Grynpølse fra Hedmark | 5.6 | | 371.6 | 13.8 | 12.5 | 29.1 |
Sildball 4 | 5.6 | | 106.8 | 12.9 | 5 | 3.5 |
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-sen | 5.4 | | 70.9 | 10.3 | 3 | 1.2 |
Dampede blåskjell med blåmuggost | 5.4 |  | 166.7 | 10.1 | 7.2 | 9.4 |
Potetball til tante Borghild | 5.2 | | 153.3 | 14.6 | 6.3 | 7.2 |
Byens beste muslinger | 5.2 | | 81.3 | 7.4 | 3.7 | 2.1 |
Kamsball | 5.2 | | 440.6 | 34.7 | 6.2 | 30.2 |
Kvitball | 5.2 | | 97.2 | 3.2 | 9.1 | 5.3 |
Hallingrype | 5.2 | | 178.1 | 0.8 | 15.6 | 12.5 |
Saltfiskball fra Møre | 5.2 | | 77.8 | 6.3 | 11 | 0.8 |
Hjemmelagd vossakorv | 5.2 |  | 123.7 | 3.5 | 14.5 | 5.7 |
Høns med karri og ris | 5.1 | | 63 | 3.7 | 4.8 | 3.2 |
Tradisjonell boknafisk | 5.1 |  | 141 | 2 | 24.1 | 4 |
Surpølse fra Røros | 5.1 |  | 0 | | | |
Homard Thermidor(Hummer thermidor) | 5.1 | | 143.7 | 3.2 | 7.1 | 8.7 |
Snåsaklubb med flesk og duppe | 5.1 | | 52 | 6.1 | 1.3 | 2.4 |
Kokaost fra Budal | 5 |  | 48.6 | 5.4 | 3.6 | 1.4 |
Eggost 4 | 5 |  | 112.2 | 13.2 | 4.9 | 4.4 |
Vietnamesisk kylling i karri | 5 |  | 113.4 | 3.5 | 10 | 6.4 |
Blandaball (blainnabaill, blannaball) | 5 | | 80.6 | 7.5 | 10.6 | 0.8 |
Kyllingkjøttkaker | 5 |  | 96.1 | 4.6 | 7.2 | 5.1 |
Japansk nabe med ørret | 5 |  | 46.2 | 1.9 | 4.3 | 2.1 |
Pabellon Criollo fra Venezuela | 5 |  | 60.5 | 2.5 | 5.2 | 3.1 |
Hollandsk grønnkålstappe med røkt pølse | 5 |  | 118.2 | 9.8 | 4.5 | 6.4 |
Blodraspekaker | 5 | | 0 | | | |
Viddas beste ørretmåltid | 5 | | 0 | | | |
Salt lammekjøtt med kålrot | 5 |  | 118 | 2.9 | 10.4 | 6.9 |
Solbærskinke - lavkalori | 5 |  | 78.2 | 5.3 | 9.6 | 2 |
Pinnekjøtt fra ´bunnen´ | 5 |  | 0 | | | |
Blandaball (fiskeball) | 5 | | 123 | 13.2 | 9.2 | 3.4 |
Motti | 5 | | 192 | 31.6 | 6 | 3.6 |
Lettsaltet torsk med tomatsaus | 5 |  | 59.8 | 5.7 | 6.6 | 0.9 |
Dampet kveite med reker og Noilly Prat saus | 5 |  | 129.6 | 1.6 | 10.7 | 8.3 |
Trost i øl | 5 | | 80.5 | 4.3 | 7.4 | 3 |
Potetball fra Romsdal | 5 | | 100 | 20 | 2.7 | 0.4 |
Vinbraisert hare | 5 | | 151 | 0.5 | 12.2 | 8.7 |
Kokt reinsdyrtunge | 5 | | 184.4 | 2 | 9.2 | 15.4 |
Kroppkaker | 5 | | 54.7 | 6.4 | 2.2 | 2.2 |
Røroskål | 5 | | 128.8 | 4.8 | 7.4 | 8.7 |
Saltfiskball | 5 | | 128.9 | 8.2 | 8.3 | 6.7 |
Torsk til jul | 5 |  | 157.4 | 6.3 | 5.3 | 11.5 |
Blandsmør m/ mandelpotet og rabarbrasuppe | 5 |  | 80.2 | 10.9 | 3.8 | 2.2 |
Pinnekjøtt 3 | 5 |  | 452.2 | 0 | 29.8 | 37 |
Laks med agurksalat og kesamdressing | 4.9 |  | 111.9 | 6 | 8.6 | 5.8 |
Sekkjepose fra Vistdal | 4.9 | | 100.6 | 11.6 | 6.5 | 2.8 |
Gammelsei fra Salten (Rødsei) | 4.9 | | 0 | | | |
Hjemmelaget medisterpølse | 4.9 | | 116.3 | 3.5 | 12.9 | 5.6 |
Kams fra Ørsta | 4.9 | | 386.8 | 6.4 | 4.7 | 38 |
Kokt måsegg | 4.9 | | 0 | | | |
Persetorsk | 4.9 | | 82.3 | 4.6 | 14.2 | 0.8 |
Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong | 4.8 | | 115.7 | 4.8 | 12.2 | 5.1 |
Kjøtthakk | 4.8 | | 90.3 | 6.9 | 6 | 4 |
Potetstuing | 4.8 | | 88.6 | 13 | 2.8 | 2.5 |
Blainnabaill frå Kristiansund | 4.8 | | 134.8 | 22.1 | 7.6 | 1.3 |
Fasaner i fløtesaus | 4.8 | | 157.5 | 0.4 | 16.9 | 9.8 |
Kompe Sørlandsk | 4.8 |  | 133.3 | 19.6 | 4.6 | 3.4 |
Kjøttsaus fra Somalia | 4.8 | | 82.6 | 10.3 | 7.1 | 0.8 |
Dravle fra Stryn | 4.8 | | 0 | | | |
Kompe fra Sørlandet 2 | 4.8 |  | 30.5 | 4.7 | 1 | 0.7 |
Kålruletter 5 | 4.8 | | 76.4 | 3.8 | 5.8 | 3.7 |
Torskemølje | 4.8 | | 148.6 | 0 | 17.1 | 8.9 |
Dampet/kokt kveite | 4.8 |  | 123.7 | 0.2 | 17 | 6.1 |
