår potetsalat | 3 | | 80.9 | 12.1 | 2 | 2.4 |
Maritim grønnsakblanding | 3 | | 29.1 | 4.9 | 0.9 | 0.2 |
Marsipan av solsikkefrø | 3 | | 449.4 | 49.2 | 10.1 | 22.7 |
Pasta glutenfri | 3 | | 267.7 | 50.8 | 5.6 | 4.2 |
Tomatmos | 3 | | 80.9 | 2.7 | 0.8 | 7.1 |
Potetmos med hvidløg | 3 | | 145.9 | 12.6 | 2.6 | 9.2 |
Mynte poteter | 3 | | 91.4 | 14.8 | 1.7 | 2.5 |
Klementingodt | 3 | | 120.5 | 28.6 | 0.5 | 0.2 |
Varm grønnsaksalat m/valnøtter | 3 | | 24.5 | 3.4 | 1.2 | 0.2 |
Fulvias aspargesfavoritt | 3 |  | 91.1 | 1.5 | 4 | 7.4 |
Dampkokt stilkselleri | 3 | | 64.7 | 1 | 0.6 | 5 |
Gratinert stilkselleri | 3 | | 76.5 | 3.1 | 1.2 | 4.5 |
Bakt paprika fylt med kinakål og oliven | 3 | | 31.4 | 3 | 0.9 | 1.3 |
Blomkålsnadder | 3 | | 96.3 | 1.7 | 4.8 | 7.5 |
Dampet kinakål 1 | 3 | | 26.5 | 2.7 | 1.4 | 0.9 |
Foliebakt kinakål med fennikel | 3 | | 39.8 | 2.2 | 1 | 2.6 |
Kinakål på en ny måte (Kim chi) | 3 | | 42.7 | 8.9 | 1 | 0.1 |
Kålrotstappe 2 | 3 | | 16.1 | 2.9 | 0.4 | 0 |
Kålrotstuing | 3 | | 74.7 | 8 | 2.5 | 3.3 |
Rotmos | 3 | | 60.9 | 5.5 | 0.8 | 3.8 |
Sur kinakål (surkål) | 3 | | 45.2 | 8.8 | 0.9 | 0.2 |
Hasselback-løk | 3 | | 0 | | | |
Purre/løkstuing | 3 | | 64.9 | 6.7 | 2.5 | 2.8 |
Varm grønnsakseng | 3 | | 17.1 | 2.2 | 1.1 | 0.2 |
Gulrøtter i form | 3 | | 50.5 | 6.4 | 0.8 | 1.8 |
Stuede poteter med dill 2 | 3 | | 75.8 | 12.8 | 2.7 | 1.3 |
Vaffelpoteter | 3 | | 94 | 14.3 | 1.7 | 3 |
Varm potetsalat med gressløk | 3 | | 93.8 | 12.9 | 1.9 | 3.6 |
Dobbeldekker | 3 |  | 194.6 | 24.8 | 5.1 | 7.8 |
Agurkmousse | 3 | | 105.8 | 4.2 | 3.7 | 8.1 |
Amerikansk potetsalat | 3 |  | 116.5 | 9.4 | 3.3 | 7 |
Astrids potetsalat | 3 | | 162.5 | 11.2 | 2.2 | 11.8 |
Kinaslow med aivar | 3 |  | 75.8 | 2.5 | 1.7 | 6.4 |
Salsa med trøkk | 3 | | 20.8 | 3.1 | 0.9 | 0.2 |
Stikkelsbær-ketchup | 3 |  | 87 | 19.2 | 0.6 | 0.5 |
Bakte poteter m/hvitløksmør | 3 | | 107.8 | 14.5 | 1.7 | 4.4 |
Fylte bakte poteter | 3 | | 110 | 7.7 | 3.8 | 6.8 |
Lune poteter | 3 | | 64.9 | 11.3 | 2.1 | 1 |
Ovnsbakte rotgrønnsaker | 3 | | 72.1 | 7.3 | 1.2 | 3.6 |
Ovnsbakte rotgrønnsaker og poteter | 3 | | 66.4 | 7.3 | 1.1 | 3.2 |
Ovnstuede poteter m/stilkselleri | 3 | | 87.2 | 12.1 | 1.6 | 3.2 |
Potet-aioli | 3 | | 511.2 | 4.5 | 2.2 | 53.8 |
Potetgrateng m/løk | 3 | | 103 | 10.8 | 3.4 | 4.8 |
Potetgrateng med grønnsaker | 3 | | 96.9 | 10.1 | 2.7 | 4.8 |
Potetsalat 4 | 3 | | 71.1 | 8.6 | 2 | 2.8 |
Appelsinkokt kinakål | 3 | | 56.2 | 3.9 | 1 | 3.9 |
Syltet slangeagurk med ingefær og estragon | 3 | | 43.6 | 9.8 | 0.6 | 0.1 |
Fransk eggerøre | 3 | | 65.5 | 2.6 | 3 | 4.5 |
Løkgod ratatouille | 3 | | 46.1 | 3.8 | 1.1 | 2.5 |
Brødboller til kraftsodd | 3 | | 222.6 | 17.4 | 7.5 | 13.5 |
Eggebollar 2 | 3 | | 154.4 | 26.2 | 4.2 | 3.6 |
Fløytestua lauk | 3 | | 168.8 | 6 | 2.1 | 14.9 |
Potetsalat Omar | 3 | | 131 | 13.4 | 1.6 | 7.6 |
Kremet spinat | 3 | | 79.1 | 1.6 | 2.3 | 6.9 |
Fransk smør | 3 | | 565.6 | 1.2 | 1.2 | 61.6 |
Smørfylt paprika | 3 | | 226.4 | 3.1 | 0.7 | 23.1 |
Sennepssmør | 3 | | 630.4 | 2.9 | 1.3 | 68.1 |
Rødvinssmør | 3 | | 556.6 | 1.2 | 0.8 | 59.6 |
Hovmestersmør | 3 | | 421.1 | 2.4 | 0.9 | 45.1 |
Kaperssmør | 3 | | 632.8 | 0.7 | 0.9 | 69.4 |