Bollefrikasse | 4.8 |  | 94.7 | 3.8 | 4.3 | 6.9 |
Kokt reintunge | 4.8 | | 0 | | | |
Tradisjonell prinsefisk | 4.8 |  | 104.1 | 1.2 | 9.2 | 6.8 |
Ferskt kjøtt og suppe 1 | 4.8 |  | 50.6 | 4.1 | 5 | 1.4 |
Ostegomme fra Vefsn | 4.8 | | 83.4 | 10.9 | 4.5 | 2.4 |
Hitraball | 4.8 | | 129 | 3.3 | 10.8 | 8 |
Kokte griselabber | 4.8 | | 200.6 | 0.4 | 18.8 | 13.7 |
Biff i curry | 4.8 |  | 223.4 | 4.4 | 12.7 | 17 |
Kokt torskehode | 4.7 | | 0 | | | |
Lettsaltet torsk med potetstappe | 4.7 | | 84.7 | 7.8 | 8.4 | 2 |
Bergensk sursteik | 4.7 | | 145.9 | 1.3 | 11.8 | 10.3 |
Lettsaltet uer | 4.7 |  | 88.4 | 3.7 | 10.3 | 3.4 |
Flaggermussuppe | 4.7 | | 215.4 | 31.9 | 1.1 | 9 |
Kokt kald laks | 4.7 | | 159.2 | 5.1 | 9.2 | 11.2 |
Smalahove 2 | 4.7 |  | 31 | 6.1 | 0.8 | 0.1 |
Glutenfrie raspeballer | 4.7 |  | 136.4 | 27.8 | 2.6 | 0.9 |
Hvitvinsdampede blåskjell fra meny | 4.7 |  | 57.9 | 1 | 5.8 | 1.9 |
Bergen surstek | 4.7 | | 93.1 | 2.2 | 11 | 4.5 |
Skreimølje 3 | 4.7 |  | 130.6 | 5.4 | 11.4 | 6.9 |
Lettsaltet kyllingfilet i ravigottesaus | 4.7 | | 54.9 | 1 | 7.6 | 2.3 |
Morfars sylteflesk | 4.7 | | 94.4 | 0 | 3.3 | 9 |
Marokkanske kjøttboller | 4.7 |  | 87.5 | 12.2 | 7.1 | 0.8 |
Hakkasteik eller brurasteik | 4.7 | | 269 | 18.7 | 15 | 14.2 |
Sosekjøtt - kjøtt i mørke | 4.7 |  | 91.3 | 5.1 | 8 | 4.1 |
Urtetrukket kalkunfilet med frisk tyttebærsaus | 4.7 |  | 132.8 | 6.9 | 8.2 | 7.7 |
Indiske kjøttboller | 4.7 |  | 126.8 | 3.3 | 6.6 | 9.4 |
Spaghetti Carbonara fra mmmat | 4.7 | | 326.6 | 29.5 | 17 | 15.2 |
Kokt harr | 4.7 | | 44.4 | 9 | 1.1 | 0.1 |
Syltet makrell fra Sørlandet | 4.7 |  | 73.2 | 1 | 10.3 | 3 |
Kams fra Sogn | 4.7 | | 417.9 | 22.6 | 6.4 | 32.8 |
Grynpysje | 4.7 | | 108.5 | 3 | 10.3 | 6 |
Kanariske poteter med tomatsaus | 4.7 |  | 61.2 | 12.2 | 1.4 | 0.3 |
Hummer Lady Curzon | 4.7 | | 176.1 | 2.2 | 4.5 | 13.7 |
Pølser med kastanjer | 4.7 | | 110.6 | 13 | 2.6 | 5 |
Spanske chili-poteter | 4.7 |  | 71.6 | 6.7 | 4.1 | 2.9 |
Ingebjørgs blanda baill | 4.7 | | 99.1 | 11.1 | 12.8 | 0.2 |
Kreolske reker | 4.7 | | 119.1 | 9.8 | 10 | 4.3 |
Kokte kveitehoder | 4.7 | | 0 | | | |
Kokt storfetunge | 4.6 | | 284.9 | 2.3 | 25.3 | 19.3 |
Pinnekjøtt | 4.6 |  | 452.2 | 0 | 29.8 | 37 |
Fersk torsk med lever | 4.6 | | 152.1 | 0 | 11.1 | 11.9 |
Blåskjell i kremet hvitvinsaus | 4.6 | | 187.2 | 9.4 | 4.7 | 13.1 |
Dampet Norsk Kveite i klassisk stil | 4.6 |  | 176.1 | 5.2 | 5.1 | 14.8 |
Russisk kylling à la rype | 4.6 |  | 97.8 | 2.1 | 10.5 | 4.8 |
Kjøtt i mørke | 4.6 | | 79.4 | 5.4 | 7.4 | 3 |
Komper fra Sørlandet | 4.6 |  | 124.6 | 18.3 | 5.7 | 2.5 |
Klubb og duppe | 4.6 | | 66 | 8.8 | 1.3 | 2.6 |
Kamsemage | 4.6 | | 516.2 | 8.7 | 5.5 | 50.7 |
Kokt torsk, lever og rogn | 4.6 |  | 161.5 | 0 | 12.6 | 12.3 |
Kjøtt, buljong og margbein | 4.6 |  | 44.5 | 1.3 | 6.9 | 1.2 |
Grynpølse fra Hadeland | 4.6 |  | 128.8 | 17.5 | 7.6 | 2.4 |
Kokt rogn | 4.5 | | 57.6 | 0 | 11.5 | 1.3 |
Torsk i tomatsaus | 4.5 | | 63 | 1.1 | 10.7 | 1.6 |
Sei i tomatkarri | 4.5 |  | 103.5 | 7.4 | 8 | 4.4 |
Laksepølser | 4.5 | | 105.8 | 6.9 | 4.2 | 6.5 |
Sjømannsfalu | 4.5 | | 93.2 | 8.9 | 3.4 | 4.6 |
Skinkeboller med pølser | 4.5 | | 154.5 | 8.5 | 9.2 | 8.9 |
Engelsk sommersylte | 4.5 | | 136.4 | 4.3 | 0.9 | 12.4 |
Orientalsk svinefilet | 4.5 | | 136.8 | 6.6 | 9.5 | 7.8 |
Kveitesodd | 4.5 | | 73 | 7.5 | 5.8 | 1.8 |
Stuede poteter med persille eller gressløk | 4.5 | | 86.4 | 11.2 | 2.1 | 3.4 |
Oksestek i gryte | 4.5 | | 103.8 | 2.2 | 7.8 | 5.8 |
Porterstek | 4.5 | | 103.4 | 3.9 | 10.4 | 4.7 |
Dillkjøtt | 4.5 | | 59 | 0.8 | 7 | 2.6 |
Lam i kaperssaus | 4.5 | | 106 | 1.4 | 14.1 | 4.8 |
Risrand med nyrestuing | 4.5 | | 87.1 | 10 | 5.5 | 2.6 |
Tomatris og bønner | 4.5 | | 263.1 | 39.3 | 11.2 | 5.7 |
Småstek av kobbe (Sel) | 4.5 | | 92.2 | 1.4 | 13.9 | 3.4 |
Avkokt Gjevingtorsk | 4.5 | | 78.6 | 0 | 17.4 | 1 |
Suaasat | 4.5 | | 134.7 | 14.1 | 16 | 1.4 |
Blomkål i Tahinsaus | 4.5 | | 30.7 | 1.9 | 1.7 | 1.4 |
Raspekompe 2 | 4.5 | | 132.7 | 18.8 | 4.7 | 3.6 |
Kokt torsk | 4.5 |  | 78.7 | 0.1 | 17.3 | 1 |
Kalkun med pastasaus og Norzolaost | 4.5 |  | 128 | 3.2 | 10.1 | 8.3 |
Buljong med friske grønnsaker og røkt lammelår | 4.5 | | 46 | 3.7 | 3.8 | 1.4 |
Komper | 4.5 |  | 147.5 | 19.7 | 5 | 4.8 |
Kokt klippfisk med grønnsaker | 4.5 |  | 206 | 2.1 | 46.9 | 0.9 |
Sjøkrepsravioli | 4.5 | | 266.3 | 36.6 | 12.6 | 7.1 |
Kreps | 4.5 | | 0.9 | 0 | 0.2 | 0 |
Silde ball | 4.5 | | 154.7 | 8.8 | 9.4 | 8.8 |
Ball | 4.5 | | 104.7 | 20.4 | 2.5 | 0.8 |
Fiskeball | 4.5 | | 131.6 | 11.5 | 12.9 | 3.5 |
Rauddravle | 4.5 | | 79 | 6.1 | 3.5 | 4.5 |
Dampet sei med paprikasaus | 4.5 |  | 71.2 | 7.8 | 4.8 | 2 |
Jerper med østers | 4.5 | | 177 | 10.7 | 10.3 | 10.3 |
Boknafisk med løksmør | 4.5 |  | 61.4 | 1.3 | 5.2 | 3.8 |
Hjernepølse | 4.5 | | 168.3 | 10.1 | 7.5 | 10.5 |
Tiroler speckknödel | 4.5 | | 180.2 | 5.1 | 14.2 | 11.3 |
Kjøttboller i selleri | 4.5 |  | 71.2 | 3.3 | 6.4 | 3.2 |
Sildeball 5 | 4.5 | | 209.3 | 8.4 | 9.2 | 15.1 |
Torskepanne | 4.5 |  | 127.2 | 10.6 | 8.4 | 5.4 |
Kokt reinsdyrrygg å la Røros | 4.5 | | 47.3 | 0.1 | 8.5 | 1.4 |
Hjernepølse 3 | 4.5 | | 0 | | | |
Benløse fugler fra Brandval | 4.5 | | 133.3 | 5.6 | 9 | 8 |
Blodpudding fra Åsnes | 4.5 | | 0 | | | |
Posjert Norsk Kveite i vårdrakt | 4.5 |  | 124.1 | 4.7 | 4.3 | 9.4 |
Betty s nudler med laks og thailandsk tomatsaus | 4.5 | | 71.1 | 7.8 | 3.3 | 2.7 |
Appelsinkylling | 4.5 | | 88.9 | 10.4 | 9.7 | 0.9 |
Polsk blomkål | 4.5 | | 68.2 | 6.8 | 4.1 | 2.3 |
Skippern`s fiskeboller | 4.5 |  | 60.4 | 5.8 | 5 | 1.8 |
Kålruletter med kyllingkjøttdeig | 4.5 |  | 63.6 | 1.3 | 4.5 | 4.4 |
Norsk Kongekrabberisoni med safran | 4.5 |  | 107 | 2.6 | 9.9 | 6.2 |
Prinsefisk 3 | 4.5 |  | 124.4 | 5.2 | 5.5 | 9 |
Brennende kjærlighet 3 | 4.5 |  | 74.1 | 7 | 3 | 3.6 |
Kveitekoteletter i hvitvinsaus | 4.5 | | 126.1 | 0.8 | 10.6 | 8.2 |
Burrida di Stoccafisso. Tørrfisk ”burrida” | 4.5 |  | 148.6 | 3 | 20.8 | 3.9 |
Skreimølje a la Terje Ness | 4.5 |  | 147.3 | 0 | 17.4 | 8.6 |
Økologisk kje i appelsinsaus | 4.5 | | 125.1 | 12.9 | 7.8 | 4.5 |
Skatevinge med hvitvinssaus | 4.5 |  | 135.1 | 10.8 | 7.9 | 5.8 |
Dampet fisk i bananblader | 4.5 | | 144.5 | 17.5 | 7.3 | 4.9 |
Fisk i tomat | 4.5 | | 67.6 | 2.2 | 7 | 3.2 |
Raspeball II | 4.5 | | 115.4 | 23.7 | 2.9 | 0.3 |
Sildball (spekesildball) | 4.5 | | 0 | | | |
Løkball | 4.5 | | 89.4 | 3.5 | 8.2 | 4.7 |
Fin fiskeform | 4.5 | | 138.4 | 0.5 | 8.6 | 11.4 |
Rømmegrøt over fisk | 4.5 | | 0 | | | |
Klubb med flesk og duppe | 4.5 | | 40.1 | 6.7 | 1.3 | 0.8 |
Røde bønner med ris | 4.5 | | 64 | 6.7 | 6.2 | 0.8 |
Måker i karri | 4.5 | | 87.6 | 1.9 | 9.7 | 4.5 |
Fersk fiskerett i Kvæfjord | 4.5 | | 0 | | | |
Avkokt torsk med lever, rogn og Sandefjordsmør | 4.5 |  | 131.6 | 0.1 | 15.5 | 7.7 |
Hakkekjøtt av elghode | 4.5 | | 104.1 | 0.7 | 13.4 | 5.3 |
Prinsefisk 2 | 4.5 | | 164.5 | 7.5 | 9.4 | 10.4 |
Hakkpøls fra Sparbu | 4.5 | | 188.5 | 35.3 | 7.2 | 1.3 |
Ferskfisk på nordlandsk vis | 4.5 | | 0 | | | |
Flyndre i hvit saus | 4.5 | | 33.1 | 0 | 6.1 | 1 |
Piggvarruller | 4.5 | | 0 | | | |
Koking av egg | 4.5 | | 0 | | | |
Røket ål med eggerøre | 4.5 | | 249.6 | 0.8 | 12 | 21.6 |
Høne i sitronsaus | 4.5 | | 122.4 | 1.4 | 14 | 6.7 |
Arabisk kylling | 4.5 | | 163.2 | 10.7 | 10.3 | 8.2 |
Kokt salt sik med gulrotstuing | 4.5 | | 121.7 | 3.8 | 9.6 | 7.4 |
Fiskeboller i karrifat | 4.5 | | 128.5 | 22.3 | 6.9 | 1 |
Kokt gjedde med pepperrot | 4.5 | | 49.4 | 0.9 | 7.4 | 1.8 |
Ossibuchi al Pomodoro | 4.5 |  | 100.1 | 5.8 | 9 | 2.3 |
Skalldyrslasagne | 4.5 | | 95.8 | 8.6 | 8.8 | 2.7 |
Blandaball 2 | 4.5 | | 92.3 | 6.8 | 10.4 | 2.4 |
Kveite med en smak av blåskjell | 4.5 |  | 135.7 | 4.3 | 4.7 | 10.6 |
Embutido | 4.5 |  | 159.3 | 10.1 | 12.4 | 7.4 |
Blåskjell med brød og aïoli | 4.5 | | 40 | 2.4 | 4.9 | 0.6 |
Ratatouille 6 | 4.5 |  | 29.2 | 3.5 | 1.1 | 0.2 |
Linsegryte(indisk dal) | 4.5 | | 65.6 | 7.2 | 3.2 | 2.2 |
Dampet uer med paprikasaus | 4.5 |  | 60.7 | 4 | 4.8 | 2.7 |
Gammeldagse ryper i fløtesaus | 4.5 | | 157.5 | 4.5 | 16.1 | 8.3 |
Kjøttkaker i brun saus | 4.5 |  | 95.1 | 2.8 | 7.6 | 5.9 |
Kokt lettsaltet elgtunge | 4.5 | | 53 | 5 | 5.9 | 0.9 |
Mors kjøttkaker med brun saus | 4.5 |  | 91.7 | 4.4 | 7.2 | 5 |
Svinemør (Vigra) | 4.4 | | 0 | | | |
Kokte torsketunger | 4.4 | | 21.5 | 0 | 4.6 | 0.4 |
Kålruletter 2 | 4.4 |  | 34.4 | 1.7 | 1.6 | 2.3 |
Kokt kobbe fra Kåfjord | 4.4 | | 0 | | | |
Apehjerne i kokosmelk | 4.4 | | 129.6 | 5.3 | 2.3 | 10.7 |
Hakkasteik 2 | 4.4 | | 269.2 | 9 | 15.3 | 18.8 |
Sodd fra Nordland | 4.4 | | 0 | | | |
Smalahove | 4.4 |  | 0 | | | |
Quabli palau | 4.4 | | 232.2 | 21 | 3.8 | 14.5 |
Bankekjøtt av elg | 4.4 | | 67.6 | 6 | 8.4 | 0.7 |
Hjemmelagde wienerpølser | 4.4 | | 222.4 | 0.1 | 18.3 | 16.5 |
Kokt sild | 4.4 | | 0 | | | |
Innmatpølse | 4.3 | | 101 | 6.6 | 11.8 | 3 |
Hvitløkspekket hjorterull | 4.3 | | 141.5 | 0.7 | 19.9 | 6.6 |
Kokt hjortekjøtt med pepperrotsaus | 4.3 | | 60.9 | 2.8 | 10.2 | 0.8 |
Kokt reinkjøtt | 4.3 | | 139.3 | 3.7 | 17.3 | 5.1 |
Tabbouleh | 4.3 | | 99.6 | 16.2 | 3.5 | 1.5 |
Andebryst med kirsebærsaus | 4.3 | | 136.4 | 6.6 | 14.5 | 5.3 |
Lutefisk fra Nordland | 4.3 | | 0 | | | |
Klubb à la Trondheim | 4.3 | | 126.8 | 19.5 | 3.6 | 3.3 |
Lofotskrei med lever og rogn | 4.3 | | 97.2 | 0 | 11.9 | 5.5 |
Blandaball (Nasjonalrett på Smøla) | 4.3 | | 79 | 8.3 | 9.4 | 0.7 |
Semmelknoedel | 4.3 | | 213.9 | 22.1 | 7 | 10.4 |
Kalvestek i gryte 2 | 4.3 |  | 112.7 | 5.8 | 7.4 | 6.4 |
Lutefisk fra Tylldalen | 4.3 | | 0 | | | |
Reinsdyrkaker i viltsaus | 4.3 |  | 134.7 | 3.3 | 9.1 | 9.4 |
Surstek 4 | 4.3 | | 109.6 | 3.2 | 8.8 | 6.8 |
Bacalao al Pil Pil | 4.3 |  | 360.9 | 12.7 | 35.4 | 18.3 |
Kumle fra Jæren | 4.3 | | 146.3 | 15 | 9 | 5.1 |
Fiskeball fra Møre | 4.3 | | 31.9 | 4.3 | 2.9 | 0.1 |
Potetball | 4.3 | | 95.2 | 19.5 | 2.3 | 0.3 |
Skreimølje på tradisjonelt norsk vis | 4.3 |  | 85.5 | 0 | 9.8 | 5.1 |
Kokt ørretfilet med agurk- og eplesalat | 4.3 |  | 51 | 0.8 | 4.7 | 3.2 |
Papas Arrugadas | 4.3 | | 154.3 | 12.8 | 1.5 | 10.4 |
Vigramør | 4.3 | | 493.6 | 0.2 | 10.2 | 50.2 |
Småmat | 4.2 | | 139.9 | 9.6 | 12.7 | 5.2 |
Boknafisk 1 | 4.2 |  | 81.2 | 6.6 | 8.4 | 2 |
Kokt pale | 4.2 | | 69.2 | 0 | 8.8 | 3.8 |
Kokt høne med grønnsaker | 4.2 |  | 83.8 | 2.9 | 10.4 | 3.1 |
Hønsefrikasse | 4.2 | | 100.1 | 5.1 | 6.3 | 5.5 |
Kvitsøykomle i fiskesuppe | 4.2 | | 105.8 | 3.5 | 6.4 | 7.2 |
Eisbein | 4.2 | | 97.8 | 6.6 | 6.4 | 4.8 |
Sjøkreps naturell | 4.2 |  | 42.2 | 0 | 8.3 | 1 |
Svineknoker med surkål | 4.2 |  | 106.7 | 4.3 | 10.7 | 5 |
Kams fra Sunnmøre | 4.1 | | 447.6 | 20 | 6.6 | 37.4 |
Ryper med kantareller | 4.1 | | 94.3 | 2.3 | 9 | 5.3 |
Kylling i paprikasaus | 4.1 |  | 60.2 | 1.1 | 9.2 | 2 |
Kylling Bombay | 4.1 |  | 200.4 | 2.5 | 17 | 13.5 |
Sørlands komper | 4.1 |  | 121 | 19.5 | 3.6 | 2.7 |
Røkt kolje med tilbehør | 4.1 |  | 66.8 | 2.6 | 10.8 | 1.3 |
Kokt fisk | 4.1 |  | 39.3 | 0 | 8.7 | 0.5 |
Pinnekjøtt m/kålrotstappe | 4.1 |  | 208.7 | 1.6 | 13.4 | 16.4 |
Får i kål etter gammel oppskrift | 4.1 | | 109 | 3.4 | 8.4 | 6.4 |
Kokt gammelsei | 4.1 | | 0 | | | |
Kokte poteter | 4 | | 72.9 | 15.3 | 1.7 | 0.1 |
Klubb og duppe 2 | 4 | | 113.8 | 21.5 | 2.9 | 1.2 |
Komler | 4 | | 109.8 | 22.3 | 2.8 | 0.4 |
Potetmos med hvitløk | 4 | | 127.6 | 12.8 | 2.2 | 7.1 |
Potetmos med få kalorier | 4 | | 68.9 | 13.2 | 2 | 0.5 |
Sandskjell i hvitvin | 4 | | 138.1 | 0.6 | 5 | 11.7 |
Kokt elgkjøtt med pepperrotsaus | 4 | | 61.6 | 2.8 | 10.4 | 0.8 |
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sop | 4 | | 114 | 1.7 | 5.7 | 9.2 |
Pottekjøtt | 4 | | 100.4 | 0.2 | 7.6 | 7.7 |
Hare i brun saus | 4 | | 75.3 | 1.1 | 10.3 | 3.3 |
Italiensk kanin | 4 | | 139.2 | 2.8 | 14.8 | 7.6 |
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato) | 4 | | 156.6 | 1.2 | 8.8 | 10.6 |
Lam i rømmesaus | 4 | | 128.6 | 0.9 | 14.4 | 7.4 |
Grytepudding | 4 | | 73.1 | 3.4 | 5.4 | 3.9 |
Svineknoke i honning og mørkt øl | 4 | | 143.7 | 1.7 | 17.3 | 7.2 |
Rødspette på spinatbunn med reddikfløte | 4 | | 63.3 | 1.1 | 4.5 | 4.4 |
Kveite i kål | 4 | | 68 | 2.2 | 8 | 2.7 |
Kveite med sennepsaus | 4 | | 93.4 | 0.7 | 6.6 | 6.4 |
Kokte laksehoder | 4 | | 129 | 14.2 | 3.5 | 2 |
Persetorsk 2 | 4 | | 77.8 | 0 | 17.2 | 1 |
Lakseasparges i sitronsaus | 4 | | 148 | 0.6 | 8.9 | 12.1 |
Salt kjøtt og kålrotstappe | 4 |  | 159.5 | 1.7 | 5.9 | 14.2 |
Lettsaltet torsk med varm gulrotsalat | 4 |  | 88.6 | 2.2 | 10.7 | 3.9 |
Syltet makrell 2 | 4 |  | 47.9 | 0.7 | 6.7 | 2 |
Kålrot i appelsinsaus | 4 | | 57.8 | 9.7 | 0.8 | 1.2 |
Dampet kveite med lime/kaperssaus | 4 |  | 105.7 | 3.5 | 6 | 6.7 |
Syltet makrell | 4 | | 0 | | | |
Avkokt makrell med rømme og agurksalat | 4 | | 0 | | | |
And i rødvin | 4 | | 0 | | | |
Bønner med fint følge (Fasolakia Freska) | 4 | | 118.9 | 7.1 | 1.6 | 9.1 |
Linser med ris | 4 | | 127.5 | 14.9 | 6 | 4.4 |
Sursteik | 4 | | 139.2 | 2.7 | 12.7 | 8.6 |
Duebryst i fløte og rødvin | 4 | | 134 | 2 | 10.9 | 8.6 |
Blandaball II | 4 | | 0 | | | |
Indiske linser med hirse | 4 | | 154.2 | 20.8 | 7.5 | 3.7 |
Fiskeboller i rekesaus | 4 |  | 66.1 | 7.2 | 5.2 | 1.6 |
Saltfiskball 2 | 4 | | 132.8 | 8.7 | 10.3 | 6.1 |
Aubergine og kikertstuing | 4 |  | 78.9 | 5.9 | 1.8 | 4.7 |
Rogalandskomla | 4 | | 133.8 | 20.2 | 2.9 | 4.1 |
Prinsefisk fra Sogn | 4 |  | 82.9 | 2.4 | 8.3 | 4.2 |
Finker | 4 | | 0 | | | |
Kroppkake fra Sogn | 4 | | 63.9 | 7.4 | 2.1 | 2.6 |
Kams fra Stadt | 4 | | 319.7 | 35.1 | 7.1 | 15.8 |
Hysefilet med grønnsaker | 4 | | 63.2 | 6.2 | 7.3 | 0.7 |
Avkokt torsk | 4 |  | 45.2 | 4.2 | 5.9 | 0.4 |
Eksotisk hval | 4 | | 87.6 | 3.7 | 13.7 | 1.3 |
Fiskeboller | 4 |  | 66.5 | 4.7 | 10.9 | 0.4 |
Fleskepølse | 4 | | 407.8 | 0.2 | 13.8 | 39 |
Torskerogn på mange måter | 4 | | 0 | | | |
Kvitball 2 | 4 | | 74.4 | 2.5 | 13.3 | 1.2 |
Kjempereker i kokosmelk | 4 | | 119.1 | 2.4 | 12.5 | 6.4 |
Bittara hohi (Krydrete egg) | 4 | | 154 | 2 | 7.7 | 12.4 |
Lammerett fra Nepal - Lamb Tarkari | 4 |  | 93.3 | 3 | 10.8 | 3.9 |
Julekveite | 4 |  | 131.9 | 1.1 | 8.7 | 9.4 |
Vaktel i Crème Fraiche saus | 4 | | 171.7 | 2.7 | 7.6 | 14.5 |
Kjøttkaker 3 | 4 | | 70.1 | 6.4 | 3.5 | 3.2 |
Breiflabb i kokos-karrisaus | 4 |  | 111.2 | 2.7 | 7.4 | 7.6 |
Byggotto med helgryn | 4 | | 144.7 | 11 | 5.8 | 7.5 |
Klippfisk på fransk vis | 4 |  | 133.3 | 0.8 | 23.6 | 3.9 |
Beriani fra Irak | 4 | | 192.4 | 24.7 | 12.2 | 4.7 |
Dulma | 4 | | 50.1 | 1.9 | 2.9 | 1.4 |
Hjortebog med cognac og valnøtter | 4 | | 132.9 | 0.5 | 12 | 8.5 |
Fiskeboller i karrisaus 2 | 4 |  | 56.5 | 5.8 | 4.3 | 1.6 |
Blåskjell med karrismak | 4 |  | 124.4 | 1.6 | 5.6 | 9.2 |
Røkt blåkveite | 4 | | 210.8 | 0 | 19.4 | 14.8 |
Lammeskank med mandelpotetmos fra Østfold | 4 |  | 97.7 | 2.5 | 8.5 | 5.8 |
Skrei med pesto og grønn asparges | 4 |  | 89.6 | 1 | 8.6 | 5.6 |
Kålruletter | 4 |  | 115.6 | 4.3 | 9.5 | 6.6 |
Syltelabber | 4 |  | 232.2 | 0 | 21.9 | 16 |
Kokt Røye fra Røros med rømmegrøt | 4 |  | 0 | | | |
Biff i snøre med kremet løk | 4 |  | 49.6 | 2.9 | 5.7 | 1.4 |
Karriauberginer | 4 | | 91 | 11.3 | 4.8 | 2.1 |
Finnbiff på finnmarkvis | 4 | | 97.2 | 0.8 | 15.2 | 2.6 |
Kyllingfilet med stuede sommergrønnsaker | 4 |  | 70.9 | 2.6 | 9.4 | 2.4 |
Spagettisaus med grønnsaker | 4 | | 69 | 4 | 5.4 | 3.3 |
Raspeballer med salt kjøtt og grønnsaker | 4 | | 230.4 | 11.5 | 8 | 16.6 |
Skrei med hvitløkpotetpuré og rødvinsjy | 4 |  | 65.3 | 5.2 | 6.8 | 1.5 |
Farsefrikasse fra Knut | 4 |  | 70.4 | 5.6 | 3.6 | 3.4 |
Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør | 4 |  | 105.2 | 2.8 | 4.2 | 8.5 |
Krydret ris på indisk vis | 4 | | 137.9 | 19.6 | 2.5 | 5.4 |
Pinnekjøtt med rotmos | 4 |  | 219.9 | 2.5 | 12.5 | 17.6 |
Pinnekjøtt med mandelpoteter og kålrabistappe | 4 |  | 26.1 | 4.3 | 0.6 | 0.5 |
Hardinglam Pinnekjøt | 4 | | 0 | | | |
Fiskeboller i hvit saus | 4 |  | 63.7 | 9.4 | 3.7 | 1 |
Raspeball | 4 |  | 106.6 | 21.7 | 2.7 | 0.3 |
Hjemmelaget potetmos | 4 | | 86.6 | 12.4 | 2.4 | 2.7 |
Raspeballer glutenfrie | 3.9 | | 157.6 | 31.7 | 3 | 1.4 |
Boknafisk | 3.9 |  | 78.6 | 0 | 17.4 | 1 |
Elgstek fra Østerdalen | 3.9 | | 90.8 | 1.8 | 10 | 4.8 |
Potetball med strandamør | 3.9 |  | 89.3 | 9.7 | 3.9 | 3.5 |
Syltelabber 2 | 3.9 | | 53 | 0.5 | 4.8 | 3.5 |
Dravle fra Voss | 3.8 | | 50.9 | 5.8 | 3.5 | 1.5 |
Fiskeball/blandaball | 3.8 | | 69.6 | 7.8 | 7.9 | 0.5 |
Brennende kjærlighet | 3.8 | | 93.9 | 10.6 | 3.2 | 3.9 |
Komla med dott | 3.8 | | 146 | 20.5 | 3.2 | 5 |
Sylte | 3.8 | | 178.1 | 6.9 | 33.6 | 1 |
Kokt makrell | 3.8 | | 0 | | | |
Gul ris | 3.8 | | 128.4 | 19 | 2.7 | 4.4 |
Fiskball | 3.8 | | 27.1 | 0.7 | 3.6 | 1.1 |
Kje i rømmesaus fra Veen gard | 3.8 | | 140.2 | 1.8 | 14.4 | 8.4 |
Lettsalta torsk | 3.8 | | 0 | | | |
Kumla | 3.8 | | 0 | | | |
Salt lammekjøtt med kålrotstappe | 3.8 |  | 67.5 | 4.5 | 6.2 | 2.5 |
Kokt røkt svinekam | 3.8 |  | 145.1 | 2.5 | 7.6 | 11.6 |
Kokt uer | 3.8 | | 93.6 | 0 | 17.1 | 2.8 |
Komle | 3.8 | | 128.2 | 25.8 | 3.4 | 0.5 |
Norsk Kveite på tradisjonelt vis | 3.8 |  | 124.2 | 4.3 | 7.6 | 8.3 |
Salt lammebog med komler og kålrotstappe | 3.8 |  | 131.6 | 7 | 7.9 | 7.6 |
Potet-gnocchi (Gnocchi di patate) | 3.8 |  | 181.4 | 24.2 | 5.4 | 6.5 |
Hodesylte | 3.8 | | 175.3 | 14.2 | 21.6 | 2.1 |
Reinskav/lappebiff/finnbiff | 3.8 | | 0 | | | |
Høns i karri | 3.8 | | 136.9 | 13.8 | 10.5 | 3.9 |
Kokt salt sei | 3.7 | | 0 | | | |
Torskelever | 3.7 | | 479.1 | 0.8 | 5 | 50.6 |
Raspeball, komle | 3.7 | | 191.3 | 10.6 | 6.9 | 13 |
Kald kokt småsei med rømme og gressløk | 3.7 | | 109.5 | 1.4 | 13 | 5.7 |
Hvitløkspekket rådyrrull | 3.7 | | 138.2 | 0.7 | 19.3 | 6.5 |
Dampede belgiske blåskjell | 3.7 | | 128.6 | 0.8 | 6.4 | 9.8 |
Kokt Norsk laks med pepperrotkrem og agurksalat | 3.7 |  | 83.3 | 1.8 | 4.8 | 6.2 |
Raspeball 2 | 3.7 |  | 113.2 | 23 | 2.9 | 0.4 |
Boknafisk fra Tysfjord | 3.7 | | 0 | | | |
Raspeball fra Sogn | 3.7 | | 118.3 | 23.3 | 3.2 | 0.6 |
Plukkfisk 3 | 3.7 | | 87.6 | 10.3 | 5.6 | 2.5 |
Fiskepudding på grønnsakseng | 3.7 | | 80.8 | 6.5 | 6.6 | 3 |
Fylt elghjerte | 3.7 | | 129 | 24.7 | 1.2 | 2.7 |
Italiensk tradisjonell tørrfisk | 3.7 |  | 194.2 | 8 | 38.4 | 0.7 |
Brosme kokt | 3.6 | | 0 | | | |
Kokt svinetunge | 3.6 | | 37.1 | 6.5 | 1 | 0.2 |
Gratinert blomkål | 3.6 | | 87.2 | 4.2 | 5.1 | 5.3 |
Kokt flyndre fra Lofoten | 3.5 | | 0 | | | |
Haggis | 3.5 | | 85.6 | 13.8 | 2.7 | 1.6 |
Urtedampede skatevinger | 3.5 | | 170.5 | 9.5 | 5.6 | 11.2 |
Krydrete kjøttboller i tomatsaus | 3.5 |  | 108.4 | 3.5 | 6.8 | 7.3 |
Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller | 3.5 |  | 50.5 | 2 | 5.2 | 2.1 |
Samisk saltkjøtt m/kålstappe | 3.5 | | 0 | | | |
Karry bønner | 3.5 | | 52.3 | 7.5 | 2.7 | 0.5 |
Blodklubb (flatklubb) fra Ringsaker | 3.5 | | 76.9 | 0.1 | 18.6 | 0.2 |
Blodklubb m/ duppe fra Folldal | 3.5 | | 0 | | | |
Kumla som i Rogaland | 3.5 | | 162.3 | 11.9 | 5.2 | 9.9 |
Lammetagine med frukt og honning - Lamtajine à là Fez | 3.5 |  | 122.5 | 5.3 | 8.4 | 7.3 |
Lettsaltet torsk med sitronsaus | 3.5 | | 135.2 | 0.3 | 11.7 | 8.5 |
Skrell fra Valldal | 3.5 | | 109.8 | 9.1 | 9.1 | 3.8 |
Ryper i gryte | 3.5 | | 146.9 | 0.7 | 17.4 | 8.3 |
Hysefilet i grønne blad | 3.5 | | 133.6 | 1 | 9.7 | 8.9 |
Sildesodd fra Solund | 3.5 | | 0 | | | |
Laing | 3.5 | | 146.7 | 0.8 | 9 | 11.7 |
Spisskål med bacon | 3.5 | | 89.3 | 1.4 | 3.4 | 7.5 |
Blomkål med grønn soppsaus | 3.5 | | 44.3 | 3 | 1.1 | 2.8 |
Villgås i sidersaus | 3.5 | | 157.6 | 8.6 | 15.2 | 6.9 |
Stuet kalvebrissel | 3.5 | | 132.8 | 3.3 | 8.4 | 9.5 |
Hare i gryte | 3.5 | | 133 | 0.6 | 14.6 | 7 |
Sprengt oksebryst | 3.5 | | 120.5 | 8.8 | 16 | 2.1 |
Vossakorv | 3.5 |  | 184.5 | 3.6 | 13.1 | 13.1 |
Hvitvin- og urtedampet kveite | 3.5 | | 115.3 | 4.3 | 6.4 | 7.1 |
Seifilét og potet i form | 3.5 | | 119.2 | 10.5 | 7.8 | 4.8 |
Hummer naturell | 3.5 |  | 85.3 | 0.5 | 18.8 | 0.9 |
Kokt krabbe | 3.5 | | 35.2 | 0 | 7.5 | 0.6 |
Dampede hjerteskjell | 3.5 | | 159.4 | 1.2 | 5 | 14.8 |
Hummer med fløtesaus | 3.5 | | 157.9 | 1.9 | 11.8 | 11 |
Tyrkiske grønne bønner | 3.5 | | 177.8 | 11.8 | 5.4 | 11.2 |
Torsketunger i karri | 3.5 | | 56.4 | 6.3 | 5.3 | 1.1 |
Festlaks | 3.5 |  | 131.6 | 9.2 | 1.6 | 8.7 |
Laksefilet med rømme og grønnsakssaus | 3.5 |  | 143.7 | 1.2 | 9.9 | 10.7 |
Laks à la Sicilia | 3.5 |  | 37.7 | 3.1 | 0.8 | 1.6 |
Restelapskaus | 3.5 |  | 68.9 | 7.1 | 2.6 | 3 |
Blomkål med ostesaus og bacon eller reker | 3.5 |  | 107.9 | 3.8 | 5.2 | 7.7 |
Bakt torskerygg | 3.5 | | 101.3 | 3.3 | 6.7 | 6.3 |
Tradisjonell skreimølje | 3.5 |  | 74.4 | 2.7 | 7.5 | 3.6 |
Blodklubb fra Oppland | 3.5 | | 0 | | | |
Komle med røkt og salt kjøtt | 3.5 | | 139.3 | 10.4 | 4.3 | 8.4 |
Blåskjell i vin- og fløtesaus (Mouclade) | 3.4 | | 108.6 | 0.8 | 6 | 6.9 |
Kokt lever | 3.4 | | 0 | | | |
Verdens beste haggis | 3.4 | | 440.6 | 36.9 | 7 | 28.2 |
Søster Lises finnebiff fra Kåfjord | 3.4 | | 149.4 | 1.8 | 13.1 | 9.9 |
Kokt klippfisk | 3.4 | | 281.5 | 0 | 54.2 | 7.2 |
Lettsaltet, røkt lammelår | 3.4 |  | 161.7 | 0 | 19.5 | 9.3 |
Koking av høns | 3.4 |  | 122.5 | 0.8 | 17.7 | 5.3 |
Kokt kveite | 3.4 |  | 99.6 | 7 | 9.9 | 3.3 |
Kokt torsk med lever og rogn | 3.4 | | 64.5 | 0 | 6.7 | 4.2 |
Surpølse fra Røros 2 | 3.3 | | 115.5 | 5.6 | 18.6 | 1.9 |
Kokt ørret | 3.3 | | 166 | 0 | 19 | 10 |
Karveost | 3.3 | | 83.4 | 4 | 3.1 | 6.1 |
Norges raspeballklubbs raspeball | 3.3 | | 138 | 21.4 | 4.3 | 3.3 |
Stekt flesk m/ hvit løksaus fra Brøttum | 3.3 | | 0 | | | |
Sekkjepose | 3.3 | | 106.6 | 10.4 | 7.5 | 3.6 |
Bayonneskinke med sennepssaus | 3.3 | | 97.7 | 2.9 | 6.4 | 6.5 |
Rødspette i hummersaus | 3.3 | | 95 | 1.9 | 8.9 | 5 |
Tacos på meksikansk | 3.3 |  | 95.2 | 7.7 | 6.7 | 3.8 |
Stuet lammehjerne | 3.3 | | 137.7 | 3.3 | 5.3 | 11.5 |
Fiskeboller i appelsinsaus | 3.3 | | 54.9 | 7.4 | 4.4 | 0.6 |
Fylt svinefilet | 3.3 | | 124.6 | 1.2 | 22.2 | 3.4 |
Koking av bønner og linser | 3.3 | | 83.4 | 11.8 | 5.6 | 0.6 |
Benløse fugler 3 | 3.3 |  | 116.8 | 0.6 | 6.5 | 9.8 |
Skreimølje | 3.2 |  | 104.2 | 2.7 | 9.4 | 6.1 |
Gammeldagse kjøttkaker | 3.2 |  | 241 | 2.7 | 11 | 20.7 |
Kokte margbein av rein | 3.2 | | 0 | | | |
Helkokt laks | 3.2 | | 173.7 | 4.8 | 14 | 10.8 |
Smørdampet torskefilet med spinat | 3.2 | | 95.4 | 0 | 13 | 4.8 |
Kokt skinkeknoke | 3.2 | | 57.2 | 3.1 | 5.7 | 2.3 |
Kokt svinekam | 3 | | 144.2 | 3.7 | 7.8 | 10.9 |
Kokt svinenakke | 3 |  | 146.4 | 3.9 | 10.6 | 9.8 |
Lettsaltet ribbe med bønneragout | 3 | | 186.5 | 5.4 | 7 | 14.9 |
Lettsaltet svineknoke i potetlefse | 3 | | 154.4 | 2.5 | 13.5 | 9.8 |
Sylte av skinkeknoke | 3 | | 162.6 | 1 | 16.2 | 10.4 |
Hverdagssylte | 3 | | 130.5 | 1 | 16.8 | 6.5 |
Svinekjøtt med grønne bønner | 3 | | 103.2 | 2.4 | 6.7 | 7 |
Surkål med pølse | 3 | | 122.4 | 3.4 | 3.3 | 9.9 |
Oksekjøtt og blomkål | 3 | | 96.8 | 11.4 | 7.8 | 2 |
Oksekjøtt med grønnsaker | 3 | | 42.4 | 0.9 | 5.7 | 1.6 |
Hawaii-pølser | 3 | | 235.7 | 31.1 | 6.7 | 9.1 |
Hurtiglaget falukorv | 3 | | 160.7 | 5.9 | 5.1 | 12.8 |
Melkebraisert villsvinkam med kålrot | 3 | | 80.9 | 6 | 6.9 | 3 |
Forlorne fugler | 3 | | 177.5 | 4.9 | 10.9 | 12.5 |
Fylte reinsdyrhjerter 2 | 3 | | 112.9 | 3.8 | 15.1 | 4 |
Rådyrrulade | 3 | | 110.8 | 2.5 | 1.3 | 10 |
Kokt tunge med valnøttsaus | 3 | | 220 | 8.2 | 3.9 | 18.4 |
Kålrulett med svinekotelett | 3 | | 185.7 | 1.6 | 12.8 | 14.1 |
Kokt fleskeben | 3 | | 57.7 | 0.6 | 7.1 | 2.9 |
Rødmende rødspette | 3 | | 61.9 | 2 | 8.7 | 1.9 |
Kveite i urtesaus | 3 | | 117.2 | 2.3 | 9.6 | 7.8 |
Kveite på tomatmousse | 3 | | 101.8 | 1.5 | 7.9 | 6.9 |
Kylin-laks | 3 | | 116 | 1.2 | 10.4 | 7.4 |
Dampet laks med dillsaus | 3 | | 133 | 2 | 8.4 | 9.5 |
Dampkokt laks med ingefær | 3 | | 225.1 | 1 | 16.8 | 16.8 |
Kokt laks med rekesaus | 3 | | 183.6 | 1 | 15.5 | 13 |
Kokt laks i skiver | 3 |  | 154.5 | 7 | 11.6 | 8.7 |
Spette med eggesaus | 3 | | 164.8 | 0.6 | 7.4 | 14.8 |
Tomatspette på pyntet fat | 3 | | 100.3 | 2.1 | 4.2 | 8.1 |
Dampet flyndrefilet med reker og sjampinjong | 3 | | 101.7 | 4.5 | 10.1 | 4.4 |
Flyndre i grønn saus | 3 | | 140.1 | 1 | 7.7 | 10.2 |
Flyndre i rømmesaus | 3 | | 63.7 | 1.8 | 7.5 | 2.8 |
Flyndrefileter i whiskysaus | 3 | | 100.6 | 1.9 | 7.9 | 4.3 |
Dampet kveite | 3 | | 123.7 | 0.2 | 17 | 6.1 |
Hakk med byggryn | 3 | | 75.4 | 7.6 | 6.7 | 1.7 |
Medisterboller med rosenkål | 3 | | 136.9 | 7.2 | 6.2 | 8.8 |
Flyndre i karri | 3 | | 77.1 | 1.4 | 9.8 | 3.4 |
Flyndre i sitronsaus | 3 | | 82.3 | 2.4 | 8 | 4.3 |